Make-up Reviews

Review: Clinique Sugar Pop + Melon Pop Lipstick

Zoals ik al eerder in mijn shoplog video vertelde is er momenteel weer een fijne aanbieding bij ICI Paris XL! Je krijgt namelijk 40% korting bij aankoop van 2 lipsticks, lipglossen of nagellakken, dus dat is een hele mooie deal. Ik besloot voor een paar Clinique Pop Lipsticks te gaan, aangezien ik daar al een tijdje geleden mijn oog op heb laten vallen. Ik kocht de kleuren Sugar Pop en Melon Pop, en ga ze aan jullie laten zien!

Clinique Sugar Pop Melon Pop Lipstick - 4 van 10

Dit zijn niet mijn eerste Clinique Pop Lipsticks, want een tijdje geleden liet ik Beige Pop al hier op mijn site zien. Sindsdien zijn er nog een paar extra kleuren bij gekomen (onder andere Sugar Pop) en Melon Pop stond al tijden op mijn verlanglijstje. Die aanbieding met 40% korting kwam erg goed uit!

Het idee achter de Clinique Pop Lip Colour+Primer lipsticks is dat het een soort romige lipsticks én primer in één zijn. Het resultaat is een intens gepigmenteerde kleur die je lippen egaler en voller doet lijken, terwijl hij ook nog eens lang op je lippen blijft zitten. Denk hierbij dus niet aan zo’n ouderwetse droge longlasting lipstick, maar juist een wat meer comfortabel product. Er zijn inmiddels 24 verschillende kleuren verkrijgbaar en ze kosten €21,95 per stuk.

Clinique Pop Lip Colour + Primer Lipstick – Sugar Pop

Clinique Sugar Pop Melon Pop Lipstick - 2 van 10

Clinique Sugar Pop Melon Pop Lipstick - 5 van 10

Clinique Sugar Pop Melon Pop Lipstick - 6 van 10

Clinique Sugar Pop Melon Pop Lipstick - 7 van 10

Sugar Pop is een vrij neutrale tint, maar neigt een beetje naar roze. Dat was precies waar ik naar op zoek was, want ik vind Beige Pop soms een beetje te bruin en wilde iets wat mijn uitstraling wat frisser maakt. Dat doet deze zeker! Het is zo’n ‘my lips but better‘-kleur, altijd goed dus. Toch merk ik dat de substantie beduidend anders is dan Beige Pop, hij lijkt namelijk iets minder gepigmenteerd te zijn. Het is niet storend, maar het is wel opmerkelijk.

Clinique Pop Lip Colour + Primer Lipstick – Melon Pop

Clinique Sugar Pop Melon Pop Lipstick - 3 van 10

Clinique Sugar Pop Melon Pop Lipstick - 5 van 10

Clinique Sugar Pop Melon Pop Lipstick - 9 van 10

Clinique Sugar Pop Melon Pop Lipstick - 8 van 10

Als liefhebber van frisse koraaltinten kon Melon Pop natuurlijk niet in mijn collectie ontbreken! Hoewel ik hem er op zichzelf vrij donker en neutraal uit vind zien, lijkt hij op de lippen een heel stuk feller en meer oranje. Ik vind dit voor mij een leuke frisse tint, maar ik denk dat dit een vrij lastige kleur is om te dragen voor veel dames, zeker als je een wat donkerdere huidskleur hebt. Ook bij deze merkte ik dat de substantie anders was. Deze moet je namelijk echt een paar keer aanbrengen om hem mooi dekkend en egaal te krijgen. Net als Sugar Pop lijkt deze dus toch een wat andere substantie te hebben dan Beige Pop.

Clinique Sugar Pop Melon Pop Lipstick - 10 van 10

Sugar Pop | Melon Pop

In mijn review over Beige Pop was ik een beetje negatief omdat ik vond dat de lipstick niet zo mooi afslijt. Dat is bij deze twee kleuren iets anders! Ze lijken een wat meer balsem-achtige substantie te hebben, waardoor ze helaas iets minder goed blijven zitten (na de lunch moet je hem echt opnieuw aanbrengen), maar dat betekent ook dat ze wat geleidelijker vervagen. Gelukkig voelen ze nog wel erg hydraterend aan en zijn de kleuren gewoon heel erg mooi en flatterend (vooral Sugar Pop is voor veel dames prachtig!). Het is in elk geval een mooie serie lipsticks en nu met de 40% korting van ICI Paris XL (t/m 15 november 2015) is het een extra mooi moment om er een paar uit te proberen!

Clinique Pop Lip Colour + Primer – €21,95
ICI Paris XL | Douglas | Clinique

Meer Pinky Polish? Neem ook een kijkje op YouTube, Twitter of Instagram!

nietovernemen

Dit vind je misschien ook leuk...

17 reacties

 1. Ik heb er nog geen geprobeerd maar ik ben wel super benieuwd, dit zijn ook echt kleurtjes die ik graag zou dragen!

 2. Wat een mooie kleurtjes!

 3. Beide kleuren staat je heel erg mooi! 🙂

 4. Ik vind beide kleuren heel mooi en draagbaar. Ze staan je prachtig

 5. Ik vind ze wel mooi, maar ik hou meer van rode kleuren 🙂

 6. Ik vind het mooie kleuren die je zo elke dag kan dragen. Daar houd ik van!

 7. Ik vind het erg mooie kleuren. Niet heel bijzonder, maar wel van die kleurtjes die je er snel bij pakt.

 8. Ik vind de lipsticks van deze lijn er zo mooi uitzien! Ze staan op m’n wishlist!

 9. Melon Pop heb ik zelf ook en da’s een van mijn favorite Clinique Pop kleurtjes!

 10. Ik heb melon pop en nude pop en ik pak ze beide vaak! Melon is een beetje zalmroze en dit soort tinten kan ik gelukkig goed hebben. Oranje vind ik persoonlijk niks, maar dit is heel licht. Bij wie een echte koele ondertoon heeft zal het minder fraai ogen denk ik.

 11. Wauw, dat zijn beiden erg leuke kleurtje

 12. Helaas zijn dit geen kleuren voor mij.
  Ik zal eens op zoek gaan naar andere kleuren lipsticks van dit merk.

 13. These are gorgeous shades! They look lovely on you!

 14. Mooie neutrale iedere dag kleuren heb je gekozen zeg. Heerlijk zo een actieve altijd hè? Liefs soraya

 15. marieke zegt:

  Mooie kleurtjes! Ze staan ook mooi bij je gezicht vind ik. Niet te opvallend, toch verzorgd.

  Naar mijn mening zijn je wenkbrauwen nu iets te rood. ;$

 16. Wat een mooie foto’s heb je gemaakt!

 17. Opzich hele mooie kleurtjes maar ik vind dat de lipstick wel een beetje in de lijntjes trekt, jammer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.