Make-up Reviews

Review: Essence NATvenTURista Gel Eyeliners (Barefoot Through The Moss + Mother Earth Is Watching You)

De nieuwe Essence-Limited Edition ligt weer in de winkels! De vorige LE vond ik niet zo spannend, maar deze collectie is helemaal mijn ding. De NATvenTURista-collectie is, zoals de naam al doet vermoeden, geïnspireerd door natuurtinten. Essence heeft veel fijne producten, maar ik ben vooral dol op hun Gel Eyeliners (ik gebruik de zwarte elke dag, een must-have!). Ik was dan ook ontzettend blij om te horen dat er twee Limited Edition-kleuren zouden worden uitgebracht. Die moest ik hebben!

De Gel Eyeliners zitten in dezelfde verpakking als de Gel Eyeliners uit het vaste assortiment, maar hebben voor deze LE een bijpassend printje op de deksel gekregen. Overigens hebben de deksels wederom dezelfde kleur als de Gel Eyeliner. Handig, zo weet je precies welke kleur je te pakken hebt.

De NATvenTURista Gel Eyeliners zijn verkrijgbaar in twee Limited Edition-kleuren, namelijk Barefoot Trough The Moss en Mother Earth Is Watching You (die namen!). Beide tinten zijn prachtig en zeer draagbaar:

zonder flits

met flits

Wat een geweldige kleuren! Ik ben echt flink onder de indruk. Ik ben normaal al dol op mijn andere Essence Gel Eyeliners, maar deze zijn een geweldige toevoeging aan mijn stash. Ik wist overigens eerst niet zo goed hoe Mother Earth Is Watching You zou uitvallen (hij lijkt vrij roze in de verpakking), maar eenmaal geswatched bleek het een prachtige bronstint te zijn.

Eén van de redenen waarom ik zo dol ben op de Gel Eyeliners van Essence is de geweldige houdbaarheid. Je zou het misschien niet van een budgetmerk verwachten, maar deze eyeliners blijven geweldig goed zitten, minstens zo goed als bijvoorbeeld mijn MAC Fluidline. Ze zijn dan ook zeer veegvast en waterproof en zullen pas echt weggaan wanneer jij dat wilt (gebruik wel een goede remover, eventueel op oliebasis). Deze LE-varianten zijn daar niet anders in en hebben dezelfde geweldige houdbaarheid als hun permanente broertjes.

Voor het zachte prijsje van €2,99 per stuk zijn deze Gel Eyeliners absolute aanraders. Wat mij betreft mag Essence vanaf nu in elke Limited Edition-collectie nieuwe tinten uitbrengen, want ze zijn geweldig! De kleuren van deze varianten zijn prachtig en zeer geschikt voor allerlei dames, zelfs wanneer je niet van opvallende tinten houdt. Ik kan me overigens wel voorstellen dat ze vrij snel uitverkocht zullen raken, dus ik raad je dan ook aan om ze meteen te kopen wanneer je ze tegenkomt!

De Essence NATvenTURista Gel Eyeliners kosten €2,99 per stuk en zijn tijdelijk verkrijgbaar. De tijdelijke Essence NATvenTURista-collectie ligt vanaf nu in de winkels.

P.S. Sinds de update van het vaste assortiment liggen de Essence Gel Eyeliners (de permanente kleuren) in het ‘gewone’ schap en dus niet meer in het extra Nail Art-schap. Ze zijn dus nu op veel meer plekken verkrijgbaar!

Dit vind je misschien ook leuk...

11 reacties

 1. Brenda zegt:

  Ahh super fijn dat ook de zwarte kleur overal verkrijgbaar gaat zijn 😀 Mijn huidige gelliner is net helemaal uitgedroogd.

  De groene ziet er trouwens mooi uit! Ik zou alleen niet weten hoe ik de roze zou moeten combineren?

 2. Mirjam zegt:

  De Essence gelliners zijn inderdaad heel fijn! Ik ga deze twee zo snel mogelijk even in de winkel bekijken.

 3. Allebei de kleurtjes spreken mij wel aan, heb zelf nog geen ervaring met de gelliners van Essence. Ik hou echt van mijn MAC liner, heb ‘m nu al 1,5 jaar en nog steeds niet uitgedroogd (in tegenstelling tot mij CS gelliners die na 3 maanden al krijt was)

  Ga deze zeker eens proberen, thanks voor de review

 4. Dorien zegt:

  hoi hoi

  ik vind essence ook een super merk alleen het nadeel is dat de winkels waar ik kom ze meestal veel te laat aan een actie mee doen of uberhaupt niet. waar heb je deze gekocht als ik vragen mag want de winkels waar ik geweest ben zitten nog in ballerina of de holografic(!) fase.

  groetjes

  Dorien

 5. Die groene kleur is echt fantastisch !

 6. Heel erg mooie kleurtjes!

 7. Woww echt super mooie kleuren!

 8. Ik zag ze laatst ook liggen, maar niet mee genomen. Leuke review! 🙂

 9. I’ll gear this review to 2 types of people: current Zune owners who are considering an upgrade, and people trying to decide between a Zune and an iPod. (There are other players worth considering out there, like the Sony Walkman X, but I hope this gives you enough info to make an informed decision of the Zune vs players other than the iPod line as well.)

 10. Wauw, wat een prachtige gel liners! Ik gebruik altijd van die stift eyeliners in een zwarte kleur, maar deze kleurtjes zien er prachtig uit en ik ga deze dan ook zeker proberen te bemachtigen!

  xx

 11. This is the rectify Review: Essence NATvenTURista Gel Eyeliners (Barefoot Through The Moss + Mother Earth Is Watching You) | Pinky Polish diary for anyone who wants to move out out virtually this theme. You attention so such its almost exhausting to present with you (not that I real would want…HaHa). You definitely put a new reel on a subject thats been graphical some for years. Prissy shove, but great!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.