Budget Make-up Nagellak

Review: Essence Ready For Boarding

De nieuwe Essence Limited Edition ligt weer in de winkels! Onlangs gingen we nog op een luxe cruise met Catrice, maar nu stappen we op het vliegtuig met Essence Ready For Boarding. Deze serie producten is ideaal om mee te nemen op reis en bestaat uit een paar handige beautyproducten. Ik teste een deel van de collectie uit!

Ready For Boarding bestaat uit allerlei verschillende producten, zoals een oogschaduwpalette, dubbelzijdige oogpotloden en uiteraard een paar mooie nagellakken. Genoeg variatie dus!

Laat ik maar meteen beginnen met het oogschaduwpalette uit de collectie. De palettes uit de Essence-collecties zijn altijd een beetje hit or miss. De ene keer zijn ze prachtig, maar ze kunnen ook vaak flink tegenvallen…

Het oogschaduwpalette Beauty On Tour (€3,49) bestaat uit allemaal frisse zomerse oogschaduws. Het zijn niet direct mijn kleuren, maar ik denk dat iedereen er wel mee uit de voeten kan.

Deze swatches heb ik droog gemaakt zonder enige basis. Zoals je ziet geven de oogschaduws best wel wat kleur af (al zullen ze stukken intenser zijn met een primer), maar heel veel kleur is het niet. Natuurlijk zijn het al lichte tinten, maar ook de substantie is niet echt geweldig. Ze voelen wat goedkoop en korrelig aan. Zonde, want Essence kan veel beter!

Dan is er ook nog het dubbelzijdige oogpotlood. Deze is verkrijgbaar in twee kleuren, waarvan ik Destination (€1,49) heb. Het idee van deze potloden vind ik erg leuk. Doordat ze dubbelzijdig zijn heb je altijd twee verschillende tinten op zak!

De blauwe kant van het oogpotlood is niet zo heel indrukwekkend, maar de huidskleurige kant is daarentegen prima! Dit is een kleur die je heel goed op de waterlijn kunt dragen. Doordat het rode van de huid geneutraliseerd wordt door het beige zie je er meteen een stuk wakkerder uit! Helaas blijft het potlood niet heel goed zitten, maar dat zal per persoon verschillen.

Een product waar ik erg tevreden over ben is de Lip & Cheek Cream! Ook deze is verkrijgbaar in twee verschillende tinten en dit is Sending You Kisses (€2,49).

De Lip & Cheek Cream is, zoals de naam al zegt, geschikt voor zowel de wangen als de lippen. Ik ben normaal nooit zo’n fan van crèmeblush, maar in de zomer vind ik het nog wel eens leuk. Voor de lippen ben ik juist wel altijd dol op zulke producten, want ze blijven meestal erg goed zitten! Over deze ben ik dan ook erg tevreden en ik ben eigenlijk wel benieuwd naar de andere tint uit de collectie.

Natuurlijk is geen enkele Essence-collectie compleet zonder een paar nagellakken. De serie bestaat uit vijf verschillende kleuren, waarvan ik er twee heb:

Sending You Kisses (€1,49) is een mooie donkerroze lak. Hij is vrij basic, maar zo’n kleur is natuurlijk altijd goed. Wel vond ik de substantie wat dik, maar verder heb ik er niks op aan te merken.

Via Airmail! (€1,49) is lekker fel blauw! Deze dekte bovendien erg goed (eigenlijk was één laagje al genoeg), dus dat is ook altijd prettig. Echt een vrolijke zomerse kleur.

Als laatste bevat de collectie nog een paar accessoires, waaronder dit kleine toilettasje (€2,49). Hij is echt heel erg leuk met een geweldige print, maar voor de producten die ik meeneem op reis is hij wel wat aan de kleine kant. Als je slechts een paar kleine producten meeneemt is hij wel weer perfect en natuurlijk helemaal in stijl.

Ik vind de Ready For Boarding-collectie aardig, maar ik ben niet van alle producten enorm onder de indruk. Ik vind de Lip & Cheek Cream erg leuk en de nagellakken zijn natuurlijk altijd goed. Overigens bevat de collectie ook nog een Peel Off Basecoat, een product dat je onder je nagellak kunt gebruiken waardoor je geen nagellakremover nodig hebt. Je zou je nagellak er zo af kunnen trekken! Ik heb ‘m zelf niet, maar ik ben wel erg nieuwsgierig! Ik denk dat ik binnenkort nog maar even bij Kruidvat langs ga om een kijkje te nemen bij de rest van de collectie.

De Essence Ready For Boarding-collectie is slechts tijdelijk verkrijgbaar en ligt nu in de winkel. Essence is exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat!

Dit vind je misschien ook leuk...

31 reacties

 1. Leuke producten 🙂

 2. De kleuren vind ik niet bijzonder maar het thema wel weer erg leuk

 3. Die blush vind ik wel erg leuk! Maar cream achtige blushes zijn niet zo mijn ding. 🙁

 4. Awh ik vind de verpakking en het tasje super sweet haha. In het tasje passen waarschijnlijk precies alle producten. Leuk!

 5. Peel off basecoat heb ik uitgeprobeerd… wat een drama zeg, Mijn flesje is voor onderzoek terug naar Duitsland.

 6. Sophia zegt:

  Die lip and cheek cream is mooi, ik denk dat ik die ga kopen. De rest van de LE vind ik niet zo interessant..

 7. Ik ben zelf niet zo weg van deze collectie al vind ik de Lip & Cheek Cream nog wel wel grappig!

 8. De Lip & Cheek Cream vind ik erg mooi, net als het toilettasje!

 9. Die nagellak ziet er mooi uit! En dat toilettasje is heel erg schattig, maar volgens mij heb ik niks wat daar echt in past haha.

 10. Sharona zegt:

  Ik heb de nagellakken ook gekocht (behalve de gele). Sending you kisses ziet er in het potje niet zo bijzonder uit, maar op mijn nagels vind ik hem prachtig! Het is een framboos-kersen achtige kleur. De andere heb ik nog niet geprobeerd. Ik heb gehoord dat de peel-off basecoat een ramp is dus die heb ik laten liggen..

 11. ellen zegt:

  Hi,
  mooie nagellak en blush!
  In je nieuwe layout zijn de teksten langer dan de foto’s, de tekst ‘steekt uit’. Is dat de bedoeling? Ik vind het zelf niet zo fijn lezen en kijken.
  Verder vind ik m mooi!

 12. De nagellakjes spreken me vooral aan. 🙂

 13. Ik heb zelf ook een paar producten aangeschaft. Ik heb die blauwe nagellak in mijn hand gehad, maar ik dacht dat ik zo’n kleur al had in mijn stash, maar hij is heel anders dan ik verwachtte. Ik ga snel naar Kruidvat om hem alsnog te halen.

 14. Jou nagels zijn zo ontzettend mooi!

 15. De Lip & Cheek Cream vind ik erg mooi.

 16. Vind de roze lak echt het mooiste! 🙂

 17. Jolanda zegt:

  ik neem zeer de roze lipgloss e de roze nagellak mee en ik vnd de actie erg leuk
  Dus vaker zo’n leuke actie graag

 18. Deze collectie vind ik iets minder indrukwekkend, wacht liever op de volgende 😉

 19. wat een leuke producten, de nagellakjes vind ik zelf echt heel erg leuk!

 20. de lakjes zijn erg pretty 😀

 21. Ik vind de hele collectie eigenlijk heel erg tegenvallen. Ik wil eigenlijk alleen de peel-off coat zien te bemachtigen, voor de rest kan de collectie mij gestolen worden. Hoewel ik de nagellakjes wel leuk vind, die kleuren heb ik al…

 22. Ik heb de collectie gezien en ik moet zeggen dat ik ook vrij snel weer ben doorgelopen. Zelfs de peel off basecoat heb ik laten staan hoewel ik daar toch heel erg nieuwsgierig naar ben. Ik sla de LE toch helemaal maar over dit keer:)

 23. I still cant find this collection in our Kruidvat…. So annoying! I’d like to get the palette and maybe the nail polishes. Your nails are sooo pretty btw! 😮

 24. De Lip&Cheek cream lijkt me erg handig! Voor de rest spreekt deze LE mij niet erg aan. Valt ook weer eens mee voor mijn bankrekening 😉

 25. Claudia zegt:

  hihi ik had juist die andere creme blush/lip duo gekocht, een soort kleur die ik al langer zocht, maar nu wil ik de roze ook!! Toch best handig zo’n blush en lip tint in één (en voor 2.49… ;p). De kleurtjes nagellak en oogschaduw zijn het dan weer absoluut niet voor mij. Ik vroeg me eigenlijk af of hun eigen producten wel in dat etuitje past :p Ik zag hem niet liggen, alleen de koffer-tag.

 26. De nagellakjes zijn mooi 🙂 x

 27. Renske zegt:

  Dat kleine toilettasje is wel superhandig voor wat kleine dingetjes voor in het vliegtuig/in de auto onderweg. Een lippenbalsem, reinigingsspul/-doekje voor je handen, een kleine tube creme en eventueel een oogpotloodje ofzo. Ik denk dat ik wel iets van deze collectie ga aanschaffen:)

 28. Juliette zegt:

  Leuke producten en zeker die pallette en die lipbalm…
  Tot hoelang ligt deze collectie in de winkels?

 29. De blauwe nagellak vind ik erg mooi!!

 30. Ik heb die blush/liptint in die andere kleur en hij is pretty! Beetje meer koraalroze, die jij hebt is meer paarsroze. Of ja, zo leek het voor mij in de winkel vandaag. Ben er ook erg van onder de indruk!! Er zit wel maar heeeel weinig in, 2,5 gram. Vergelijk het met een potje vaseline; 20 gram. Of moet ik dat niet vergelijken?
  Voor de rest vond ik het palette wel erg gepigmenteerd, maar niet echt mijn ding, die lichte kleuren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.