Make-up Reviews

Review: Essence Stay With Me Longlasting Lipgloss – My Favorite Milkshake

Ik ben groot fan van de nagellakken van Essence, maar de overige make-up laat ik over het algemeen liggen. Een tijdje geleden schreef ik een review over de XXXL Nudes Lipgloss, een product waar ik erg tevreden over ben. Inmiddels heeft Essence een nieuw lipproduct uitgebracht, de Stay With Me Longlasting Lipgloss. Ik was benieuwd en nam er eentje mee in de kleur My Favorite Milkshake.

Het eerste dat aan deze lipgloss opvalt is de bijzondere applicator! Het is niet een gewoon recht sponsje, maar het sponsje heeft een aparte ‘zandloper’-vorm die het aanbrengen van de lipgloss makkelijk zou moeten maken. Om eerlijk te zijn vind de applicator bij m’n onderlip prima werken, maar zodra ik de lipgloss op mijn bovenlip aan wil brengen vind ik ‘m onhandig. Het is een leuk idee van Essence, maar ik vind het niet erg praktisch in gebruik.

Ik vind de kleur van deze lipgloss zo mooi! Ik draag tegenwoordig steeds meer nude-tinten, dus deze lipgloss is helemaal naar mijn zin. Hij geeft precies genoeg zachtroze af zonder te fel te zijn. Ik vind ‘m bovendien ook erg fijn aanvoelen op de lippen. Hij voelt zacht, voedend en romig, heerlijk! Een ander fijn pluspuntje is dat dit een lipgloss zonder glitters is. Het lijkt alsof bijna alle budget-lipglossen glitter bevatten, dus een crème-lipgloss is een fijne afwisseling.

De structuur van de Stay With Me Longlasting Lipgloss is vrij dik en enigzins plakkerig. Ik had eigenlijk ook niet anders verwacht, want dit plakkerige zorgt ervoor dat de lipgloss het zo lang mogelijk uithoudt. Longlasting is hij zeker! Wanneer ik ‘m vergelijk met andere lipglossen zoals de Essence XXXL Nudes blijft de Stay With Me-lipgloss beduidend langer zitten.

Een klein minpunt aan deze lipglossen is dat ze (net als de andere Essence-lipproducten) een vrij zoete (chemische) geur hebben. Deze geur vervliegt gelukkig vrij snel, maar het is toch iets waar ik zelf ook niet echt dol op ben.

Voor een Stay With Me Longlasting Lipgloss betaal je €1,99 en dat vind ik echt een spotprijsje voor zo’n fijn product. Volgens mij ben ik nog nooit een budget-lipgloss tegengekomen waar ik zo tevreden over was! Hij doet me ook een beetje denken aan de Cremesheen Glasses van MAC, maar dan een goede budget-vriendelijke versie. Natuurlijk heeft dit product een paar kleine minpuntjes zoals de vreemde applicator en de chemische geur, maar over het algemeen ben ik echt tevreden. Bovendien is deze lipgloss verkrijgbaar in 7 verschillende kleuren variërend van zachtroze tot rood en paars, dus er zit voor iedereen wel wat tussen. De Essence Stay With Me Longlasting Lipgloss is wat mij betreft een echte aanrader en ik weet zeker dat het één van mijn favorieten gaat worden!

De Essence Stay With Me Longlasting Lipgloss kost €1,99 en maakt deel uit van het vernieuwde vaste assortiment van Essence. Essence is te koop bij Kruidvat.

29 Comments

 • Reply
  Nadia
  11 april 2011 at 12:59

  Leuke review, maar hoe voelt ''voedend'' daar kan ik me echt niks bij voorstellen haha

  • Reply
   Charlotte
   11 april 2011 at 13:03

   Als een hydraterende lippenbalsem!

 • Reply
  Amber
  11 april 2011 at 13:09

  Hele mooie kleur! Echt iets voor mij ook. 🙂

 • Reply
  femketje
  11 april 2011 at 13:19

  mooi! 😀

 • Reply
  Mariska
  11 april 2011 at 13:51

  Het ziet er wel heel erg mooi uit, nude. En die smaakt lijkt me wel lekker 🙂

 • Reply
  supketchup
  11 april 2011 at 14:27

  Oh had hem in m'n handen en toen dacht ik mehh… laat maar. Ofwel ik ga hem zeker nog halen haha, als je er zo enthousiast over bent 😀

 • Reply
  Fabiola
  11 april 2011 at 14:27

  Dat is inderdaad wel een aparte applicator, ja! Ik ga hier zeker eens naar kijken wanneer de Kruidvat-filialen in de buurt het assortiment hebben vernieuwd. Wat heb je trouwens mooie volle lippen! 🙂

 • Reply
  Lisa
  11 april 2011 at 14:30

  Mooie kleur 🙂

 • Reply
  www.bsjanty.nl
  11 april 2011 at 15:10

  Mooi kleurtje! Ga hem één dezer dagen ook uittesten dus ben benieuwd!

 • Reply
  Melanie
  11 april 2011 at 15:38

  Mooie lipgloss! Staat je goed die nude look!

 • Reply
  Miranda
  11 april 2011 at 15:57

  staat je erg mooi, ik vind nude lippen ook erg leuk:)

 • Reply
  Lovethatmakeup
  11 april 2011 at 16:31

  Deze ga ik nog even halen 🙂 Thanks voor de review!

 • Reply
  BeautyPolish
  11 april 2011 at 16:55

  Een hele mooi kleur… wat een apart applicatortje trouwens 😉

 • Reply
  Aranka
  11 april 2011 at 17:05

  Staat je erg mooi zeg! Mooie foto zit er ook bij!

 • Reply
  Lisanne
  11 april 2011 at 17:09

  Staat je echt mooi, ik denk dat ik er eens voor ga kijken.

  x

 • Reply
  Elise
  11 april 2011 at 17:11

  Ziet er goed uit! Leuk vestje heb je ook aan, waar is die van?

  • Reply
   Charlotte
   11 april 2011 at 17:48

   Dank je, hij is van Pauw 🙂

 • Reply
  Silva
  11 april 2011 at 17:20

  Het staat je echt super!

 • Reply
  Floor / Marjolein
  11 april 2011 at 18:39

  Thankyou, ik was benieuwd naar deze lipgloss ;D En hij is supermooi!

 • Reply
  Evelien
  11 april 2011 at 19:26

  dat klinkt wel heel erg goed! Ik wil hem ook testen 🙂

 • Reply
  PinkFairy
  11 april 2011 at 19:58

  Ik vind hem qua longlasting-effect enorm tegenvallen… maar voor Essence is het idd oke… 🙂

 • Reply
  Fashion is a party
  11 april 2011 at 21:51

  prima, maar toch beetje te saai :P..

 • Reply
  Marieke
  11 april 2011 at 21:57

  Mooi! Die wil ik wel hebben =)

  Je staat ook echt heel mooi op de laatste foto vind ik 🙂

 • Reply
  liesbeth
  11 april 2011 at 22:23

  ik heb ook een in me & my icecream en vind hem ook heel fijn!
  Maar deze kleur wil ik ook!!

 • Reply
  Linda
  11 april 2011 at 22:52

  Ik heb er ook 1 en hij blijft inderdaad erg lang zitten voor een lipgloss; echt verrassend!

 • Reply
  Leontine
  12 april 2011 at 10:29

  Klinkt goed.
  Je foto's zijn (bij mij) trouwens niet allemaal te zien, krijg de melding van Photobucket, we're doing a little work now.. Jammer, zal vanmiddag nog eens even zien of ik ze dan wel kan zien, ben benieuwd namelijk.

  • Reply
   Charlotte
   12 april 2011 at 10:45

   Klopt, er is onderhoud/storing bij Photobucket… Daar kan ik helaas niets aan doen, dus het is even afwachten wanneer de foto's het weer doen!

 • Reply
  portfoliovanfemke
  12 april 2011 at 14:12

  Het klinkt erg goed, jammer dat ik niks zie 🙁

 • Reply
  Iris
  14 april 2011 at 12:09

  Wat heb jij een mooie kleur haar! 🙂

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.