Make-up Reviews

Review: Essence Stay With Me Longlasting Lipgloss – My Favorite Milkshake

Ik ben groot fan van de nagellakken van Essence, maar de overige make-up laat ik over het algemeen liggen. Een tijdje geleden schreef ik een review over de XXXL Nudes Lipgloss, een product waar ik erg tevreden over ben. Inmiddels heeft Essence een nieuw lipproduct uitgebracht, de Stay With Me Longlasting Lipgloss. Ik was benieuwd en nam er eentje mee in de kleur My Favorite Milkshake.

Het eerste dat aan deze lipgloss opvalt is de bijzondere applicator! Het is niet een gewoon recht sponsje, maar het sponsje heeft een aparte ‘zandloper’-vorm die het aanbrengen van de lipgloss makkelijk zou moeten maken. Om eerlijk te zijn vind de applicator bij m’n onderlip prima werken, maar zodra ik de lipgloss op mijn bovenlip aan wil brengen vind ik ‘m onhandig. Het is een leuk idee van Essence, maar ik vind het niet erg praktisch in gebruik.

Ik vind de kleur van deze lipgloss zo mooi! Ik draag tegenwoordig steeds meer nude-tinten, dus deze lipgloss is helemaal naar mijn zin. Hij geeft precies genoeg zachtroze af zonder te fel te zijn. Ik vind ‘m bovendien ook erg fijn aanvoelen op de lippen. Hij voelt zacht, voedend en romig, heerlijk! Een ander fijn pluspuntje is dat dit een lipgloss zonder glitters is. Het lijkt alsof bijna alle budget-lipglossen glitter bevatten, dus een crème-lipgloss is een fijne afwisseling.

De structuur van de Stay With Me Longlasting Lipgloss is vrij dik en enigzins plakkerig. Ik had eigenlijk ook niet anders verwacht, want dit plakkerige zorgt ervoor dat de lipgloss het zo lang mogelijk uithoudt. Longlasting is hij zeker! Wanneer ik ‘m vergelijk met andere lipglossen zoals de Essence XXXL Nudes blijft de Stay With Me-lipgloss beduidend langer zitten.

Een klein minpunt aan deze lipglossen is dat ze (net als de andere Essence-lipproducten) een vrij zoete (chemische) geur hebben. Deze geur vervliegt gelukkig vrij snel, maar het is toch iets waar ik zelf ook niet echt dol op ben.

Voor een Stay With Me Longlasting Lipgloss betaal je €1,99 en dat vind ik echt een spotprijsje voor zo’n fijn product. Volgens mij ben ik nog nooit een budget-lipgloss tegengekomen waar ik zo tevreden over was! Hij doet me ook een beetje denken aan de Cremesheen Glasses van MAC, maar dan een goede budget-vriendelijke versie. Natuurlijk heeft dit product een paar kleine minpuntjes zoals de vreemde applicator en de chemische geur, maar over het algemeen ben ik echt tevreden. Bovendien is deze lipgloss verkrijgbaar in 7 verschillende kleuren variërend van zachtroze tot rood en paars, dus er zit voor iedereen wel wat tussen. De Essence Stay With Me Longlasting Lipgloss is wat mij betreft een echte aanrader en ik weet zeker dat het één van mijn favorieten gaat worden!

De Essence Stay With Me Longlasting Lipgloss kost €1,99 en maakt deel uit van het vernieuwde vaste assortiment van Essence. Essence is te koop bij Kruidvat.

Dit vind je misschien ook leuk...

29 reacties

 1. Leuke review, maar hoe voelt ''voedend'' daar kan ik me echt niks bij voorstellen haha

  1. Als een hydraterende lippenbalsem!

 2. Hele mooie kleur! Echt iets voor mij ook. 🙂

 3. mooi! 😀

 4. Het ziet er wel heel erg mooi uit, nude. En die smaakt lijkt me wel lekker 🙂

 5. Oh had hem in m'n handen en toen dacht ik mehh… laat maar. Ofwel ik ga hem zeker nog halen haha, als je er zo enthousiast over bent 😀

 6. Fabiola zegt:

  Dat is inderdaad wel een aparte applicator, ja! Ik ga hier zeker eens naar kijken wanneer de Kruidvat-filialen in de buurt het assortiment hebben vernieuwd. Wat heb je trouwens mooie volle lippen! 🙂

 7. Mooie kleur 🙂

 8. Mooi kleurtje! Ga hem één dezer dagen ook uittesten dus ben benieuwd!

 9. Mooie lipgloss! Staat je goed die nude look!

 10. staat je erg mooi, ik vind nude lippen ook erg leuk:)

 11. Lovethatmakeup zegt:

  Deze ga ik nog even halen 🙂 Thanks voor de review!

 12. Een hele mooi kleur… wat een apart applicatortje trouwens 😉

 13. Staat je erg mooi zeg! Mooie foto zit er ook bij!

 14. Staat je echt mooi, ik denk dat ik er eens voor ga kijken.

  x

 15. Elise zegt:

  Ziet er goed uit! Leuk vestje heb je ook aan, waar is die van?

  1. Dank je, hij is van Pauw 🙂

 16. Het staat je echt super!

 17. Thankyou, ik was benieuwd naar deze lipgloss ;D En hij is supermooi!

 18. dat klinkt wel heel erg goed! Ik wil hem ook testen 🙂

 19. Ik vind hem qua longlasting-effect enorm tegenvallen… maar voor Essence is het idd oke… 🙂

 20. prima, maar toch beetje te saai :P..

 21. Marieke zegt:

  Mooi! Die wil ik wel hebben =)

  Je staat ook echt heel mooi op de laatste foto vind ik 🙂

 22. liesbeth zegt:

  ik heb ook een in me & my icecream en vind hem ook heel fijn!
  Maar deze kleur wil ik ook!!

 23. Linda zegt:

  Ik heb er ook 1 en hij blijft inderdaad erg lang zitten voor een lipgloss; echt verrassend!

 24. Leontine zegt:

  Klinkt goed.
  Je foto's zijn (bij mij) trouwens niet allemaal te zien, krijg de melding van Photobucket, we're doing a little work now.. Jammer, zal vanmiddag nog eens even zien of ik ze dan wel kan zien, ben benieuwd namelijk.

  1. Klopt, er is onderhoud/storing bij Photobucket… Daar kan ik helaas niets aan doen, dus het is even afwachten wanneer de foto's het weer doen!

 25. Het klinkt erg goed, jammer dat ik niks zie 🙁

 26. Iris zegt:

  Wat heb jij een mooie kleur haar! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.