Make-up Reviews

Review: Gosh Light ’n Shine Lip Glaze (07 en 08)

De Gosh Ligh ’n Shine Lip Glazes zitten al langere tijd in het assortiment, maar vanaf nu zijn er twee nieuwe kleuren verkrijgbaar! Ik heb het altijd erg fijne lipglossen gevonden en bovendien zijn ze perfect voor in je tas. Ik testte de twee nieuwe kleuren voor jullie uit!

Wat zo leuk is aan deze lipglossen is dat er zowel een spiegeltje en lampjes in is verwerkt! Natuurlijk zijn er ook spiegeltjes met lampjes en dergelijke verkrijgbaar, maar in deze lipglossen zit eigenlijk alles dat je nodig hebt. Ideaal toch? Ook de applicator is fijn, want het is namelijk een kwastje met haartjes:

De pigmentatie van de lipglossen is prima. Het is en blijft natuurlijk een lipgloss, dus verwacht geen extreem dekkende kleuren. Overigens zijn de Light’n Shine Lip Glazes behoorlijk glitterig, dus houd daar rekening mee. Gelukkig zijn de glitters niet extreem chunky, dus ze voelen wel prettig aan op de lippen.

Moet je die leuke glitters zien! De kleuren zijn misschien niet heel bijzonder, maar de glitters in de glossjes zijn absoluut leuk.

Gosh Light ’n Shine Lipglaze 07


Gosh Light’n Shine Lipglaze 08

Beide kleuren zijn leuk, maar 08 is absoluut mijn favoriet! Dit is ook de kleur die ik over de Gosh Lip Marker aan had gebracht bij mijn Gosh Summer Look. Ik vind de lipglossen fijn van structuur. Ze zijn redelijk plakkerig (daar houd ik zelf wel van) en blijven redelijk goed zitten.

Het zijn gewoon leuke fijne lipglossen. De glossjes zelf zijn niet heel erg bijzonder, maar de verpakking krijgt van mij extra punten. Zoals ik al zei zijn de kleuren niet speciaal, maar ik vind de glitters vooral erg mooi en ze geven een mooi glanzende finish. Voor €7,99 zijn dit prima lipglossen die absoluut niet verkeerd zijn voor in je tas.

Dit vind je misschien ook leuk...

29 reacties

 1. Ik had er al eens iets overs gelezen (over de lampjes en het spiegeltje), maar ik denk dat ik me toch eens zo’n glossje ga aanschaffen. Hebben! 😀

 2. De roze vind ik zelf ook erg mooi, ik ben dol op glimmies ♥

 3. Mooie glosjes! 08 vind ik ook het mooist

 4. sfie zegt:

  Ik heb er ook zo 1 (kleur 04) , hij is echt fijn 🙂

  En nu wil ik die 08 ooooook ! :p

 5. Deze kleuren zien er mooi uit, ik ben benieuwd naar deze lipgloss. Deze kleuren staan je erg goed.

 6. Dat spiegeltje en lampje in de lipgloss maken ze inderdaad erg fijn voor onderweg.
  Nr 8 is toch ook wel mijn favoriet.

 7. 08 staat je echt heel goed! Supermooi.

 8. Linda zegt:

  Wil deze lipgloss ook altijd nog eens uit proberen. Ben zelf niet zo’n fan van de eerste. Maar 08 is inderdaad toch wel een mooi kleurtje:)

 9. Mooi, maar ik heb liever een fel kleurtje op mijn lippen 🙂

 10. Oh wauw, wat een prachtige shimmer zit erin!! En hij staat ook heel erg mooi op je lippen. En super handig ook, dat spiegeltje en lichtje erin. Zo’n lipgloss van de Action (merk MAX) heeft dat ook, maar die lipgloss is lang niet zo mooi als deze.. echt een mooie lipglosses dit 😀

 11. Het roze glossje vind ik erg mooi! 😀

 12. Mooie kleurtjes! Nr. 8 ziet er veel liever uit dan ik had verwacht in de verpakking. Had een berry roze kleur verwacht, haha. Ik sla waarschijnlijk deze producten over, omdat ik amper lipgloss draag en glitters sla ik sowieso over.

 13. erg mooie glossjes 😀

 14. Die 2e staat je mooi !

 15. Wauw, die zijn echt heel mooi! Beide kleuren zien er mooi uit en de verpakking vind ik ook prachtig.

 16. Hmm, ik vind ze wel mooi, maar ik denk niet dat ik hem heel snel zou pakken.

 17. Ik zou zo geen paarse lipgloss uit het rek pakken, maar als ik hem zo zie vind ik hem wel mooi zeg!

 18. Ik vind de glossjes er echt mooi uit zine:)

 19. 08 ziet er echt supermooi uit! Staat je goed ^^

 20. Wauw, mooi kleurtjes!

 21. lindab zegt:

  Mooie kleuren! k heb deze glosjes al in andere kleuren, maar deze zijn ook zeer zeker het kopen waard!

 22. Rosalie zegt:

  Wauw, mooie kleurtjes! vooral die kleur 08, staat je goed! 🙂

 23. Oeh zo’n mooie glosses 😀

 24. 08 vind ik prachtig 😀
  Maar ze zijn allebei wel mooi, vind ik!

 25. Eveline zegt:

  Alleen al door die lichtjes wil ik hem :p

 26. Nummer 08 staat je echt heel erg mooi, kan ook bijna niet anders met jouw volle lippen!

 27. Ik vind vooral de roze erg mooi!

 28. Yvette zegt:

  Eindelijk vandaag kwam ik in de kruidvat de nieuwe collectie tegen. Roze lipgloss en roze lipmarker gekocht n.a.v. je FOTD met de nieuwe Gosh producten.

 29. Ik vind de 2de kleur ook het mooist! Vind het lichtje ook super leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.