Make-up Reviews

Review: Gosh Long Lasting Eye Liner Pen (Green + Turquoise)

Eén van mijn favoriete producten is eyeliner. Er gaan eigenlijk geen dag voorbij dat ik geen eyeliner draag! Potlood, gel, vloeibaar, ik vind het geweldig. Mijn favoriete vloeibare eyeliners zijn de MAC Superslick Liquid Eyeliners (zie hier mijn review), maar helaas zijn ze vrij prijzig. Gelukkig brengen steeds meer merken vergelijkbare producten uit (zoals de nieuwe vloeibare eyeliners van Catrice), maar geen enkel product kon mijn geliefde MAC-eyeliners evenaren. Daar is nu verandering in gebracht, want Gosh heeft sinds kort geweldige nieuwe vloeibare eyeliners die wel erg in de buurt komen van mijn favorieten. Benieuwd? Lees dan snel verder!

Net als veel andere nieuwe eyeliners hebben de Gosh Long Lasting Eyeliner Pens een vilten puntje. Ik vind dit type kwast ideaal en veel fijner dan een ‘harig’ kwastje. Deze applicators zijn perfect om een mooie winged eyeliner te maken!

De eyeliners zijn verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren, dus er zit voor iedereen wel een mooie tint bij. Ik heb de kleuren Green en Turquoise:

Green | Turquoise

Zijn de kleuren niet prachtig? Turquoise komt jullie misschien al een beetje bekend voor, want dit is de eyeliner die ik droeg bij de Summer Look die ik met de nieuwe Gosh-producten maakte. Green kan ik niet bepaald groen noemen, maar het is een mooie donkere turquoise kleur met prachtige glitters.

Ik ben dol op mijn MAC Superslick Liquid Eyeliners omdat ze de hele dag perfect op hun plek blijven zitten, maar inmiddels ben even dol op mijn Gosh Long Lasting Eye Liner Pens! Deze blijven minstens zo lang zitten als hun MAC-tegenhangers en zijn nagenoeg waterproof. Met een beetje water gaan ze er echt niet af (zelfs niet als je flink wrijft) en je hebt een degelijke oogmake-upremover nodig om deze vriendjes van je ogen te krijgen. Zo goed blijven ze zitten!

Ik had niet gedacht dat het mogelijk was, maar ik heb geweldige budget-dupes voor mijn favoriete eyeliners gevonden! Ik vind de kleuren die ik nu heb al geweldig, maar ik heb ook een paar van de andere kleuren gezien en ook die zijn zeker de moeite waard. Ik vrees dan ook dat het niet lang zal duren voordat ik ze allemaal heb! Met een prijskaartje €7,99 zijn dit natuurlijk geen super-budget-producten, maar wanneer je je bedenkt dat de MAC-versie €20,00 kost is dit een prima prijs. Bovendien zijn de producten van Gosh regelmatig in de aanbieding, dus de kans is groot dat je ze voor een zeer vriendelijk prijsje aan kan schaffen. Voor eyeliner-liefhebbers is dit een absolute must-have en ik kan ze jullie van harte aanbevelen!

De Gosh Long Lasting Eye Liner Pens kosten €7,99 per stuk en maken deel uit van het vernieuwde assortiment van Gosh. De nieuwe producten zijn vanaf nu verkrijgbaar bij Kruidvat.

Dit vind je misschien ook leuk...

37 reacties

 1. Aranka zegt:

  Wauw ze zien er echt heel erg mooie en goed uit zeg!

 2. Wat een mooie kleuren!

 3. De blauwe is heel mooi!

 4. Ziet er top uit! Mooie kleurtjes en volgens mij brengt het heel gemakkelijk aan!

 5. Ze zijn prachtig!

 6. Ik vind ze zoooooooooo mooi <3

 7. Mooi, vooral de turquase

 8. Turquoise is mooi!

 9. Divaofgeneva88 zegt:

  Die turquoise, ga ik zeker aanschaffen als ik deze in de winkels zie. Ik vind deze namelijk echt fantastisch! Dank je wel voor de review!

 10. Ik heb hier al veel over gelezen, ik vind ze prachtig.
  Helaas ben ik geen ster in eyeliner aanbrengen, anders had ik ze zeker gekocht.

 11. Wauw wat een mooie kleuren zeg!

 12. Wow, wat een pigment! Erg mooi!

 13. Erg mooi! Fijn ook dat ze goed blijven zitten, hier ga ik er vast eentje van scoren ^^

 14. wauw ze zien er mooi uit!

 15. Die blauwe vind ik super!

 16. Ik heb er ook eentje, en inderdaad: Ze zijn echt superfijn!
  Die torqoise kleur vind ik prachtig!

 17. beautyandso zegt:

  Ze zien er erg mooi uit! Klinkt ook superfijn! Ik ga er zeker naar kijken binnenkort!

 18. de turqouise kleur is erg mooi!

 19. Ik vind green en turquoise allebei supermooi!

 20. Ohh wauw ze zien er allebei echt prachtig uit:D

 21. Die green is echt mooi bij een smokey eye!

 22. Danielle301995 zegt:

  Zien er heel mooi uit, ik wil ze (bijna) allemaal, die ik tot nu toe gezien heb!

 23. C_en_C zegt:

  Heel mooi!
  x

 24. wat een prachtige kleuren!

 25. Jolanda zegt:

  Klopt het dat de zwarte versie glitters heeft of hebben ze er ook 1 in het nieuwe assortiment zonder? Ik houd daar nl. niet zo van….

  1. Ze hebben allemaal een glanzende finish!

 26. Klinkt erg goed!!

 27. mooie kleuren 😀

 28. Ziet er echt heel mooi uit!

 29. Nynke zegt:

  Turqoise is echt mooi!

 30. Mallory zegt:

  wauw 🙂 echt supermooi !

 31. Ziet er echt mooi uit, vooral die turqoise kleur 🙂

 32. joel zegt:

  Ik word altijd vrolijk van jouw positieve review's, haha :p ik gebruik zelf eigenlijk alleen maar zwarte eyeliners, maar nu ik die gosh summerlook van jou zie, denk ik dat ik toch maar een keer een kleurtje ga proberen! Als er weer een Gosh actie is, haal ik er een paar op 🙂

 33. Rianne zegt:

  Wanneer komt er weer eens een filmpje? Of komen er alleen nog maar filmpjes op beautyscene? Niet dat ik je site niet leuk vind zonder filmpjes hoor. 😉 Maar je filmpjes zijn erg leuk dus daarom vroeg ik het me af..

  1. Ik heb het eventjes druk met tentamens, filmpjes komen weer als ik het iets rustiger heb 🙂

 34. Oh wauw wat een prachtige kleuren! En het klinkt allemaal erg fijn. Die moet ik zeker eens proberen! 😀 Ik ben ook reuze benieuwd nu naar de andere kleurtjes.

 35. Oww deze moet ik hebben! ik wil al maanden die van MAC hebben, maar die vind ik gewoon te duur… ik wil em echt heel graag nu! hahah

  groetjes
  deed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.