Make-up Reviews

Review: Gosh Mono Eye Shadows (Autumn 2011)

Het begint er inmiddels aardig op te lijken dat de zomer toch echt voorbij is en dat de herfst alweer voor de deur staat. Gelukkig betekent een nieuw seizoen ook dat er weer nieuwe producten in de schappen zullen verschijnen! Jullie wisten natuurlijk al dat Catrice en Essence een make-over zullen ondergaan (daarover later meer!), maar wisten jullie ook dat Gosh het assortiment ook flink op de schop heeft genomen? Eén van de nieuwe toevoegingen zijn 8 nieuwe kleuren Mono Eye Shadows. Kijk snel mee voor een aantal nieuwe kleuren!

De mono Eye Shadows zijn niet nieuw in het assortiment, maar werden al tijdens de vorige vernieuwing gelanceerd (zie hier mijn review). Ik moet eerlijk zeggen dat ik de kleuren van het afgelopen seizoen niet heel geweldig vond, maar de herfsttinten zien er een stuk beter uit. Ik heb vier van de nieuwe kleuren om aan jullie te laten zien:

Copper | Sand | Dark Green | Aubergine

De pigmentatie is eigenlijk van alle kleuren prima, iets waar Gosh steeds beter in is geworden! Ook voelen de oogschaduws vrij zacht en romig aan, al is Dark Green wat aan de korrelige kant (dat komt waarschijnlijk door de wat grove glitters). Overigens gaan we aankomende herfst veel koper en oranje zien! Copper is daar een goed voorbeeld van en zowel Catrice als Essence hebben lakjes in deze kleur in hun nieuwe collectie. Dit is overigens een tint die geweldig staat bij blauwe ogen. Sand lijkt op het eerste gezicht misschien wat saai, maar het is dé perfecte highlighter voor onder de wenkbrauwen! De kleur is precies licht genoeg en hij heeft precies de goede hoeveelheid shimmer. Aubergine is op zich een aardige kleur, maar je moet ‘m wel slim combineren (met bijvoorbeeld goudtinten of bruintinten). Door de matte finish en de rode ondertoon geeft deze kleur al gauw het effect van huilogen, niet de bedoeling natuurlijk!

Ik vind de nieuwe Mono Eye Shadows van Gosh een prima toevoeging aan het huidige assortiment. Wel vind ik nog steeds dat ze voor het mooie wat hoog geprijsd zijn (€7,49 per stuk), maar de nieuwe kleuren zijn allemaal zeer draagbaar en ook vrij uniek. Bovendien zijn er regelmatig fijne aanbiedingen en kortingen op de producten van Gosh, dus de kans is groot dat je ze voor een fijn prijsje zal kunnen aanschaffen. Ik heb de nieuwe producten inmiddels al in een aantal filialen van Kruidvat zien liggen, dus het zal vast niet lang meer duren voordat ze overal verkrijgbaar zijn.

Gosh Mono Eye Shadows kosten €7,49 per stuk. Gosh is exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat.

Dit vind je misschien ook leuk...

25 reacties

 1. wauw dat ziet er goed uit 😀

 2. Hele mooie kleuren, passen ook goed bij de herfst

 3. de meest linkse en rechtse vind ik echt mooi! ik zie ook vooruitgang bij gosh, goed zo 🙂

 4. Sand lijkt me mooi als highlighter!

 5. Deze kleuren spreken me niet echt aan, zou het niet snel kopen.

 6. ziet er goed uit zeg 😀

 7. Heel erg mooie kleuren!

 8. Sand vind ik heel erg mooi!

 9. erg mooie tinten 😀

 10. Copper vind ik erg mooi. Ik hou van zulke kleuren!

 11. zien er erg fijn uit ! zal er zeker wel eentje uitproberen 🙂

 12. Ik vind Aubergine er wel mooi uitzien!

 13. Ik vind de 2 rechtse kleuren het mooist!

 14. Mooi! Ik ben normaal niet zo weg van Gosh, maar deze zien er goed uit en geven veel kleur af. En het zijn mooie kleuren voor in de herfst!

 15. hoe is het afgelopen met de hema?

 16. wauw hele mooie tinten!!
  x

 17. Isabelle zegt:

  Die coper ga ik zeker proberen 🙂

 18. Sand en Aubergine zijn mooie kleuren!

  Weet je toevallig of je ze in een mac (bijvoorkeur die met 4) palette kunt stoppen?

  Alvast bedankt!

  1. Ik vrees van niet, volgens mij zijn ze daar te groot voor :-(Je zou ze misschien wel kunnen depotten (heb helaas geen idee hoe, maar het zal vast en zeker kunnen) en ze in een Z-palette stoppen 🙂

 19. De paarse en de groene oogschaduw is heel mooi ! Echte herfstkleuren.

 20. Aubergine wil ik wel! ♥

 21. Hele mooie kleuren!

 22. wow ik vind die Copper echt een ge-wel-dige kleur, ik heb blauwe ogen, en ik wil hier graag mee gaan combineren! ik ga hem zo snel mogelijk kopen denk ik.
  xxx

 23. Vind er niet echt veel aan. De groene vind ik nog wel oke, maar ook niet echt dat ik dat wauw effect krijg!

 24. Sand is echt de perfect highlighter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.