Make-up Reviews

Review: Gosh Trio Eye Shadow (Tropic Fever + Limelight)

Gosh is flink bezig het assortiment onder handen te nemen! Eerder was ik ontzettend enthousiast over de Long Lasting Eye Liner Pens (zie hier mijn review). Vandaag is het de beurt aan de nieuwe Trio Eye Shadows in de kleuren Tropic Fever en Limelight. Mijn ervaring met de oogschaduws van Gosh is tot nu toe niet bepaald positief, dus ik was erg benieuwd om te zien of de kwaliteit inmiddels verbeterd is. Kijk snel mee om erachter te komen wat ik nou werkelijk van deze oogschaduws vind!

Het grote probleem dat ik had met een eerdere Quattro Eyeshadow was dat de pigmentatie om te huilen was. Wat ik ook probeerde, er kwam nauwelijks kleur vanaf! Het leek bijna alsof de oogschaduws te stevig in de pans was geperst, want er kwam gewoon niks los. Ontzettend zonde, want ze waren nou ook niet echt heel erg goedkoop, dus ik vond het een enorme teleurstelling. Gelukkig heeft Gosh naar haar klanten geluisterd en volgens mij hebben ze de kritieken ten harte genomen. Ik kan jullie gelukkig vertellen dat de nieuwe oogschaduws wel degelijk prima in orde zijn!

In het vernieuwde assortiment zijn vier nieuwe kleuren opgenomen. Dit zijn overigens stuk voor stuk geen kleurtjes voor liefhebbers van natuurlijke looks, want het zijn flinke knalkleuren! Niet heel draagbaar, maar wel leuk om mee te spelen.

Dit is één van de nieuwe kleure, Tropic Fever. De kwaliteit van deze oogschaduws is echt flink verbeterd! De structuur is veel fijner en ze geven een mooie hoeveelheid kleur af. De kleur die je ziet in de pan is ook echt de kleur die je op je huid zal krijgen. Vooral de gele oogschaduw en de de blauwe kleur zijn behoorlijk krachtig, maar het zijn wel kleuren waar je van moet houden.

Dit is de andere combinatie die ik heb, Limelight. Ik vind deze oogschaduws iets minder indrukwekkend, maar daar zijn de kleuren ook niet echt naar. Je kan moeilijk van een lichtgroene kleur verwachten dat hij knalgroen uit zal pakken op de huid!

Ik vind het geweldig dat Gosh de kwaliteit van hun Trio Eyeshadows flink heeft verbeterd (nu de Quattro’s nog!), maar ik had liever kleuren gezien waar je ook echt wat mee kan. Deze felle kleuren zijn best grappig en ik weet zeker dat er veel meiden zijn die hier erg blij van worden, maar wat mij betreft hadden ze echt een schot in de roos gehad wanneer deze kleuren iets rustiger waren geweest. Voor de liefhebbers zijn dit leuke en betaalbare setjes (€8,49 pers stuk), maar dames die liever een natuurlijke look dragen kunnen deze beter overslaan.

De nieuwe Gosh Trio Eye Shadows kosten €8,49 per stuk en zijn vanaf nu verkrijgbaar bij Kruidvat.

Dit vind je misschien ook leuk...

19 reacties

 1. Ze zien er al een stuk beter uit dan hun vorige trio’s. Maar gezien ik genoeg kleurtjes heb in m’n paletten, is de kans heel klein dat ik er eentje ga kopen.

 2. Tropic Fever vind ik erg mooi, maar heb al veel te veel van dit soort kleurtjes 😉

 3. Ziet er goed uit!

 4. mooie kleuren 😀

 5. oh tropic fever is so pretty!

 6. Zou je een keer een look willen maken met dit palette? Ik vind het namelijk nogal moeilijk om met zulke felle kleuren een look te maken, die niet té … tienermeisje-van-13 lijkt.

 7. Hm.. ik heb het niet zo op die kleuren. En ik vind Gosh sowieso niet echt een fijn merk, alleen de lipglosjes en de liquid liners zijn wel oké.

 8. Ik vind de kleurtjes prachtig :)! Vooral de eerste!

 9. Tropic Fever ziet er goed uit!

 10. Wow, ik wil tropic fever! De kwaliteit is echt zo erg verbeterd als ik hem verbeter met mijn gosh quatro’s van vorig jaar.

 11. Wauw, super mooie pigmentatie! En inderdaad veel beter dan die vorige, mooi dat ze luisteren. Nu nog de kleuren aanpakken, haha 😛

 12. Ik wil die groen/blauw/gele en laten ze nu net volgende week woensdag family and friends korting hebben bij de Kruitvat. Dat scheelt weer 20%.. Volgens mij zijn ze trouwens €9,49..

 13. wauw de pigmentatie is idd echt verbeterd.

 14. trouwens een beetje apart.. Ik kan iedere ochtend niet reageren ivm cookies enz en iedere middag wel..

 15. Oh wauw wat mooi!

 16. Ik vind ze allebei erg leuk!

 17. sanne zegt:

  prachtig! Zou je hier een look mee kunnen maken? 🙂

 18. Prachtig, maar inderdaad wel ‘gedurfd’,
  zou liever willen zien dat ze met een paar rustige simpele kwamen, en dan een paar van zulke knallende trio’s!

 19. Oee die velle kleurtjes zijn leeuk!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.