Make-up Reviews

Review: Khroma Beauty Pre-launch Collectie

Hoewel ik niet zo dol op de familie Kardashian ben, vind ik het toch een interessant fenomeen. Alsof het imperium nog niet groot genoeg is zal er binnenkort ook een volledige make-upcollectie onder de naam Khroma Beauty door de zusjes Kardashian worden uitgebracht. Een opmerkelijke uitbreiding is het zeker niet, aangezien de dames bekend staan om hun aanwezige make-up. De volledige collectie zal vanaf dit voorjaar verkrijgbaar zijn, maar er zijn nu al enkele producten als ‘Pre-launch Collectie” verkrijgbaar. Ik testte er een paar voor jullie uit!

Elk van de Kardashian-zusjes heeft een eigen palette uitgebracht dat perfect bij haar past. In elk palette vind je 8 verschillende oogschaudws (mat en glanzend), een blush, highlighter en bronzer, zodat je er een complete look mee kunt maken. De palettes kosten €16,95 per stuk. Ze zijn mooi compact en niet groter dan een pinpas, dus ze passen makkelijk in je handtas. Als je het palette openklapt zie je een spiegeltje en de oogschaduws, en je kunt vervolgens een laatje openschuiven met de gezichtsproducten.

Dit is het palette van Kourtney (Kourtney’s Kardazzle), meteen mijn favoriet. Ik vind de kleuren er geweldig uitzien! Dit palette is qua kleuren echt wat voor mij en mij op het lijf geschreven. Zoals je kunt zien zijn de kleuren mooi warm en passen de blush, highlighter en bronzer perfect bij de oogschaduw. Mooi!

Ik vind de oogschaduws er verrassend goed uitzien! Op deze foto’s heb ik alle kleuren zonder basis geswatched, dus ze zullen over een oogschaduwbasis waarschijnlijk nog een stuk intenser zijn. De matte kleuren vallen wat tegen, maar dat is sowieso een lastig soort oogschaduw om goed intens te krijgen. Een intense look zul je met de matte tinten niet krijgen, maar ze werken prima om de arcadeboog mee aan te zetten.

De gezichtsproducten vind ik ook erg mooi! De blush is vrij roze, maar is goed te doseren. Ook de highlighter vind ik prachtig en doet me denken aan NARS Albatross. De bronzer vind ik veel te roze, maar zou het erg goed doen als blush. Bovendien is dit een kleur die bij donkere huidtypes juist wel als een natuurlijke bronzer kan werken, doordat hij een natuurlijke rode ondertoon heeft.

Het tweede palette dat ik heb is het palette van Kim (Kim’s Kardazzle). Ik ben niet zo dol op Kim en ook niet van haar palette. Dit is namelijk echt een palette voor koele types, iets wat ik totaal niet ben. Voor liefhebbers van blauwe en grijze oogschaduw is dit echter juist wel weer een goede optie.

De pigmentatie van de glanzende oogschaduws is prima en vooral de zwarte kleur is ontzettend intens. De matte kleuren zijn daarentegen een ander verhaal en qua pigmentatie dramatisch. Van de grijze oogschaduw kreeg ik vrijwel geen enkele kleur en ook over de blauwe tint moest ik flink wrijven om er wat vanaf te krijgen. De twee donkere kleuren waren wel aardig, maar meer ook niet.

De blush uit het palette is vrij fel en koel roze en past daardoor best goed bij de oogschaduws. De highlighter is nog steeds vrij goud, maar iets koeler dan die uit Kourtney’s Kadazzle. De bronzer vind ik op mijn huid vrij oranje, maar zal bij iets donkerdere huidskleuren waarschijnlijk mooier uitpakken. Hoewel dit absoluut niet mijn kleuren zijn is dit wel een palette dat vrij typisch is voor Kim’s vaste look. Als dat is waarnaar je op zoek bent, dan is dit palette perfect!

Om nog maar even in de stemming van Kim te blijven gaan we verder met de set lipproducten, namelijk de Nude Lip Set Au Naturèl. Hiermee zou je Kim’s welbekende Nude Lips kunnen creëren. In de set vind je een lipgloss, en een dubbelzijdig potlood dat zowel een lipliner als een lipstick bevat. Voor de set betaal je €17,95.

Aan de linkerkant vindt je het lippotlood. Hij werkt op zich best aardig, maar doordat het een draaisysteem heeft kun je hem niet slijpen. Dat is jammer, want ik geef bij lippotloden een scherpe punt de voorkeur. De stick werkt echter prima en heeft ondanks de matte finish een vrij romige substantie.

Het tweede product is een bijpassende nude lipgloss. Deze heeft een zoete honingsmaak en een nog zoetere geur. Ik vind de geur wat overweldigend, maar de substantie is erg prettig. De gloss is niet te plakkerig en heeft een verzorgend effect. Wel vind ik dat de applicator niet heel veel lipgloss opneemt uit de huls, waardoor het aanbrengen wat stroef gaat.

Ik dacht eerst dat ik de kleur van de producten te bruin zou vinden, maar dat blijkt aardig mee te vallen! Het is niet extreem nude, maar meer een beetje perzik-achtig. Dit staat bij veel dames een stuk meer flatterend dan een echte huidskleur, dus ik denk dat dit bij veel types mooi zal kunnen staan. Voor een mat effect kun je alleen het potlood en de stick gebruiken, maar het beste Kim Kardashian-effect bereik je uiteraard samen met de gloss.

Ik had gemengde verhalen over de Khroma Beauty-producten gehoord, maar mijn oordeel is toch overwegend positief. Ik vind Kourtney’s Kardazzle echt prachtig. De kleuren zijn mooi, de pigmentatie is prima en ik vind de prijs/kwaliteit-verhouding keurig. Ook de set met lipproducten is mooi, al is die misschien wat minder indrukwekkend. Kim’s Kardazzle doet mij niet zo veel, maar ik kan me voorstellen dat het voor liefhebbers van die tinten wel een leuke optie is. Ik ga een aantal van deze producten nog verwerken in een tutorial (wat dachten jullie van Kourtney’s look?), dus die gaan jullie zeker nog een keertje voorbij zien komen.

 De producten uit de Pre-launch Collectie van Khroma Beauty zijn Limited Edition en verkrijgbaar via de website van Khroma Beauty. Vanaf komend voorjaar zal er een complete collectie verkrijgbaar zijn. Ik ben benieuwd en ik houd jullie op de hoogte!

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. Jana zegt:

  Kourtney’s palet vind ik in het geheel ook mooier dan dat van Kim. De producten spreken me best aan maar ik heb al zo veel gemengde reviews gelezen over de pigmentatie dat ik voorlopig nog niets bestel.
  Ik denk dat ik maar wacht tot de volledige collectie uit is, misschien zit daar wel iets tussen!

 2. het palette van Kourtney vind ik zelf het mooiste!

 3. Samra zegt:

  Super review! Alleen leest jouw nieuwe lettertype nogal lastig. vooral de: Z Lijkt steeds een spatie te vallen erna. But love reading your Blog!!

 4. Leuk artikel, erg informatief! Maar wat Samara al zei, je lettertype leest lastig, en vooral de Z. Maar erg leuke blog! 🙂 Ik ben nu stiekem geneigd zo’n palletje aan te gaan schaffen, haha!

 5. Super leuke review!

  Liefs, Tessa
  http://www.beautylipss.nl

 6. Aah prachtige palettes!!

 7. Erg mooie kleurtjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.