Nagellak Reviews

Review: KIKO Radiant Touch Creamy Stick Highlighter

Het zal jullie vast niet ontgaan zijn dat er eindelijk een winkel van KIKO in Amsterdam geopend is! Jullie konden alvast een paar van de items zien in deze shoplog, maar nu ik de kans heb gehad om wat producten uit te proberen is het natuurlijk tijd voor een review. Eén van de producten waar ik al een paar keer wat over hoorde was de highlighter. Hoewel ik dat tot kortgeleden nauwelijks gebruikte, pak ik tegenwoordig toch vaker een highlighter uit de kast. Tijd om de KIKO Radiant Touch Creamy Stick Highlighter maar eens te proberen!

Kiko Radiant Touch Creamy Stick Highlighter - 2 van 7De KIKO Radiant Touch Creamy Stick Highlighter is verkrijgbaar in twee verschillende tinten, waarvan ik 100 Gold heb. Deze is dus vrij warm van ondertoon, maar er is ook nog een roze variant verkrijgbaar. De verpakking is vrij strak en simpel, al voelt hij wel ietwat gammel aan. De stick bevat 10 gram en kost €8,50 (maar is nu afgeprijsd naar €5,90!).

Kiko Radiant Touch Creamy Stick Highlighter - 5 van 7

Bij deze nog even de ingrediënten voor de liefhebbers! Ik vind dat er nog behoorlijk veel vette ingrediënten in zitten. Dat is natuurlijk niet zo verrassend omdat het eenstick is, maar houd er dus wel rekening mee dat hij vrij vet blijft.

Kiko Radiant Touch Creamy Stick Highlighter - 4 van 7

Als ik deze stick niet als tip van een paar bezoekers had gekregen had ik hem waarschijnlijk niet eens in de winkel opgepakt om uit te proberen. Toen ik het effect op mijn hand zag was ik direct enthousiast. Wow, wat een mooie glans! Ja, deze ging direct in mijn mandje.

Kiko Radiant Touch Creamy Stick Highlighter - 6 van 7

zonder higlighter (met MAC Margin Blush en Benefit Hoola Bronzer)

Kiko Radiant Touch Creamy Stick Highlighter - 7 van 7met highlighter

Het effect op mijn huid vind ik heel erg mooi, maar ik vind de crèmesubstantie erg onhandig. Dat komt doordat ik graag poeder gebruik en dat is lastig met zo’n product. Als je direct met de stick over de poeder heengaat krijg je natuurlijk een rommelige cakey bende, maar als je poeder erover aanbrengt ben je je glans natuurlijk kwijt. Je kunt dat natuurlijk oplossen door de poeder heel strategisch buiten de highlighter om aan te brengen. Wat ik zelf doe is wat van de stick op mijn vingers te wrijven en die vervolgens over mijn afgepoederde foundation aan te brengen. Niet ideaal, maar het werkt prima zonder dat het een rommeltje wordt.

Qua effect vind ik de highlighter prachtig, maar ik merk wel dat hij niet geweldig goed blijft zitten. Tegen de middag is hij toch echt behoorlijk vervaagd en zie je er gewoon niet zoveel meer van. Wat dat betreft doet mijn MAC Soft & Gentle het een stuk beter!

Kiko Radiant Touch Creamy Stick Highlighter - 3 van 7

De KIKO Radiant Touch Creamy Stick Highlighter is prachtig, maar niet voor iedereen geschikt. Als je geen foundation draagt is het natuurlijk makkelijk om hem even snel vanuit de stick op je huid aan te brengen. Als je geen poeder over je foundation gebruikt is het natuurlijk ook geen probleem, maar met mijn oplossing werkt het in combinatie met poeder zelfs prima. De matige houdbaarheid vind ik erg jammer, want ik merk dat ik daardoor toch liever MAC Soft & Gentle erbij pak. Een mooi product van KIKO, maar ik ben nog niet blown away!

KIKO Radiant Touch Creamy Stick Highlighter – €8,50 (10 gram)
KIKO (online en winkels in Rotterdam, Amstelveen en Amsterdam)

Dit vind je misschien ook leuk...

17 reacties

 1. Dat ziet er heel goed uit

 2. Jammer van de houdbaarheid, want hij ziet er inderdaad wel erg mooi uit!

 3. Jammer dat je niet super enthousiast bent, ik zou hem wel nog eens willen proberen.

 4. Jammer dat je niet heel erg onder de indruk bent. Ik vind de glans wel echt mooi.

 5. In de zomer skip ik vaak mijn foundation en poeder omdat het toch wegsmelt, dan is deze denk ik heel mooi!

 6. Hij geeft wel echt een prachtige glans af!

 7. Ziet er wel mooi uit, maar hij lijkt me ook niet fantastisch qua gebruik.

 8. Helaas en niet alle make-up kan goed zijn.

 9. Ik hou zelf net van cremetexturen, dus dit is wel wat voor mij denk ik. Ik vind ’t effect ook mooi.

 10. Ik heb deze highlighter in de roze variant, en ik ben er juist dol op! Omdat ik een superdroge huid heb werkt deze perfect voor mij. Ik breng hem met een klein kwastje aan in mijn binnenste ooghoeken en onder mijn wenkbrauw, gewoon over mijn foundation en poeder heen. Voor mijn wangen ga ik lichtjes met een blushkwast over de highlighter heen en dep ik dit op mijn jukbenen. Werkt goed voor mij 🙂

 11. Ik vind het wel een mooie highlighter!

 12. Jammer van de houdbaarheid maar het effect is wel mooi!

 13. Hij lijkt mij heel mooi!

 14. ik vind hem niet helemaal mis
  spijtig dat je niet helemaal overtuigd bent

  liefs
  Karlien

 15. Nathie zegt:

  Ik heb met deze variant een haat en meid ervaring. Wat ik heel vervelend vind, hoe hij opdroogd/vervaagd. Bij mij laad hij vaak een droog graar plekje achter als ik het over foundation heen doe. Ik gebruik hem dus alleen als ik geen foundation gebruik. Hij wil er niet goed mee samen gaan. Voor de redt vind ik hem heel mooi alleen jammer dat hij zo lelijk slijt.

 16. Jammer dat je er niet dol op bent

 17. Ik heb deze ook en vond hem zelf ook niet echt ge-wel-dig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.