Huidverzorging Reviews

Review: Lush Kerst 2011 – Lipproducten

Elk jaar kijk ik weer uit naar de Kerstcollectie van Lush. Lush is één van de weinige merken die rondom kerst écht uitpakt. Niet met slechts een paar winterse producten, maar een volledige Limited Edition-collectie met producten voor het hele lichaam! Ik heb hier heel wat lekkers liggen om voor jullie te reviewen en vandaag zijn de lipproducten aan de beurt!

De Kerstcollectie van 2011 bevat in totaal vier verschillende lipproducten, namelijk een Limited Edition Lip Scrub en maar liefst drie verschillende Lip Tints. Daar ben ik helemaal happy mee, aangezien ik altijd dol ben op deze lipproducten!

Lip Tints

De Lip Tints van Lush hebben jullie al eerder voorbij zien komen, aangezien ik er eerder over heb geschreven (zie hier mijn review van It Started With A Kiss). Lip Tints zijn eigenlijk te vergelijken met gekleurde lippenbalsems en geven naast hydratatie een subtiele tint aan de lippen. Bovendien zijn ze helemaal veganistisch!

Snow Fairy | Chilly Tingle

Snow Fairy Lip Tint zat ook in de Kerstcollectie van 2011 en heb ik ook al eerder gereviewed. Wat fijn dat deze Lip Tint weer terug is! Zoals je op onderstaande foto kunt zien geeft hij een subtiele kleur af. Deze Lip Tint is dus niet echt dekkend, maar geeft een frisse roze waas aan je lippen. Dit product is vooral geweldig voor zoetekauwen en liefhebbers van de originele Snow Fairy-geur, want deze ruikt exact naar bubblegum! Daarnaast zorgen murumuru boter en cupuacu boter ervoor dat je lippen heerlijk verzorgd worden en zacht en soepel blijven tijdens de winterse dagen.

Chilly Tingle Lip Tint is de nieuwste versie en is nooit eerder uitgebracht. Ik weet overigens niet wat er met mijn potje is gebeurd, maar er zitten wat vreemde vlekjes op de balsem. Ik dacht in eerste instantie dat het misschien wel schimmel was, maar hij ruikt gewoon normaal en voelt niet vreemd aan, dus het zal wel niks zijn. Chilly Tingle is totaal niet te vergelijken met de andere Lip Tints van Lush, want hij is veel gepigmenteerder! Hij doet me bijna denken aan een lipstick, zo dekkend is hij. Deze Lip Tint heeft een bijzondere kruidige geur. Ergens ruik ik ook iets van chocolade, maar dat komt waarschijnlijk door de cacaoboter. Overigens is de structuur van Chilly Tingle niet te vergelijken met Snow Fairy, hij is een stuk stroever.

kale lippen

Snow Fairy Lip Tint

Chilly Tingle Lip Tint

Pow Wow Lip Scrub

Ik ben dol op de Lip Scrubs van Lush en heb er al tijden eentje in mijn badkamerkastje staan. Speciaal voor de feestdagen heeft Lush een speciale versie uit gebracht. De Pow Wow Lip Scrub bestaat onder andere uit knettersnoep, jojoba- en arganolie. Je lippen worden dus tegelijkertijd gescrubt én verzorgd! De korrels hadden van mij iets kleiner mogen zijn, maar ik vind ‘m vooral ontzettend fijn vanwege de geur, die is een beetje appel-achtig. Heerlijk! Ik breng altijd een kleine hoeveelheid Lip Scrub aan op ietwat vochtige lippen. Vervolgens scrub ik met ronddraaiende bewegingen mijn lippen en vervolgens spoel ik de scrub weer af met lauwwarm water. Even een flinke laag lippenbalsem en klaar! Ik gebruik de scrub overigens alleen wanneer ik het nodig heb en veel last van velletjes heb.

Lush heeft me dit jaar wederom niet teleurgesteld en heeft weer een paar fijne producten voor ons bedacht. Ik ben vooral dol op de Snow Fairy Lip Tint en de Pow Wow Lip Scrub, omdat deze producten echt perfect zijn voor schrale winterse lippen. Chilly Tingle is natuurlijk ook leuk, maar is wel iets heftiger en meer geschikt voor speciale gelegenheden. De nieuwe Kerstproducten liggen vanaf nu in de winkel en zijn slechts tijdelijk verkrijgbaar!

De Lip Tints kosten €9,25 per stuk, de Pow Wow Lip Scrub kost €8,95.

18 Comments

 • Reply
  Redhotjillypeppers
  16 oktober 2011 at 08:43

  De lip scrub lijkt me zalig. En zo grappig met het knettersnoep 🙂

 • Reply
  charile
  16 oktober 2011 at 10:44

  Lijken me erg fijn 😀
  x

 • Reply
  Victoria
  16 oktober 2011 at 12:03

  wauw super !
  Een vriendin van mij heeft ook een lipscrub, het is echt geweldig fijn spul !

 • Reply
  femketje
  16 oktober 2011 at 12:16

  snow fairy is pretty 😀

 • Reply
  Miranda
  16 oktober 2011 at 12:25

  Beide lip tinten lijken me erg fijn 😀

 • Reply
  Kim
  16 oktober 2011 at 13:40

  Wat een heerlijke producten! Ik heb al heel wat producten op mijn wishlist staan

 • Reply
  xx_Patries_xx
  16 oktober 2011 at 13:55

  ziet er goed uit hoor!

 • Reply
  Nicole
  16 oktober 2011 at 15:37

  die lipscrub is fijn!

 • Reply
  Anna
  16 oktober 2011 at 16:44

  Ik wil echt graag die liptints hebben! En er is toch ook een ander? Celebrate heet die toch? Chilly Tingle is volgens mij echt een must-have.
  Lots Of Love,
  Anna

 • Reply
  ValleyDollEva
  16 oktober 2011 at 17:45

  Ooh de lipscrub wil ik zeker aanschaffen, kan zoiets wel gebruiken in de winter.

 • Reply
  Charlotte
  16 oktober 2011 at 20:33

  Die lip tints zijn mooi!

 • Reply
  Dhini
  16 oktober 2011 at 22:52

  De lip scrub lijkt me fijn

 • Reply
  Asmae
  17 oktober 2011 at 00:52

  Lijkt mij een super fijn product! Die ga ik zeker aanschaffen als ik in de buurt ben van Lush.

 • Reply
  Nadine Lommen
  17 oktober 2011 at 13:46

  Mooi die kleuren liptint! Die snowfairy ga ik zeker halen want ik ben gek op die geur :D.

 • Reply
  Maya
  17 oktober 2011 at 15:11

  Die Chilli tingle liptint is echt heel mooi!

 • Reply
  LottedeJ
  17 oktober 2011 at 16:09

  Snow Fairy liptint vind ik mooi! De andere ook, maar ik zou toch sneller voor de lieve roze variant gaan. Fijne review!

 • Reply
  Nannick
  19 oktober 2011 at 09:39

  Die lip scrub lijkt me echt fijn! (:

 • Reply
  Bee
  22 oktober 2011 at 20:59

  Haaaaa ik moet dringend nog eens in een Lush geraken, spijtig genoeg is het voor mij een eindje en loop ik eerst Kiehl’s en MAC en dergelijke voorbij en is mn budget bijna op tegen dat ik aan Lush kom…Dringend eens een tripje plannen. Groetjes, Bee

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.