Make-up Reviews

Review: MAC Heavenly Creature-collectie

Hoewel ik niet altijd even enthousiast ben over de collecties van MAC ben ik wel altijd dol op de Mineralize-producten. Afgelopen week verscheen de Heavenly Creature-collectie, een serie die bomvol Mineralize Skinfinishes, blushes en oogschaduws zit. Ik heb een paar producten uit de collectie en ze zijn gewoon te mooi om niet even te laten zien!

De collectie is dus al een kleine week verkrijgbaar en de kans bestaat dat sommige producten al bij bepaalde verkooppunten zijn uitverkocht. Ik kwam mijn items nog wel bij een aantal webshops tegen, dus ze zijn gelukkig nog steeds prima verkrijgbaar. Daarnaast zijn de Mineralize-producten altijd een lust voor het oog, dus ze doen het ook zeer goed als eyecandy.

Als eerste heb ik een Mineralize Skinfinish in de kleur Earthshine (€27,50). Mineralize Skinfinishes kunnen in principe op het gehele gezicht gebruikt worden, maar ze zijn vooral erg goed als blush. Ze zijn sowieso prachtig in de pan (daar kan ik echt naar blijven kijken!), maar ook op de huid zijn ze erg bijzonder.

Earthshine heeft een vrij donkere en wat intimiderende kleur. Eerlijk gezegd dacht ik ook niet dat ik ‘m met mijn lichte huid zou kunnen dragen, omdat hij zo ontzettend donker is! In de praktijk bleek dat reuze mee te vallen, zoals te zien is op deze foto:

Hij staat eigenlijk heel mooi! Ik moet wel zeggen dat ik ‘m heel lichtjes heb aangebracht en dat ik m’n kwast heel goed had afgetikt. Dit betekent overigens wel dat dit een prachtige kleur zou kunnen zijn voor meiden met een wat donkerdere huid! Vooral bij warme types is dit een verrassend mooie blush die een warme gloed op je huid achterlaat.

Dit is ook al zo’n mooi product in de pan, de Mineralize Eye Shadow in Magnetic Attraction (€19,50). Dit is niet een kleur die ik zelf zo snel zou kiezen, maar ik vind ‘m verrassend draagbaar:

Deze kleur doet me denken aan een oogschaduw-versie van NARS Orgasm blush! Ook komt hij aardig in de buurt van MAC Expensive Pink of MAC Melon Pigment. Heel uniek is de kleur misschien dus niet, maar hij blijft wel erg mooi. Als je deze kleur lastig vindt om te dragen, probeer ‘m eens over het gehele bewegende ooglid, met wat taupe in de arcadeboog en donkerbruin in de buitenste ooghoek. Succes gegarandeerd!

De Heavenly Creature-collectie is zeer uitgebreid en bevat bovendien wat mooie lipproducten! Ik heb de lipstick in de kleur Fire Sign (€18,00). Ik ben altijd dol op MAC lipsticks, ze zijn eigenlijk altijd erg prettig.

Hoewel Fire Sign er misschien wat heftig uitziet, valt het op de huid reuze mee. Hij is niet echt rood, maar meer donkerroze. Daarnaast heeft deze lipstick een zogenaamde lustre finish, waardoor hij vrij transparant en glanzend is. Hij voelt ontzettend prettig aan op de lippen door deze substantie, maar hij blijft niet heel lang zitten.

kale lippen

lippen met MAC Fire Sign

Toen ik de Mineralize-producten op de foto aan het zetten was, scheen de zon precies op mijn werkplek, dus ik kon het niet laten om nog wat extra foto’s te maken waar de poederproducten extra mooi op uitkomen:

Prachtig, nietwaar? Ik vind dit zo’n mooie collectie en het is alweer eventjes geleden dat ik zo enthousiast was over een MAC Limited Edition. Als je echt graag iets wilt kopen uit de collectie, ga dan voor één van de Mineralize Skinfinishes, Mineralize Eyeshadows of een blush uit dezelfde serie (heb ik niet uit deze collectie, maar zijn wel erg mooi!), want die zijn echt uniek. De Heavenly Creature is al eventjes verkrijgbaar en de producten zijn slechts zeer beperkt verkrijgbaar, dus wacht niet te lang!

Kijk voor de verkooppunten op de website van MAC. Daarnaast is MAC ook verkrijgbaar bij de webshop van MAC, de webshop van Douglas en van De Bijenkorf.

Dit vind je misschien ook leuk...

20 reacties

 1. Hele mooie producten! En wauw, die lipstick staat jou echt super mooi! Ik heb zelf een oogschaduw (Earthly) en een MSF en Light Year. Mijn eerste MAC producten 😀

 2. Erg mooie producten, vooral de lipstick vind ik erg mooi!

 3. ik vind de collectie steeds mooier worden

 4. Ik vind deze collecie zo mooi! Earthshine staat je erg goed! Ik heb zelf de MSF in Light year gekocht!

 5. Prachtige producten! Echt heel erg mooi!♥

 6. Mooie collectie!

 7. Prachtige producten & wat een pigment! Gewoon zo erg mooi om te zien!

 8. Echt zulke mooie producten heeft deze collectie <3

 9. Wat een gave collectie is het toch! En leuk artikel. Helaas vind ik MAC te duur….
  Krijg je dit alle 3??

 10. Ze zijn alleen al prachtig om te zien! Vind die lipstick vooral bij je staan.

 11. Mooie producten. Mijn zusje heeft de MSF in light year gekocht 🙂

 12. Een lust voor het oog! De pigmentatie is trouwens ook erg goed als ik de foto’s zie, dat valt mij niets tegen.

 13. Prachtige make-up 😀 x

 14. Ja mooi, ik heb Star Wonder Skinfinish en Cut the Caper lipstick, maar deze vind ik ook mooi. Achteraf had ik meer moeten kopen maar ja, dat is achteraf. De Skinfinish staat je heel mooi.

 15. Aargh, ze zijn zo mooi! De lipstick pakt op de lippen wel helemaal anders uit dan je op het eerste zicht verwacht, maar het is ook een heel mooi kleurtje!

 16. Wat een mooie producten.

 17. Die lipstick is prachtig, ik houd van dat transparante naturelle

 18. Ingrid zegt:

  Prachtige producten!

 19. Ik vind de lippenstift je erg goed staan!

 20. ooh prachtige producten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.