Make-up Reviews

Review: MAC Pearlglide Intense Eye Liner – Lord It Up

Ik gebruik al jaren het liefste vloeibare eyeliner langs mijn bovenste wimperrand, maar af en toe vind ik het ook leuk om met oogpolood de onderste wimpers iets te accentueren. Lang waren de Urban Decay 24/7 oogpotloden mijn grote favoriet, maar sinds ik de MAC Pearlglide Intense Eye Liners heb ontdekt wil ik niks anders meer. Het begon een tijdje geleden met de prachtige kleur Undercurrent. Inmiddels heb ik een paar tinten aan mijn collectie toegevoegd, waaronder Lord It Up, een mooie bruintint met iets extra’s.

Ik ben dol op de Pearglide Intense Eye Liners van MAC! Ze hebben een geweldige romige substantie die soepel over de huid glijdt, maar die als hij eenmaal is opgedroogd perfect blijft zitten. Geloof me, deze gaan geen kant op! De oogpotloden van Urban Decay staan bekend om hun geweldige houdbaarheid, maar persoonlijk vind ik de Pearglide Intense Eye Liners nog net even een tandje beter. Een klein nadeel is dat ze slechts in 6 verschillende kleuren verkrijgbaar. Gelukkig zitten daar heel wat mooie tinten tussen!

Het komt op de foto misschien niet heel duidelijk over, maar er zitten subtiele glitters in! Dat is ook typisch aan de Pearlglide Intense Eye Liners, ze hebben allemaal een bijzondere glitter wat de tinten meer diepte geeft. Ik vind de kleur bruin van dit potlood perfect. Hij is donker genoeg om langs de bovenste wimperrand als eyeliner te gebruiken, maar ook heel erg geschikt om langs de onderste wimperrand te vervagen voor extra accent.

Ik vind bruin vaak niet ‘sterk’ genoeg om in plaats van mijn favoriete zwarte vloeibare eyeliner te gebruiken, maar ik gebruik deze tint wel vaak op deze manier, zodat ik ze met elkaar combineer. Het liefste gebruik ik ‘m echter langs de onderste wimperrand, lichtjes vervaagd met een stevige kwast. Dat draag ik zelf inmiddels vrijwel dagelijks, en het past bij nagenoeg elke look.

Dit potlood in de versie Undercurrent is misschien een beetje te fel voor sommigen, maar ik denk dat veel van jullie enthousiast over Lord It Up kunnen worden. Het is zo’n makkelijke kleur! De substantie is perfect, de houdbaarheid is perfect en de kleur is prachtig. Bovendien geven de glitters het potlood net iets extra’s, waardoor hij echt anders is dan andere bruine oogpotloden. Een musthave!

MAC Pearlglide Intense Eye Liner in Lord It Up is onderdeel van het vaste assortiment van MAC en kost €16,00. MAC is verkrijgbaar bij de verschillende verkooppuntende Nederlandse MAC webshopDouglas en De Bijenkorf.

31 Comments

 • Reply
  Mem
  15 januari 2014 at 17:21

  Wauw, dit is precies wat ik zoek. Ik mis alleen een foto van het oogpotlood op de ogen. Zoals je al zei is soms de kleur niet ‘sterk’ genoeg en laat bruin op de bovenste wimperrand mij er ziek uit zien. Zwart is vaak ‘te hard’ voor mijn ogen, maar ik denk dat dit een goede vervanger is. Zou je misschien nog foto’s willen toevoegen met dit oogpotlood onder en boven?

  • Reply
   Beautyjuf
   15 januari 2014 at 17:54

   Zwart is helaas ook een te harde kleur voor mij. Deze kleur lijkt er perfect uit te zien! 🙂 Wil je deze nog eens in een look terug laten komen?

 • Reply
  Esther
  15 januari 2014 at 17:30

  Ik ben totaal nog niet bekend met deze of zulk soort potloden.. Ik vind ze voor mijn weinig gebruik of niet weten hoe ik het moet gebruiken en enorm prijzig..

 • Reply
  Sanne Marlijn
  15 januari 2014 at 17:32

  Hij ziet er erg prettig uit, maar ben toch wel benieuwd hoe het potlood op je ogen staat. Komen hier nog foto’s van?

 • Reply
  lovethatmakeup
  15 januari 2014 at 17:33

  Fijn zijn ze he! Ik heb zelf ook een prachtige donkerblauwe kleur met een paarse 3d finish 😀

 • Reply
  Melike
  15 januari 2014 at 17:37

  Ik wil ook heel graag zo eentje hebben van MAC alleen ik mis een foto van dat je hem op hebt.. komt er nog een look van online? X

 • Reply
  beautybysandra
  15 januari 2014 at 17:43

  Prachtig kleurtje!

 • Reply
  Astrid
  15 januari 2014 at 17:47

  De kleur ziet er mooi uit! Ik ben ook wel benieuwd naar hoe het eruit ziet op de ogen :).

 • Reply
  Eline
  15 januari 2014 at 17:59

  Heel erg mooi kleurtje, heel intens, zeer pretty!

 • Reply
  Ellen
  15 januari 2014 at 18:07

  Prachtig kleurtje!

 • Reply
  Kiss & Make-up
  15 januari 2014 at 18:19

  Ooooh wat een prachtige kleur zeg, echt jawdropping! 🙂

 • Reply
  Beau
  15 januari 2014 at 18:23

  Hij ziet er echt mooi uit!

 • Reply
  Charile
  15 januari 2014 at 18:49

  Wauw!

 • Reply
  Kjoetness
  15 januari 2014 at 18:52

  Ziet er mooi uit, doet me een beetje denken aan die potloodjes van Kiko!
  Ik hou ook wel van bruine eyeliner en mascara van tijd tot tijd 🙂

 • Reply
  pamela
  15 januari 2014 at 19:35

  wauw ik vind hem echt heel erg mooi!! ik hou heel erg van bruine oogpodlootjes ik gebruik ze heel erg veel. ook gewoon gekleurde oogpotloodjes vind ik echt geweldig!!

 • Reply
  Manon
  15 januari 2014 at 19:55

  Wauw, inderdaad echt een mooie kleur. Ik zie wel degelijk goude glittertjes!

 • Reply
  OnlineBeautyMagazine
  15 januari 2014 at 20:06

  Een mooi bruin oogpotlood!

 • Reply
  femketje
  15 januari 2014 at 20:14

  erg mooie tint 😀

 • Reply
  Sarah
  15 januari 2014 at 20:31

  Wat een prachtige intens donkerbruine kleur. Heel mooi met die gouden glittertjes erin!

 • Reply
  Joli
  15 januari 2014 at 20:33

  Zeker een mooie kleur. Nice!

 • Reply
  Tess Evea
  15 januari 2014 at 20:36

  Prettig product!

 • Reply
  Anita
  15 januari 2014 at 21:03

  Erg mooie kleur!

 • Reply
  Manon
  15 januari 2014 at 21:15

  Ik vind bruine eyeliner niet echt iets voor mij

 • Reply
  Marion
  15 januari 2014 at 21:20

  Ziet er erg fijn uit, wil binnenkort ook een bruin potlood gaan proberen. Gewoon om te kijken wat voor verschil dat maakt.

 • Reply
  Marie
  15 januari 2014 at 21:36

  Ziet er heel erg fijn en mooi uit vind ik perssoonlijk ! 🙂 xxx

 • Reply
  Kelly
  15 januari 2014 at 21:38

  Prachtige kleur!

 • Reply
  Kimberley
  15 januari 2014 at 21:42

  Echt een mooie kleur!

 • Reply
  Kimberly
  16 januari 2014 at 08:42

  Ik ben benieuwd naar een look met dit potlood! Ik vind het er in ieder geval uitzien als een erg mooi kleurtje 😀

 • Reply
  Caro
  16 januari 2014 at 10:30

  Ik was al een tijdje benieuwd naar de potloden van MAC, en zo te zien zijn ze prachtig! Volgende keer neem ik er’eentje mee! 🙂

 • Reply
  Laura
  21 januari 2014 at 18:36

  Erg mooi kleurtje!

 • Reply
  Kelly
  22 januari 2014 at 22:33

  Wat een mooie intense kleur! Zo’n potloodje zou ik ook nog wel eens willen proberen als eyeliner!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.