Make-up Reviews

Review: Nieuwe The Body Shop Shimmer Cubes (22 + 23)

Zoals jullie weten ben ik dol op de producten van The Body Shop en ook van de make-up van dit fijne merk ben ik groot fan. Ik ben vooral dol op de Baked To Last-producten, maar ook de Shimmer Cubes zijn groot favoriet. Ik vind het dan ook geweldig dat de Shimmer Cubes vanaf nu in vier nieuwe kleuren vekrijgbaar zijn! Kijk snel mee voor twee van de nieuwe kleurencombinaties.

De Shimmer Cubes van The Body Shop staan bij veel beauty-liefhebbers vooral bekend om hun geweldige pigmentatie en prachtige kleuren. Daarnaast lijken ze bijna nooit op te raken! Eén blokje oogschaduw bevat 3,5 gram oogschaduw (een MAC oogschaduw slechts 1,5 gram), dus je kan er wel eventjes mee vooruit. Daarnaast zijn ze ook nog eens perfect om nat aan te brengen voor een nog intenser effect. Fijne oogschaduws dus!

Naast dit alles hebben ze nog een voordeel en dat is dat ze ontzettend makkelijk zijn om mee te nemen! Elke oogschaduw heeft zijn eigen dekseltje, waardoor je bijvoorbeeld ook één losse kleur mee zou kunnen nemen. Daarnaast kan je natuurlijk ook de kleuren onderling wisselen (handig wanneer je meerdere Shimmer Cubes-palettes hebt) om je eigen combinaties te maken.

De Shimmer Cubes maken al jaren deel uit van het assortiment en zijn de afgelopen jaren in allerlei combinaties verschenen. Vanaf 1 september zullen er vier nieuwe kleuren aan het assortiment worden toegevoegd waardoor deze blokjes in 6 verschillende kleurencombinaties verkrijgbaar zullen zijn. Ik heb twee van de nieuwe sets, namelijk 22: Green Light en 23: Bunch Of Violets.

22: Green Light

Pure Turquoise | Mint Green | Silver Grey | Forest Green

Wat een prachtige pigmentatie en wat een mooie kleuren! Ik moet eerlijk zeggen dat ik ze ietwat bont vind om samen te dragen, maar in combinatie met wat mooie bruin- of grijstinten moet het helemaal goed komen. Overigens staan deze tinten vaak geweldig bij bruine of blauwe ogen.

23: Bunch Of Violets

Orchid Purple | Candy Pink | Pearly White | Velvet Plum

Dit is echt mijn absolute favoriet, wat een prachtige kleuren! Ik heb deze ook al vrij vaak gedragen, want deze tinten staan geweldig bij mijn groene ogen. Deze kleuren zijn perfect met elkaar de combineren en zijn prima voor een complete ooglook. Ik ben fan!

Tja, what’s there not to like? Ik ben dol op de Shimmer Cubes van The Body Shop en heb inmiddels al een aardige stash opgebouwd:

alleen de bruine (06: Chocolate Box) is nog verkrijgbaar, de andere twee waren Limited Edition

Ze zijn misschien wel wat aan de prijzige kant (€22,- per palette), maar de kleuren en de kwaliteit zijn geweldig. Bovendien is de hoeveelheid oogschaduw ook niet mis (3,5 gram per blokje, 14 gram in totaal!), dus absoluut de moeite waard. De nieuwe kleuren zullen vanaf 1 september in de winkels liggen. Ze zullen overigens deel uit gaan maken van het vaste assortiment, dus je hebt alle tijd om ze allemaal te sparen!

De Shimmer Cubes kosten €22,00 per palette en zijn vanaf 1 september verkrijgbaar bij alle filialen van The Body Shop. Bovendien heeft The Body Shop tegenwoordig ook een Nederlandse webshop, dus kan je ze ook gewoon online bestellen.

37 Comments

 • Reply
  Esmay
  31 augustus 2011 at 15:22

  Wauw! Twee prachtige setje cubes!
  Vooral die paarse!

 • Reply
  Miranda
  31 augustus 2011 at 15:31

  wauw ziet er erg mooi uit;D

 • Reply
  Marloes
  31 augustus 2011 at 15:36

  Geweldige kleurtjes! en wat een pigmentatie!
  Ik neem zeker even een kijkje als ze in de winkels liggen!

 • Reply
  Mandy
  31 augustus 2011 at 15:43

  Wow heel erg mooi!

 • Reply
  xx_Patries_xx
  31 augustus 2011 at 15:44

  wow gaaf zeg… die paarse is echt VET MOOI… en idd voor de hoeveelheid die je krijgt is het niet echt duur

 • Reply
  Nannick
  31 augustus 2011 at 15:45

  Wat een pigmentatie! Echt tof van de Body Shop! ;D Alleen 22 euro vind ik persoonlijk te duur voor een oogschaduw palette.

 • Reply
  Marie
  31 augustus 2011 at 15:58

  Wauw ziet er echt super goed uit! Alleen ik vind het ook wel iets te duur…
  x

 • Reply
  Ellen
  31 augustus 2011 at 16:14

  Ik heb het 06 palette. Ik gebruik ze eigenlijk niet zo vaak, heel zonde want het zijn hele mooie oogschaduws. Maar ik vind het vervelend dat ik elke keer de dekseltjes van de kleuren moet afhalen. en ik wil ze niet weggooien. Hoe doe jij dat?

  • Reply
   Nieke
   1 september 2011 at 09:09

   Je vraagt het wel niet aan mij, maar ik antwoord toch ook maar even. 🙂

   Ik zet de dekseltjes onderaan de aparte potjes en dan zo in hun groot doosje. Geen last meer van die kleine dekseltjes en je hoeft ze toch niet weg te gooien.

 • Reply
  femketje
  31 augustus 2011 at 16:27

  ik vind ze er wel erg mooi uit zien 😀

 • Reply
  Marijke
  31 augustus 2011 at 16:36

  Stiekem vind ik Chocolate Box er wel heel goed uit zien, haha!

 • Reply
  Tamara
  31 augustus 2011 at 16:39

  Wat een prachtige kleurtjes!

 • Reply
  Aranka
  31 augustus 2011 at 16:41

  Jeetje die paarse is echt geweldig! Misschien moet ik eens over stag gaan en ook een Shimmer cube aanschaffen!

 • Reply
  charile
  31 augustus 2011 at 16:55

  Wauw heel mooi! Ik wil al heel lang de bruine versie ervan! Ik vind ze alleen zo duur 😉
  x

 • Reply
  Isabelle
  31 augustus 2011 at 17:18

  Mooooooooi wauw! wil je een keer een look maken met het paarse setje?

 • Reply
  Paula
  31 augustus 2011 at 17:22

  Wauw! Ze zijn zooo mooi! Jammer dat ze best wel duur zijn.

 • Reply
  Marlies
  31 augustus 2011 at 17:41

  Wauw die Brunch of Violets is supermooi! Ik wacht tot september (uh dat is morgen! yay!) omdat ik in die maand jarig ben en dan mag je met je TBS-card altijd met 10 euro korting wat uitzoeken, ik wilde dan graag die Shimmer Cubes kopen in Chocolate Box, maar nu twijfel ik! 😉 Maar eens gaan swatchen in de winkel dus! 🙂

 • Reply
  Wendy
  31 augustus 2011 at 18:20

  Wauw, wat een geweldige pigmentatie zeg! Als ik er zelf een ga aanschaffen, ga ik denk ik voor de bruine variant, want dat gebruik ik zelf vaker.

 • Reply
  Amber
  31 augustus 2011 at 18:43

  Ze zijn erg mooi! 😀 Ik heb alleen al genoeg oogschaduw dus ik laat het maar, want dan vind ik ze toch net iets te duur. 🙂

 • Reply
  Yak Man
  31 augustus 2011 at 19:15

  wauw, wat een mooie kleuren! <3

 • Reply
  Redhotjillypeppers
  31 augustus 2011 at 19:48

  Die paarse kleuren zijn zo mooi !

 • Reply
  robin
  31 augustus 2011 at 20:39

  mooi! vooral mint green 🙂

 • Reply
  Nicole
  31 augustus 2011 at 20:51

  de bruine vind ik het mooist 🙂

 • Reply
  Suzanne
  31 augustus 2011 at 20:59

  ziet er goed uit, maar ze komen niet op mn wishlist

 • Reply
  Vera
  31 augustus 2011 at 21:04

  Wow! Heel erg mooi!

 • Reply
  Cindy
  31 augustus 2011 at 21:19

  Ik heb zelf ook twee shimmer cubes palettes en ik wil zeker meer nu ik de nieuwe kleuren zie!

 • Reply
  Inge (PolishSis)
  31 augustus 2011 at 23:06

  Ohhh die groene zijn geweldig, die ga ik zeker binnenkort halen! Bedankt voor het laten zien 🙂

 • Reply
  Nieke
  1 september 2011 at 09:07

  Ik heb zelf de chocolate box en vind het leuke kleurtjes. Maar ik ben wel niet onder de indruk van de pigmentatie. Ik was zelfs erg teleurgesteld in het begin.
  Nu vind ik ze wel fijn omdat je ze zonder al te veel zorgen rustig kan opsmeren. Wat wel handig is voor een make up kluns.

 • Reply
  victoria
  1 september 2011 at 10:50

  wauw ! ze lijken me echt super fijn !

 • Reply
  Evelyn
  1 september 2011 at 11:09

  Ziet er leuk uit! Green Light is prachtig… Die wil ik heel graag aan mijn stash toevoegen 🙂 !

 • Reply
  Joyce
  1 september 2011 at 14:02

  Bunchs of violets vind ik echt heel erg mooi. Ik heb zelf ook Shimmer Cubes in 09, waar een vergelijkbare lila kleur inzit. (:

 • Reply
  Evelien
  1 september 2011 at 19:41

  Mooi! Ik zou alleen niet weten hoe ik ze moet combineren. Ga je een keer een mooie look maken met Green Light?

 • Reply
  Nynke-Boudien
  2 september 2011 at 19:42

  Vooral het tweede paletje vind ik erg mooi, maar de prijs vind ik erg hoog!

 • Reply
  kirst
  2 september 2011 at 23:46

  wauw heeel erg mooi en een SUPER pigmentatie vind ik! super gaaf!!!

 • Reply
  Smashinbeauty
  3 september 2011 at 10:35

  Wow that well pigmented 😀 thanks for the swatches 😀

 • Reply
  Romina
  5 september 2011 at 10:08

  De nummer 06 heb ik, vind hem echt fijn =)

 • Reply
  Cynthiiaa
  22 september 2011 at 20:34

  Geweldige kleuren, vooral de blauwe tinten! De paarse tinten zien er ook erg goed uit!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.