Nagellak

REVIEW: Orly Epix – Call My Agent

De zomer lijkt even ver te zoeken, dus het kan geen kwaad om in wat meer zomerse sferen te komen. Wat is daar meer geschikt voor dan een mooie nagellak? Er is namelijk één nagellak die ik vorige zomer en deze zomer bijna non-stop heb gedragen. Het is ook een wonder dat ik er nog geen review over heb geschreven. Tijd om Orly Epix Call My Agent eens goed onder de loep te nemen!

Orly Epix Call My Agent - 1 van 6

Orly Epix Flexible Color

Sinds vorig jaar zijn gel-achtige nagellakken helemaal hot en dat lijken ze nog wel even te blijven. Orly besloot mee te doen met de trend en bracht Orly Epix uit. Het Epix-Systeem bestaat uit een serie nagellakken met een speciale top coat (Sealcoat). Het idee achter de serie is dat de nagellak ‘flexibel’ is en met de Sealcoat beschadigingen en vegen als het ware rechtgetrokken worden. Tja, het klinkt een beetje vaag en om eerlijk te zijn voegt dat flexibele aspect weinig voor me toe. Ik vind het gewoon mooie nagellak!

Orly Epix Call My Agent

Orly Epix Call My Agent - 4 van 6

Ik heb een aantal Orly Epix lakjes, maar mijn ultieme favoriet is de kleur Call My Agent. Het is namelijk een neon koraalroze lak. Tja, wat wil je nou nog meer! Dit is echt de felste nagellak die ik in mijn collectie heb en ik krijg er ontzettend veel complimenten op. Deze kleur geeft je een instant zomergevoel! Ik heb deze afgelopen zomer het hele seizoen vrijwel non-stop op mijn teen- en vingernagels gedragen en het ziet ernaar uit dat ik dit jaar exact hetzelfde doe.

Orly Epix Call My Agent - 5 van 6

Orly Epix Call My Agent - 6 van 6

Niet alleen de kleur van deze nagellak is geweldig, maar ook de substantie. Hij brengt makkelijk strak aan, dekt na twee laagjes en is na het aanbrengen van de Epix Sealcoat binnen een paar minuten droog. Hartstikke handig dus! Daarnaast is de houdbaarheid echt top. Als mijn nagels in goede conditie zijn (dus niet te veel splijten), kan ik makkelijk bijna een week met deze nagellak doen. Het enige nadeel is dat hij echt heel erg stinkt, waardoor ik het niet zo fijn vind om m’n nagels ermee te lakken vlak voordat ik ga slapen. Maar ach, als dat alles is?

Orly Epix Call My Agent - 2 van 6

Ja, ik ben echt verzot op deze nagellak! Ik heb zelfs een paar weken geleden een back-up in huis gehaald omdat hij nu toch echt op gaat raken. En een zomer zonder deze kleur zitten? Dat gaat natuurlijk niet gebeuren. Overigens zijn er verschillende Nederlandse webshops die Orly verkopen, maar mijn voorkeur gaat altijd uit naar eBay. Zo kocht ik een setje met Call My Agent en een Sealcoat voor iets minder dan  €18,00 inclusief verzending. Daar kan ik weer even mee vooruit!

Orly Epix – Call My Agent – ±€8,00
eBay (los of met Sealcoat)

12 Comments

 • Reply
  chucky1012
  3 augustus 2016 at 06:38

  Wat een prachtig kleurtje 😉
  Het staat je mooi.

  Xoxo

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  3 augustus 2016 at 08:36

  Ah wat een mooi kleurtje, zeker voor de zomer

 • Reply
  Charile
  3 augustus 2016 at 10:15

  Mooie kleur!

 • Reply
  beautifulday4makeup
  3 augustus 2016 at 10:40

  Wauw, hij ziet er echt heel mooi en glanzend uit zeg

 • Reply
  Aboutsbstyle
  3 augustus 2016 at 11:29

  Schattige en lieve kleur. Liefs soraya

 • Reply
  Mariska
  3 augustus 2016 at 11:42

  Die is wel inderdaad echt super mooi! En als hij nog zo lang blijft zitten is hij zijn prijs dubbel en dwars waard.

 • Reply
  Jamey
  3 augustus 2016 at 14:10

  Wat een prachtig kleurtje!

 • Reply
  Susan
  3 augustus 2016 at 15:12

  Prachtig kleurtje!

 • Reply
  Amélie Cammaert
  3 augustus 2016 at 16:16

  Deze lakkjes heb ik ook al een paar keer gezien. Maar ik heb ze nooit gekocht. Ze zien er echt wel heel mooi uit!

 • Reply
  femketje
  3 augustus 2016 at 22:17

  aaaah zo pretty ;D

 • Reply
  Hilde
  7 augustus 2016 at 10:28

  Oh wat een mooie kleur!! Heerlijk zomers.

 • Reply
  Quinty
  9 augustus 2016 at 14:52

  Hele leuke kleur. Al zou ik hem zelf niet kopen, aangezien ik bijna alleen maar nude kleurtjes draag.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.