Reviews

Review Preview: Producten die ik nu aan het testen ben

Ik vind het altijd geweldig om nieuwe producten te ontdekken en ben altijd ook erg nieuwsgierig als mijn favoriete merken met nieuwe lanceringen komen. Daarnaast vind ik het ook altijd interessant om dingen te ontdekken van merken die ik nog niet zo goed ken. Ik ben op dit moment een paar interessante producten aan het uitproberen en die ga ik vast in een soort review preview laten zien!

Now Testing - 3 van 5Vorige week ging ik even langs bij Cosmania, vooral om de producten van Paula’s Choice te bekijken. Cosmania is namelijk de enige fysieke winkel waar de producten van dit merk verkocht worden! Dat is makkelijk, want dat is soms handiger dan online bestellen. Ik kocht twee producten waar ik al heel lang benieuwd naar was.

Paula’s Choice Skin Perfecting 2% BHA Lotion – €29,00
Ik heb al eerder wat producten van Paula’s Choice gebruikt, maar nooit eerder de welbekende eifolianten. Omdat ik zelf nog steeds op zoek ben naar een fijne BHA-versie, besloot ik de 2% BHA Lotion mee te nemen. Ik heb hem nu een paar dagen gebruikt en m’n huid ziet er goed uit, maar ik geef hem nog minstens een maand de tijd voordat ik hem ga reviewen.

Paula’s Choice Skin Balancing Super Antioxidant Concentrate Serum – €34,00
Ik ben altijd op zoek naar oppeppers voor mijn huid, met name producten waar extra antioxidanten in zitten, om mijn huid zo gezond mogelijk te houden en schade zoveel mogelijk te beperken. Dit serum zit bomvol goede stofjes (veel antioxidanten én retinol), dus dat zit wel goed. Ik moest eerst wat wennen aan de substantie van het serum, want die is totaal anders dan wat ik ooit heb gebruikt. De eerste indruk is goed, maar ik test nog even verder!

Now Testing - 5 van 5Human+Kind Body Soufflé – €15,00
Qua lichaamsproducten ben ik behoorlijk trouw aan The Body Shop, maar toen ik de structuur van de Human+Kind Body Soufflé zag kon ik het niet laten om hem mee te nemen. Bovendien heeft hij een fantastische geur, die een beetje tussen zoetig en fris in zit. Ook deze moet ik nog iets vaker gebruiken om een definitief oordeel te vellen, maar ik heb zo’n vermoeden dat ik deze zomer veel plezier van dit product ga hebben. Je vindt Human+Kind trouwens tegenwoordig ook bij ICI Paris XL, dus hij is vrij makkelijk verkrijgbaar!

Now Testing - 2 van 5Philosophy Home in a Jar Renewed – €45,50
Hoewel ik groot liefhebber ben van Philosophy Hope in a Jar Night, beviel de originele Hope in a Jar crème me toch wat minder goed. Hij deed gewoon niks voor mijn huid! Echter brengt Philosophy deze maand een vernieuwde versie van deze crème uit In deze crème vind je fijne stoffen als hyaluronzuur, een mix van alfahydroxyzuren en fruitextracten. Het is een totaal andere crème en ik vind de substantie in elk geval een heel stuk prettiger dan van het origineel! Hij ziet er vooralsnog in elk geval erg veelbelovend uit.

Now Testing - 4 van 5Purely Perfect Cleansing Creme – €40,00
Toen ik bij Cosmania was werd ik geattendeerd op de Purely Perfect Cleansing Crème. Dit is een product dat zowel je shampoo als conditioner vervangt. Het is dus eigenlijk een soort reinigende conditioner, dus ontzettend mild voor je hoofdhuid en haar. Ik had nog nooit eerder zoiets geprobeerd, maar ik vind hem tot nu toe eigenlijk verrassend fijn! Mijn huid voelt goed schoon aan, maar tegelijkertijd is het zacht en voelt mijn haar gevoed aan. Ik sla op dit moment bewust serum, leave-in conditioner en andere stylingproducten over, zodat ik jullie over een paar weken kan vertellen wat ik nou echt van dit product vind.

Ik kan zo vrolijk van zulke producten worden! Vooral huidverzorging blijft altijd interessant. Zit er nog iets tussen waar jullie extra benieuwd naar zijn? Laat het weten, dan zorg ik dat de review zo snel mogelijk online komt!

 

 

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...

17 reacties

 1. Ik ben zo benieuwd naar hope in a jar heb er zoveel goeds over gelezen.

 2. ik ben erg benieuwd wat je van de Paula’s Choice Skin Perfecting 2% BHA Lotion vindt. Ik heb hem zelf ook gebruikt en ik was er heel enthousiast over! Het serum wil ik zelf ook nog wel eens proberen, dus ben benieuwd naar jouw ervaringen hiermee!

 3. TingTing zegt:

  Ik ben erg benieuwd naar de Pauala’s Choice producten, maar neem vooral je tijd om te testen!

 4. Ik maak ook vaak zo’n overzichtje met producten die ik op dat moment aan het testen ben, leuk om te lezen. Ik ben sowieso benieuwd naar de producten van Paula’s Choice! 🙂

 5. Die human+kind souffle lijkt me heerlijk

 6. Ik ben erg benieuwd naar Paula’s Choice Skin Perfecting 2% BHA Lotion :)!

 7. Grappig en tegenstrijdig dat je Paulas Choice en Philosophy gebruikt. Paula Begon is fel tegen cremes in potjes omdat de werkstoffen vervliegen zodra je het potje langer dan een week open hebt. En je zit er met je vingers im, wordt t potje en de creme vies van…

  1. Daphne zegt:

   Ze test toch ook voor haar bezoekers die het wellicht niet uitmaken dat het in een potje zit? Het is immers een populaire crème. Daarbij blijven AHA’s bijvoorbeeld wel stabiel in een pot.

  2. Sofie zegt:

   Daarbij lees ik ook niet dat Charlotte er in zit met d’r vingers. Je hebt nog altijd spateltjes om je crème uit een potje te halen. =)

 8. Wat ontzettend leuk dat je even laat zien wat je op dit moment aan het testen bent. Super origineel, tof!

 9. Ik ben vooral benieuwd naar de nieuwe Hope in a jar!

 10. Wat een mooie producten allemaal. Ik ben ontzettend benieuwd naar wat je ervan vind!

 11. Ik ben echt benieuwd naar de nieuwe hope in a jar! Ik ben helemaal fan van de hope in a jar nightcream!

 12. Ik word hier nieuwschierig van!

 13. wat een mooie producten, ben eigenlijk naar alles wel benieuwd!

 14. Bianca zegt:

  Ben benieuwd naar de producten van Paula choice

 15. Femke zegt:

  Wat een leuke producten. Ik ben het meest benieuwd naar de 2% BHA lotion. Als het een goed product is, vind ik de prijs er ook wel aardig voor. Zeker omdat ik ook al een tijd bezig ben om mijn huid goed te krijgen en te houden bij een huidtherapeut.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.