Nagellak

Review: Pupa Party Queen Nail Art Kit (Gold Paillettes)

Tja, jullie weten inmiddels vast wel dat ik dol ben op goud én dol ben op glitters. Ik kan er gewoon geen genoeg van krijgen! Ik draag ze gerust het hele jaar door, maar nu rondom de feestdagen heb ik natuurlijk een extra goed excuus om uit te pakken. Pupa heeft onlangs de Party Queen Nail Art Kits uitgebracht, bestaande uit een feestelijke metallic nagellak en grove glitters die je eroverheen aan kunt brengen. Wow, party op je nagels! Ik testte de goudkleurige versie uit.

Het idee is simpel: je lakt eerst je nagels met één laagje, laat het vervolgens vijf minuten drogen, daarna lak je het tweede laagje en kan de pret beginnen. Als de nagellak nog nat is strooi je de glitters over de lak heen, de overtollige glitters veeg je weg met het kwastje, je laat de boel goed drogen en je party-nagels zijn klaar.

In de verpakking vind je een flesje nagellak, een kwastje en een busje met XL-glitters. Bovendien zit over dit setje een dekseltje dat je perfect kunt gebruiken om de losse glitters in op te vangen, zodat je die terug in de verpakking kunt doen.

De nagellak is mooi goud, ietwat metallic en dekt in twee laagjes. Ik ben dol op zulke tinten! Hij had van mij zelfs nog wel iets meer metallic mogen zijn, maar aangezien er straks nog glitters overheen komen maakt dat ook niet echt uit.

De glitters zijn lekker grof en zitten in een busje met een strooier erop. Zo kun je ze makkelijk over je nagels verdelen zonder meteen de hele inhoud leeg te gieten. Je zou in eerste instantie denken dat je snel door de glitters heen gaat, maar het valt achteraf best mee hoeveel glitters je telkens nodig hebt.

De overtollige glitters kun je makkelijk opvangen in de deksel, en die vervolgens weer terug gieten in de verpakking. Handig! Houd er wel rekening mee dat het alsnog een vrij rommelige onderneming is en dat je door je hele huis glitters terug zal vinden.

Tadaa! Ziet dit er niet ontzettend gaaf uit? De foto laat het lang niet zo mooi uitkomen als dat het in werkelijkheid is, want het is eigenlijk nog veel meer metallic en feestelijk dan je nu zou vermoeden.

Ik vind het effect prachtig, maar ik heb de set nu een paar keer gebruikt en het is toch niet heel erg handig. Doordat de glitters zo groot en grof zijn steken ze behoorlijk uit, waardoor je nagels erg ruw zijn. Ik bleef er regelmatig mee haken achter m’n haar of soms zelfs bepaalde kleding. Niet heel handig dus. Daarnaast blijven ze ook niet heel erg goed zitten. Dat is op de lossen met topcoat, maar dan raak je al snel een deel van het mooie effect kwijt, en had je beter een gewone glittertopcoat kunnen gebruiken. Ook heb ik ‘m tussen een laagje gellak met Essence Gel Nails At Home geprobeerd, maar ook dat was geen succes.

Kortom, het effect is absoluut prachtig en op en top feestelijk, maar in de praktijk misschien niet heel handig. Dit zijn dan ook echt nagels voor een feestje, een kerstdiner of een gezellige avond, om de volgende dag er weer snel af te halen!

De Pupa Party Queen Nail Art Kit is verkrijgbaar in de kleuren goud, zilver en roze. Ze kosten €15,50 per stuk en zijn onder andere verkrijgbaar bij de fijne webshop Pretty Polish.

Dit vind je misschien ook leuk...

50 reacties

 1. Wauuww wat ziet dat er gaaf uit zeg! Maar wel heel erg vervelend dat je steeds blijft hangen, maar voor een avondje is het wel leuk! 🙂

 2. Wauw wat gaaf!

 3. Wauw, prachtig!

 4. Wow, wat een súpertof effect! Heel leuk, zo’n kitje. Dat je overal aan blijft hangen herken ik wel haha, ik had laatst ook een nail-art met grove glitters en dat was ook niet bepaald handig.

 5. Ziet er pretty uit! ♥

 6. Woow, echt super mooi! blijven ze lang zitten? Ik zou echt aan mijn haar blijven hangen met die glitters! Haha 😀

 7. Heel erg mooi!

 8. Ziet er leuk uit voor 1 dagje, daarna zou ik me aan irriteren haha

 9. Wauw, dit is wel echt super gaaf! Heel mooi en feestelijk!

 10. Wat mooi! Jammer alleen dat het niet goed werkt met een topcoat eroverheen. Maar dan heb je wel een excuus om de dag erna weer je nagels te lakken! 🙂

 11. Prachtig! Jammer dat er alleen vrij veel nadelen aanzitten 🙁

 12. Ziet er leuk uit maar inderdaad ook niet heel erg praktisch door de grootte van de glitters. Ik vind de gouden nagellak zonder de glitters ook al erg mooi!
  Toevallig heb ik gister ook een artikel geplaatst op mijn blog over gouden glitter nagellak. Blijft een aanrader zo met de feestdagen 😀

 13. Oh wauw, dit is echt de mooiste nagellak die ik ooit gezien heb!!!

 14. Tof effect! Al vind ik het lakje stiekem nog mooier zonder de glitters.

 15. Wauw prachtig! Zowel met als zonder glitters!

 16. Jammer eigenlijk dat ze niet zo handig in gebruik zijn, ik zou denk ook echt overal aan blijven haken en er heel geïrriteerd van worden haha. Toch ziet het er wel super mooi en geweldig uit 😀

 17. Dit is heel gaaf, super feestlijk!x

 18. Dit is leuk als kerstcadeau!

 19. Het effect is echt heel erg mooi, maar het klinkt inderdaad echt lastig als je overal achter blijft haken.

 20. Wauw wat een prachtig effect! <3 jammer dat het toch onhandig is en ik weet van mezelf dat als iets onhandig is ik het maar 1 keer gebruik haha, wel jammer want het is echt zo mooi!

 21. Wauw wat een prachtige glitters

 22. Ahh dit is zo mooi!

 23. Heel erg gaaf! Ik ben normaal niet zo van de balletjes, veertjes, pluisjes etc. die je op je nagels moet plakken, maar dit is super! Hier zou ik nog over nadenken om te dragen 🙂

 24. Heel mooi resultaat! Als zou ‘de autist in mij’ er stiekem voor wille zorgen dat alle glitters mooi op elkaar aansluiten 😀

 25. Wauw, echt ongelooflijk mooi!

 26. ziet er erg mooi uit! maar ik denk dat je dit effect wel kan maken voor wat minder geld.

 27. Ziet er mooi uit! Jammer dat ze niet zo goed blijven zitten.

 28. Wauw, wat mooi!

 29. Ziet er heel cool uit!

 30. Het is prachtig, maar het lijkt idd niet echt praktisch!
  Eefje

 31. Oh wat een supergaaf effect! Jammer dat ze niet zo goed blijven zitten en dat het niet zo handig is, maar het ziet er in ieder geval prachtig uit!

 32. Wat een mooi resultaat.

 33. Ik heb zelf ook zo’n setje van een ander merk gekocht, ik ben inderdaad bang voor de glitterboel in huis. Maar het resultaat vind ik het schitterend.

 34. Dit zijn echt nagels voor de feestdagen!

 35. Wat grappig dat jij hier ook een blog over schrijft! Ik heb hem er ook op staan http://mooipronk.wordpress.com/. Heb het nu een paar dagen geleden erop gedaan en het zit eigenlijk nog steeds prachtig. ik ben het met je eens dat je hier en daar wat blijft haken, maar ik laat het er nog even op zitten voor de kerst. Heb er inderdaad wel een topcoat overheen gedaan zodat het net wat beter blijft zitten. Na de kerst er inderdaad snel weer af haha

 36. Prachtig voor de aankomende feestdagen!

 37. Wauw, ziet er prachtig uit! Ik vind het gouden kleurtje al mooi van zichzelf zonder het effect.

 38. Prachtig!

 39. Wauw, super mooi!

 40. Wow deze is heel mooi! En handig dat er een handleiding bij zit

 41. Ziet er prachtig uit, maar kan me voorstellen dat het niet echt handig is. Wel mooi voor een fotoshoot met een mooie lipstick en dan de hand bij het gezicht:) Zie het helemaal voor me !

 42. Woooow, wat mooi is deze!

 43. Dit is zooo schattig!

 44. Heel heel heel mooi! Staat ook zo schattig!

 45. Echt een heel mooi setje vind ik dit! 🙂

 46. Wauw wat een mooie glitters

 47. Dat ziet er erg gaaf uit!

 48. Dit is pas vernieuwend echt heel gaaf 😀

 49. Dat ziet er gaaf uit!

 50. Dit ziet er echt zoooo gaaf uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.