Make-up Reviews

Review – Real Techniques Expert Concealer Brush

Wat ben ik toch dol op de kwasten van Real Techniques! Ik heb inmiddels een hele rits van deze kwasten in huis en gebruik ze dagelijks! Eén van de nieuwere toevoegingen in het assortiment is de Real Techniques Expert Concealer Brush, een lekker dikke concealerkwast. In deze video test ik de kwast uit en vertel ik wat ik ervan vind. Geen tijd om de video te kijken? Ik vat mijn punten nog even samen in een artikel om te lezen!

Video review Expert Concealer Brush

Wordt de video niet goed weergegeven? Bekijk hem dan hier!

Ik ben sowieso altijd al fan van de kwasten van Real Techniques, omdat ze betaalbaar zijn én heerlijk zachte synthetische haren hebben. Een ander enorm pluspunt is dat ze ontzettend lang goed blijven, ongeacht hoe vaak je ze wast. Ik heb bijna elke kwast uit de collectie en ik ben van allemaal fan.

Inmiddels zijn de kwasten van het merk een stuk beter verkrijgbaar dan vroeger. Je vindt ze namelijk bij De Bijenkorf, Boozyshop en zelfs bij Etos!

Mijn ervaring met de Real Techniques Expert Concealer Brush

De Real Techniques Expert Concealer Brush is een kleinere versie van de Expert Face Brush van dit fijne merk. Daar heb ik tijden geleden een review over geschreven en het is een kwast die vooral geschikt is voor dikkere foundations en stevige substanties. De kleinere Expert Concealer Brush heeft een vergelijkbare stevige en ietwat platte vorm, maar is iets luchtiger. Deze belooft je concealer zonder strepen aan te brengen, zodat je een flawless resultaat krijgt.

De kwast is door zijn ietwat platte vorm fijner dan de Real Techniques Deluxe Crease Brush. Die kwast gebruikte ik vroeger altijd graag voor concealer, maar is voor het mooie wat aan de grote kant. De Expert Concealer Brush lost dat probleem op en bereikt met gemak de kleine hoekjes bij je neus en ogen. Top! Op het eerste oog lijkt hij wel wat strepen achter te laten, maar als je er even later nog overheen gaat is er niks meer van te zien.

Hij werkt fijn met een dunne vloeibare concealer, maar ik vind hem niet geschikt voor een dikkere stevige concealer. Hij is dus top om concealers of vloeibare highlighters uit te werken, maar om puistjes te camoufleren werkt het niet lekker. Daar is de kwast te luchtig voor en krijg je niet de dekking die je in zo’n geval wilt hebben.

Ik ben niet ontevreden over de Real Techniques Expert Concealer Brush! Ik vind hem erg prettig werken voor de concealer onder mijn ogen, rondom mijn neus of oogleden. Hij is niet top voor het preciezere werk, maar voor zulke simpele klusjes is hij erg fijn. Weer een fijne aanwinst van mijn favoriete merk!

Real Techniques Expert Concealer Brush

Prijs: €6,00 – €10,99 (afhankelijk van waar je hem koopt)
Waar te koop? iHerb, De Bijenkorf, Boozyshop

Meer Pinky Polish? Neem ook een kijkje op YouTube, Twitter of Instagram!

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Jammer dat hij niet voor elke concealer geschikt is. Klinkt voor de rest wel als een fijne kwast!

  2. De Expert Face Brush is m’n vriend! ♥ Deze Concealer Brush heb ik ook. Ik hoef geen complete dekking, dus vind deze erg fijn werken bij het aanbrengen van concealer op de rode plekjes rond m’n neus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.