Reviews

Review: Rituals Sunrise Foaming Shower Gel Sensation

Als het om lichaamsverzorging gaat blijf ik meestal veilig bij The Body Shop hangen. Tja, ik ben nog steeds van mening dat er gewoon niks tegen hun Body Butters op kan! Toch ben ik zeker niet te beroerd om af en toe een uitstapje te maken naar een ander merk. Zo kwam ik een tijdje geleden bij de Rituals Sunrise Foaming Shower Gel Sensation terecht. Ik was fan, maakte een bus op en werd vervolgens ernstig teleurgesteld toen bleek dat hij uit het assortiment werd gehaald. Oh nee toch! Gelukkig kwam ik ‘m een tijdje geleden opnieuw tegen, deze keer speciaal als tijdelijke Limited Edition. It’s baaaaack!

Van de bodycrèmes van Rituals ben ik persoonlijk niet zo’n fan, maar ik moet toegeven dat ze het maken van fijne doucheproducten absoluut onder de knie hebben. De Foaming Shower Gel Sensations zijn superleuk om te gebruiken, maken je huid goed schoon en hebben lekkere geuren. Het doseren is soms een uitdaging (tja, soms schiet ik een beetje uit…), maar lol onder de douche is absoluut gegarandeerd. Ik gebruik deze douchegels zelf het liefste in combinatie met een puff, maar dit type kun je ook makkelijk met je handen over je lichaam verdelen.

Gezien de tijd van het jaar zou je bijna denken dat ik de baard van de Kerstman over mijn hand heb gedrapeerd, maar dit is de grote hoeveelheid schuim van een klein beetje van de douchegel, terwijl ik er nog niet eens water aan toegevoegd heb. Je kunt het je dus wel voorstellen wat er onder de douche gebeurt.

Enfin, jullie zijn vast wel bekend met deze douchegels, maar het unieke aan Sunrise is de geur. Serieus, ik ben deze nog nooit ergens anders tegengekomen. Hij is fris, maar licht zoetig en tegelijkertijd ook nog een beetje kruidig. Ik kan ‘m niet anders omschrijven dan ‘het begin van een nieuwe dag’. Klinkt zweverig, maar dat is echt de associatie die ik er persoonlijk mee heb. Dat maakt ‘m zo lekker vroeg in de ochtend! Na het douchen heb ik echt het gevoel alsof de zon is opgekomen (Sunrise!) en ik vol energie aan een nieuwe dag kan beginnen. Oh, heerlijk toch? Maar Rituals, wordt het niet gewoon tijd om deze terug in het assortiment op te nemen?

Rituals Sunrise Foaming Shower Gel Sensation is tijdelijk verkrijgbaar en kost €8,00. Kijk voor de verkooppunten op de website van Rituals.

Dit vind je misschien ook leuk...

27 reacties

 1. Ik vind je schrijfstyle zo leuk he! Hahah ik lees altijd je artikelen met plezier! Ik had hem eerst ook , ze moeten hem gewoon terug in het assortiment nemen!

 2. Klinkt echt enorm fijn!

 3. Heb deze foaming shower gel getest in de winkel en hij is echt heerlijk! Heb hem gewoon niet gekocht omdat ik er nog teveel in mijn kast heb staan 🙂

 4. Ben nu wel erg benieuwd naar de geur ;3

 5. Was al jaren fan van deze foam en baalde enorm toen die uit het assortiment is gehaald. Ik heb er nu ook een paar gekocht, maar ze gaan best snel. Onbegrijpelijk dat ze zo’n “hit” niet permanent verkopen.

 6. Zo, dat klinkt heel goed!

 7. Klinkt fijn!

 8. Deze douche foam is heerlijk 🙂 Ik heb er ook al eens de scrub van gehad: heel fijn

 9. Ik heb hem ook, hij is echt heerlijk!
  Liefs

 10. Oh jummie, hij lijkt me heerlijk!

 11. Dit lijkt mij echt een heerlijke foaming shower gel

 12. ik heb ooit zo een mini versie gehad, ze zijn echt fijn x

 13. Lijkt mij heerlijk!

 14. Ik heb vaak de roze serie (even de naam kwijt) maar deze lijkt me ook echt heerlijk! Ik gebruik de showergel niet iedere dag, dan blijft het speciaal. MMMM

 15. Demelza zegt:

  Heeeeeeerlijk! Toevallig kregen wij als ‘kerstpakket’ een rituals pakket 😉 Ik heb de ‘laughing buddha’ die oranje die naar mandarijntjes ruikt…. TE LEKKER gewoon!! Douche foam, douche olie, sugar scrub ennn bodylotion. Mij krijg je niet meer onder de douche vandaan 😉

 16. Deze is heerlijk, ik gebruik deze zelfs als scheerschuim!

 17. Whoa foam explosion much.

 18. Leuk artikel! Is idd heerlijk!

 19. Ik ben gek op Rituals foam! <3

 20. anita zegt:

  Fijne feestdagen.groetjes

 21. Ik vind deze geur echt zo fantastisch! ik kan echt niet begrijpen dat deze goddelijkheid uit het vaste assortiment is weg gehaald.

 22. Oh ik vind die Rituals Shower Foams altijd zo lekker! Mijn vriend heeft er 1 en die gebruik ik af en toe stiekem hahaha.

 23. Ik vind het ZO jammer dat deze geur niet meer in het vaste assortiment zit! Ik baal er echt van haha. Het is wel een onwijs lekkere geur die ik elke dag wel zou willen ruiken!

 24. xx.Yvonne zegt:

  deze heb ik afgelopen maand voor mn verjaardag gekregen en ik sta nu elke dag heel vrolijk onder de douche. Geweldig lekkere foam met een heerlijke geur! Zeker een aanrader als e van frisse geuren houd. Toch zou ik als ik zelf een foam koop niet deze, maar de mintgroene (chai nog wat) of de roze kopen ^_^

 25. Ik ben dol op Rituals, heerlijk.

 26. Sarina zegt:

  het doseren is idd soms moeilijk bij rituals. Als ik stage doe (verpleegster in spé) dan kom ik ook vaak verschillenden douchegels tegen en sommige schuimen zoveel meer dan andere. Aan die van rituals mispak ik me soms aan maar ruiken zo goed. dan ruikt de kamer ineens ook naar lekkere geuren altijd goed meegenomen 😀

 27. ik ken deze, echt een fijne geur.x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.