Nagellak Reviews

Review: Sally Hansen – Salon Effects (Girl Flower)

Soms heb je van die dagen dat alles niet helemaal lekker loopt. Gisteren had ik zo’n dag! Wie mij op Twitter volgt heeft waarschijnlijk al meegekregen dat gisteren niet helemaal mijn geluksdag was. Nadat ik een paar dagen grieperig was geweest viel ik gisteren in een winkel van de trap (hello, gigantische blauwe plekken), stond ik drie kwartier in de vrieskou (thanks NS!) en liet ik een nieuwe fles douchegel spontaan in een mysterieus gat in m’n inbouwkast verdwijnen (bye bye, TBS Earthlovers….). Tja, op een gegeven moment kan je eigenlijk niet anders meer dan er maar gewoon heel hard om lachen! Maar goed, na al die malaise is het tijd voor wat vrolijks en dat zijn de Sally Hansen Salon Effects in de versie Girl Flower zeker!

Nee hoor, dat patroontje heb ik er niet zelf in gemaakt, maar het zijn nagellakstickers! De Sally Hansen Salon Effects zijn al een hele tijd te koop in Amerika en sinds kort ook verkrijgbaar in Nederland. Ik koost voor het patroon Girl Flower, maar er zijn nog veel meer patronen om uit te kiezen. In tegenstelling tot veel andere nagellakstickers zijn de Sally Hansen Salon Effects gemaakt van echte nagellak. Daardoor blijven ze goed zitten en verwijder je ze dus ook gewoon weer met nagellakremover. Best handig!

Het aanbrengen is vrij simpel, al moet je er wel even wat tijd voor uittrekken. Ik heb geen foto’s of filmpje gemaakt van het aanbrengen, maar er zitten duidelijke instructies (en alle benodigdheden) in de verpakking en daarnaast zijn er talloze filmpjes op YouTube te vinden met een tutorial van deze stickers. Overigens pasten de strips redelijk goed op mijn brede nagels, maar ik denk dat meiden met smallere nagels moeite zullen hebben met het vinden van de passende maat stickers. Ze zijn namelijk redelijk breed!

Ik vond ze niet heel erg makkelijk om aan te brengen (ben er toch wel ruim 45-60 minuten mee bezig geweest), maar het effect is natuurlijk geweldig! De stickers beloven 10 dagen te blijven zitten, maar dat heb ik lang niet gehaald. Hoewel ik er topcoat overheen had aangebracht waren ze na een dag of 4-5 toch echt niet mooi meer en heb ik ze verwijderd. Bovendien brak mijn nagel ook nog eens af (kwam waarschijnlijk doordat ik door de stickers geen Trind kon gebruiken), dus het ging gewoon niet meer. Wel hoorde ik van veel meiden dat ze bij hen toch echt bijna 10 dagen waren blijven zitten, dus wie weet lig het gewoon aan mijn nagels! Ik werk overigens ook veel met mijn handen, dus dat zou er natuurlijk mee te maken kunnen hebben.

Een leuk product met een ontzettend leuk effect, maar ik ben niet helemaal verkocht. Ze zijn vrij duur, namelijk €11,99 voor 16 strips (zodat je de goede maten voor elke had hebt), een tweezijdige vijl en een bokkenpootje. Ze beloven 10 dagen te blijven zitten (wat bij veel meiden wel lukt), maar ik had helaas niet zoveel succes. Wel vind ik het effect geweldig en ga ik ze absoluut nog een keertje dragen (heb al een back-up in huis!), want ze zijn zo leuk!

De Sally Hansen Salon Effects kosten €11,99 en zijn te koop bij Ici Paris XL en andere verkooppunten van Sally Hansen, zoals enkele filialen van DA.

Dit vind je misschien ook leuk...

29 reacties

 1. Ahww wat een pechdag zeg!!!

  Ik dacht serieus dat het nail art was, ziet er dus echt uit, leuk!

 2. Ziet erg erg leuk uit, ik ga ze ook kopen! 🙂

 3. ze zien er echt cute uit 😀

 4. Brenda zegt:

  Ziet er wel super leuk uit zeg, echt voorjaar!

 5. Ontzettend leuk zeg! En tof dat ze zo lang kunnen blijven zitten.

 6. Erg leuk, ik ga morgen eens kijken bij Ici Paris!

 7. Superleuk! Ga ze zeker eens kopen!

 8. Oh wat super leuk;D

 9. Echt super mooi, maar zeker prijzig!

 10. Bij het zien van de eerste foto dacht ik dat je een nail art had gedaan! 🙂 Dus ze lijken zeker wel echt. 😉

 11. wat een pech dag!! gelukkig is die voorbij,, i heb altijd pech in die soort dingen , ik heb 2 keer blauwe plekkjes gehad maar bij mij nog erg ,op het gezicht , 1x met de punt van een tafel en de andere keer met een deur geslagen op mijn oog,, ik schaamde me erg want iedereen die mij zag kon denken ,, “” haar vriend heeft haar geslagen”” gelukkig was in de zomer dus ik kon naar buiten met zonnebril !! ja ,pech

 12. Wat een vrolijke dingen. Lijkt me inderdaad nog best tricky om zo’n sticker mooi op je nagel te krijgen.

 13. Ziet er erg leuk uit! Net echt..

 14. Oh, wat een pech heb je precies gehad, gelukkig kon er om lachten :). Ik vind de nagelstrips heel erg leuk, maar ik zou er niet zo handig in zijn om ze aan te brengen en ze zijn idd best duur!

 15. Heel erg vrolijk, echt een leuk gezicht!
  Balen van zo’n rotdag, heb ik ook wel eens…

 16. Wat een superschattige print! Heel erg leuk.

 17. vind ze heel mooi! toch vind ik ze zelf echt te duur. dan leg ik er liever nog een paar euo bij voor een opi lakje dat ik vaker kan dragen.. 🙂

 18. Ziet er erg leuk uit!

  Van essence heb je ook nagellak stickers die zijn goedkoper!(iik weer alleen niet of ze goed zijn)

 19. ziet er leuk uit maar het lijkt me nogal onhandig

 20. Ziet er leuk uit!

 21. Norma zegt:

  Ben helemaal weg van die stickers ik koop ze op eBay heb voor de 3,5 week dat we naar Spanje gaan al verschillende setjes gekocht Union Jack etc ze blijven bij mij meestal langer als een week zitten dus lekker handig nagellak meestal maar een dag of 3

 22. Esmiralda zegt:

  Ik heb zulk soort stickers gebruikt van kinetics en ook die van essence.. die van kinetics bleven best goed zitten ,ook iets van een week, en ik typ veel, en zijn net wat goedkoper als deze.

 23. Het ziet er echt heel erg gaaf uit! Met de sneeuw buiten krijg ik hierdoor al helemaal zin in de lente. Al ben ik bang dat die nog wel even op zich zal laten wachten…

 24. Daniëlle zegt:

  Erg leuk, maar wat je al zegt een beetje prijzig aangezien je ze slechts één keer kan dragen! 🙂

 25. Pretty! 😀 Lekker vrolijk. Doet me denken aan de lente (die nog ver weg is, door het koude winterse sneeuwige weer. 🙁 )

 26. Dat ziet er echt mooi uit! (:

 27. Een pech-dag kan je het zeker wel noemen. Gelukkig dat je er uiteindelijk nog wel om hem kunnen lachen. Wat zal je raar hebben opgekeken dat je douche-gel opeens verdween. Deze stickers zien erg echt leuk uit!

 28. Oooee leuk zegg!! ik denk dat ik alleen niet het geduld heb om ze aan te brengen haha

 29. This is so cool!
  And pretty!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.