Lifestyle Reviews

Review: Skechers Tone-ups Run + Tone-ups Fitness

Vandaag weer eens een review, maar dan een hele andere dan dat jullie van mij gewend zijn! Ik heb namelijk de afgelopen weken twee soorten Tone-ups van Skechers getest, fijne sportschoenen die je workout nog net wat extra’s geven. Geen zorgen, dit zijn niet de maffe Shape-ups (ook al ben ik écht benieuwd hoe ze zitten, beetje jammer dat ze er zo maf uitzien) Benieuwd wat ik er van vind? Lees snel verder!

Ik probeer altijd wel actief te blijven. Qua voorkeur voor sporten ben ik eigenlijk net zo veranderlijk als bij nagellak, want dat wisselt echt heel erg vaak. Het ene moment ben ik weer dol op fitnessvideo’s zoals Turbo Jam, het andere moment juist weer op de sportschool of pilates. Hoe dan ook, ik zorg dat ik er gewoon altijd lol in heb!

Het eerste paar sportschoenen dat ik testte zijn de Skechers Tone-ups Run (€69,95), hardloopschoenen dus. Ten eerste, wat zien ze er ontzettend geweldig uit! Als je deze in de kast hebt staan wil je toch meteen gaan hardlopen? Uiteraard gaat het natuurlijk om de schoen zelf en hoe ze bevallen, maar een mooie schoen is altijd een goed begin.

Het eerste wat met meteen opviel was dat ze echt ontzettend licht zijn! Ik heb inmiddels al heel wat paren sportschoenen versleten, maar dit zijn echt de lichtste die ik heb gehad. Ze lopen absoluut lekker, maar ik vind de zool wel wat aan de dunne kan. Ik ben geen hardloopschoen-expert, maar ik had er de eerste paar keer bij het hardlopen toch wel last van. Uiteindelijk werd dat een stuk minder en liepen ze gewoon hartstikke lekker. Gewoon even wennen dus! Het zijn gewoon fijne sportschoenen die er ook nog eens superleuk uitzien. Trouwens, kijk eens goed op de zool, want daar zitten hartjes in gedrukt! Wederom misschien niet functioneel, maar o zo leuk.

De Skechers Tone-ups Fitness (€ 69,95) zijn de speciale schoenen uit dit stel. Deze schoenen hebben namelijk speciale bollingen op de zool die je lichaam extra uitdagen en daarmee trainen. Deze bollingen veroorzaken namelijk wat instabiliteit waardoor je lichaam zich constant moet herstellen en je spieren extra hard moeten werken. Hierdoor worden je gehele benen en billen nog wat harder getraind, en dat gewoon tijdens het lopen!

De Tone-ups Fitness zijn misschien iets minder elegant, maar er zit zo’n verschil in het effect van de schoenen. Altijd als ik ze draag moet ik weer even aan het ‘wiebelige’ gevoel wennen, maar ik voel wel degelijk verschil. Ik trek ze eigenlijk altijd aan als ik even lopend booschappen ga doen of gewoon in huis en dan voel ik toch echt iets extra’s in mijn bovenbenen. Ze zijn ook heel erg geschikt om tijdens groepslessen zoals Zumba of Body Pump te dragen, maar dat kan wat heftig zijn! Ik heb ze een keer tijdens Turbo Jam gedragen en merkte dat ik toch wel wat wiebelig was, maar het was in elk geval een mooie extra uitdaging. Probeer dit dus niet als je net begint, maar juist wel als je de moeilijkheidsgraad nog wat wilt verhogen!

Beide schoenen doen gewoon waar ze voor bedoeld zijn en het hangt dus helemaal af van je favoriete sport om te kiezen welke geschikt zou kunnen zijn. Voor hardlopen en op de sportschool zijn de Tone-ups Run geweldig, maar als je liever lekker veel loopt of wat extra’s wilt voor je groepslessen zijn de Tone-ups Fitness perfect. Take your pick!

P.S. Houd de site in de gaten, want vanmiddag mag ik namelijk van elk model één paar weggeven!

Dit vind je misschien ook leuk...

17 reacties

 1. Lijkt me superhandig, meer resultaat door er minder voor te doen, wie wil dat nou niet?

 2. Oe ik ben al een tijdje op zoek naar echte goede sport schoenen(heb nu nog een paar van de bristol van heel lang geleden). Ik hoop dat ik mee kan doen aan de prijsvraag, anders ga ik ze denk ik zelf kopen 😛

 3. Handige review! Ik wilde misschien ook binnenkort beginnen met hardlopen, en zoek nog geschikte schoenen. En als ze er dan ook zo schattig uitzien als deze… 😉

 4. Everdiena zegt:

  Hey,

  Ik wil graag inspringen op dat je zegt dat je moet wennen aan de schoenen.
  Dit is niet helemaal waar, als je moet wennen aan een hardschoen dan is het niet de juiste schoen voor je voeten een hardloopschoen moet meteen goed lopen doet hij dat niet dan moet je een andere schoen nemen.

  P.s. volg je blog sinds kort maar vind erg leuk, ga zo door 🙂

 5. Elien zegt:

  die schoenen lijken me erg goed! ik denk dat ik me er een paar ga aanschaffen om te fitnessen!
  x

 6. De roze zien er gaaf uit

 7. Mij lijken de tone-up fitness fijn om mijn hondje uit te laten..meteen een extra workout!

 8. Lijken me super fijn!!
  x

 9. Elise zegt:

  Hey,
  Wat leuk zeg, dat je wat weg mag geven!!
  Ik ben natuurlijk ook wel geïnteresseerd :p
  Ik ging altijd elke Donderdagavond hardlopen met mijn beste vriendin. Die heeft een vriendje gekregen, en heeft mij in de steek gelaten.
  Nu heb ik het hardlopen helaas een beetje opgegeven. Mijn schoenen zijn mij te klein geworden, en tsjah.. daar gaat je goeie conditie.
  Vorige week heb ik besloten dat ik het hardlopen eigenlijk wel weer op wou pakken, en nu komt deze geweldige actie voorbij. Ik ben in allebeide paar schoenen heel erg geïnteresseerd.
  xxx Elise

 10. Laure zegt:

  Ben twee weken geleden begonnen met hardlopen en weer gestopt omdat ik last kreeg van mijn voeten. Ze begonnen veel pijn te doen (omdat ik dus geen goede schoenen heb). Dus snel mee doen met de winactie en hopen op het beste. Zo niet, dan toch maar een kijkje nemen in de winkel, want die roze zien er echt fantastisch uit! En het is natuurlijk een goede investering.
  x

 11. Elise zegt:

  Weet één van jullie hoe je een foto bij je reactie kan plaatsen.
  Misschien wel een domme vraag, maar het lukt echt niet :p

 12. Catharina zegt:

  Ik wil graag de Skechers Tone-ups Run winnen omdat ik 2 maanden geleden intensief heb hard gelopen maar doordat mijn gymschoenen niet geschikt voor zijn ben ik er helaas mee gestopt. Nieuwe schoenen krijg ik niet van mijn ouders dus ik zou deze paar schoenen erg graag winnen.
  groetjes. (:

 13. lisae zegt:

  Hoi!

  te gekke winactie! 🙂

  Voor een beetje hulp bij alle aankomende goede voornemens… 😉

  Mijn voorkeur gaat uit naar de : ”Skechers Tone-ups Run”

  Follow, Like & Love! 🙂 <3

  1. Petra zegt:

   Ik zou graag de tone-ups run willen, zodat ik iedere ochtend de liefde over het strand kan verspreiden en mensen kan verblijden met het spoor aan hartjes wat ik achterlaat!

   1. Petra zegt:

    Na een lang en intensief examen vandaag zat ik even niet op te letten en heb ik dit bericht bij het verkeerde artikel geplaatst! Voor de zekerheid even gecopy-paste naar het andere artikel. In ieder geval, weer een leuk geschreven review. Ik vind dat je een leuke schrijfstijl hebt! Ik ben ook niet zo creatief als het aankomt op work-outs. In het begin was ik dat met make-up ook niet, maar nu kan het niet gek genoeg dus wellicht komt de creativiteit op work-out gebied ook op ten duur. Van die leuke sportschoentjes zullen in ieder geval motiveren om ze toch weer aan te trekken om een dan wel niet creatieve work-out te ownen.

 14. wat een suffe advertorial. je hebt meer advertorials dan echt beautyreviews. wie gaat er nou sportschoenen op een beautyblog neerzetten?

  1. Huh? Dit is geen advertorial (anders zou het erbij staan)? Gewoon een review met daarbij een leuke winactie! Een onderdeel van mijn website is ook lifestyle, daar past dit prima bij. Beautyreviews genoeg hoor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.