Budget Make-up Nagellak Reviews

Review: Teeez City Trip Collectie

Budgetmerk Teeez heeft een nieuwe collectie uit, namelijk de City Trip-collectie! Deze collectie bestaat uit een serie fashionable producten die lekker opvallend zijn en daarnaast ook nog eens zeer betaalbaar. Volgens mij heb ik nog nooit iets over Teeez geschreven, maar na het testen van deze items ben ik toch wel erg enthousiast geworden. Yep, ik ben fan!

Teeez lijkt het laatste jaar een flinke opmars te hebben gemaakt. Ik kon het nooit in de buurt krijgen, maar de laatste tijd kom ik bij steeds meer drogisterijen een Teeez-schap tegen. Teeez is een prima betaalbaar merk dat regelmatig nieuwe collecties uitbrengt. Nu dus ook de City Trip-collectie! Kijk nou eens naar de verpakkingen, die zijn toch leuk? Ik moet wel zeggen dat het misschien wel een beetje een wat goedkope uitstraling heeft, maar het is tenminste weer eens wat anders.

De City Trip-collectie bestaat uit drie soorten producten, namelijk de Glitter Gossip Lash & Liner, Love Triangle Lipstick en de Scandalous Nail Lacquer. Ik testte van elke soort drie tinten.

Laat ik maar beginnen met de meest opvallende producten uit de collectie, namelijke de Glitter Gossip Lash & Liner (€4,79). Dit is een glittereyeliner en een glittermascara in één, een multitasker dus! En het borsteltje is wel heel apart:

Ik was al benieuwd hoe ze een 2-in-1 product wilden verpakken, maar dat is dus zo opgelost! Het ziet er wel een beetje maf uit, maar op zich werkt het prima. Ik moet zeggen dat ik mijn glittereyeliners pas rond de kerstdagen uit de kast haal, dus ik vind het voor een zomerse collectie niet helemaal passen. Wel vind ik het leuk dat er ontzettend veel keus is, want er zijn namelijk maar liefst 10 kleuren verkrijgbaar. Daarnaast zijn ze niet duur, dus dat maakt het nog weer een stukje leuker.

Sweet Suite | Ready To Party | Neon Sign | Alle kleuren over zwart aangebracht

Wanneer je de kleuren op zichzelf draagt is er niet zo heel veel van te zien (al kan dat met bepaalde ooglooks ook erg mooi zijn). Ze komen pas echt tot hun recht wanneer je er een zwarte basis zoals een zwarte eyeliner of mascara onder gebruikt. Zoals je op de foto ziet kunnen de kleuren daardoor wel opeens flink veranderen (zo verandert Sweet Suite van roze naar blauw), dus het is gewoon een kwestie van uitproberen. Ook moet je je basiseyeliner goed laten drogen voordat je de glitters er overheen aanbrengt, want anders kan je zwarte eyeliner afgeven. Even uitkijken dus! Het is niet iets wat ik voor elke dag zou gebruiken, maar voor speciale gelegenheden zijn deze liners/mascara’s ideaal om in je stash te hebben.

Ook bevat de collectie een aantal lipsticks, de zogenaamde Love Triangle Lipstick (€5,99). Ligt het aan mij of slaat die naam echt helemaal nergens op? Enfin, de verpakking is in elk geval ontzettend leuk!

Deze lipsticks waren voor mij de grote verrassing van Teeez. Ze zijn namelijk ontzettend romig en balsem-achtig, waardoor ze ontzettend fijn aanvoelen op de lippen. Ik heb drie tinten, maar er zijn 16 verschillende kleuren te koop. Wow! Hier wil ik nog wel meer van hebben.

On My Way | Destination Unknown | Boulevard

(de onderstaande swatches zijn in iets andere volgorde, excuus!)

Kale lippen zonder iets

Boulevard

Destination Unknown

On My Way

Helaas zijn niet al deze kleuren even flatterend voor mijn huidskleur. Door Destination Unknown lijk ik direct 20 jaar ouder en On My Way is zo koel dat ik er wat ziekelijk uitzie. Boulevard is daarentegen een lekkere frisse kleur die perfect is voor de zomer! Zoals ik al zei voelen de lipsticks ontzettend prettig aan, waardoor je eerder het idee hebt dat je een balsem draagt in plaats van een lipstick. Aanraders!

Als laatste zijn er ook nog een aantal nagellakken, de zogenaamde Scandalous Nail Lacquer (€4,90). Hiervan zijn 8 kleuren verkrijgbaar waar ik er drie van heb geswatched:

Dit is Big Apple, appeltjesgroen! Ik zag pas bij het schrijven van dit artikel dat de naam van de nagellak ook wel erg toepasselijk is bij de kleur. Toen ik ‘m in het flesje zag was ik niet meteen onder de indruk, maar op mijn nagels vind ik ‘m toch wel erg gaaf. Hij heeft een mooie shimmer waardoor hij erg bijzonder is!

Red Cardpet is een classy donkerroze nagellak met een lichte frost finish. Het is niet echt een unieke tint en al helemaal niet echt mijn kleur, maar toch vind ik ‘m wel mooi in deze collectie passen. Dit is wel een ideale nagellak voor dames die op zoek zijn naar een wat klassiekere tint nagellak.

Als laatste heb ik Fireworks, een doorzichtige glitterlak! Ik heb hem niet op zichzelf geswatched (daar was hij niet dekkend genoeg voor), maar over Red Carpet heen geeft hij zo’n mooi effect. Fireworks bevat verschillende kleuren glitters, namelijk goud, donkerroze en blauw. Bovendien zijn de blauwe glitters een slagje groter dan de rest, wat een erg mooi effect geeft. Ik ben fan! Vooral deze combinatie vind ik verrassend goed geslaagd.

Zoals ik al zei ben ik aangenaam verrast door Teeez. Ik had nooit eerder dingen van dit merk uitgeprobeerd, maar ik ben nu toch wel nieuwsgierig geworden naar de rest van de producten. Vooral de lipsticks vind ik erg prettig en ook de nagellakken vielen me absoluut niet tegen. Wel vind ik de collectie misschien wat onsamenhangend, maar de leuke verpakkingen, de fijne producten en de zeer betaalbare prijzen maken veel goed. Teeez is verkrijgbaar bij veel drogisterijen en kapsalons, dus neem even een kijkje op de site van Teeez voor verkooppunten!

Dit vind je misschien ook leuk...

31 reacties

 1. Teeez… Daar hoor ik de laatste tijd veel meer over, maar ik ben het nog nooit in het dorp tegengekomen. Het klinkt wel allemaal goed, ik ga eens op de site van Teeez kijken voor de verkooppunten.

 2. Wauw Boulevard is echt een gave kleur lipstick!
  en ook die appelkleur nagellak vind ik gaaf,
  liefs.x

 3. Wat een leuke producten! Lekker zomers 🙂

 4. De lakjes vind ik vooral erg leuk. De lipsticks wil ik graag een keer gaan proberen.

 5. Wat een mooie producten. De lipstick in Boulevard ziet er echt mooi uit;D

 6. Supermooie collectie, die eyeliner+mascara dingen vind ik er erg mooi uit zien!

 7. Leuke spullen allemaal, vooral de lipsticks zien er erg goed uit ! Heb dit merk denk ik nog nooit gezien in België.

 8. Oehhh! Wat een super mooie producten! Love it!<3

 9. Manouk zegt:

  Ik gebruikte dit merk vroeger altijd al. Een beetje Lipgloss en wat oogschaduw helemaal verkeerd aangebracht. Toen was het nog niet echt een collectie maar meer losse producten.
  Sinds ze alles totaal veranderd hebben ben ik gek op hun kwasten en hun glitterliners. Die zijn alleen volgens mijn uit het assortiment 🙁

 10. Patty zegt:

  Mascara van teez is ook fantastisch geen klonten en vette lengte!!!!

  1. Goed om te weten, daar zal ik ook een keertje naar kijken!

 11. Heb fireworks zelf ook erg leuk lakje:). Heb jij ook ervaring met de kwasten zit namelijk elke keer te twijfellen om er een paar van mee te nemen.

  1. Nee, nog nooit geprobeerd! Ik hoor er wel regelmatig mensen over, dus ik begin wel een beetje benieuwd te worden 😀

  2. Ja, ik wel. Ik heb een blush, poeder, oogschaduw en 2 crease-kwastjes! En die zijn echt ontzettend goed. Behalve.. De poederkwast is nouja.. niet de zachtste, maar wel een heel handig formaat en goed genoeg voor onderweg. Vooral het puntige crease-kwastje is heel handig (daarom heb ik er twee..) en de blush-kwast is echt zacht, en met behoorlijk wat haartjes.

   De oogpotloodjes zijn ook heel erg goed, heel zacht en creamy en goede kleuren. En de oogschaduws, singles voornamelijk, ook leuke kleurtjes en er komt best goed kleur van af.

   Dus wel echt een aanrader: blushkwast was iets van 6 euro.. en dat is wel echt een koopje voor dat kwastje. Dat puntige kwastje is iets van 3 euro, kleiner en preciezer dan mn MAC 219 en daarom écht een aanvulling. Net als de potloodjes, ik denk dat die 3,5.. of 4 euro zijn.. Dat zijn de echte toppers.

   Oh ja, ik ben best enthousiast geloof ik..

 12. Joyce zegt:

  Die groene nagellak is echt prachtig!!!

 13. De lipsticks zien er goed uit zeg!

 14. sophie zegt:

  wat een leuke collectie! teez heeft altijd leuke collecties, jammer dat ze het niet bij mij in de buurt verkopen..

  xoxo

 15. Leuke collectie en lekker zomerse kleuren!

 16. Die lipsticks vind ik mooi!

 17. Haha dat borsteltje/kwastje is echt hilarisch 🙂

  Vooral Boulevard en Big Apple vind ik erg mooi!

 18. Lijkt me eens het proberen waard! Jammer genoeg is er niet meteen een in de buurt.

 19. als eerste wat een mooie layout.
  en wat een leuke kleuretjes .
  vindt alles heel erg leuk.

 20. Glitterliners enkel rond Kerst? Whuuuuttt??!! 😉 I luuuuvv them so so much! xoxo

 21. De lakjes had ik al vaker voorbij zien komen maar die lipsticks zijn ook leuk! Boulevard staat het mooist bij je.

 22. Heel mooi allemaal 😀 x

 23. elize zegt:

  Hee, ik had een vraagje, past helemaal niet bij dit artikel maar goed hopelijk kun je me toch een beetje helpen.

  Ik vroeg me af welke sitebuilder jij gebruikt, ik ben namelijk opzoek naar een goede sitebuilder. Of gebruik je gewoon een van de WordPress themas? Echt heel erg bedankt alvast, je zou me er enorm mee helpen!

 24. Mooie producten zegg!! vind de eerste lipstick erg mooi!! Wat je zegt de verpakking oogt wat goedkoop, maar boeiend haha!

 25. Die lipbalsems zien er goed uit! In Utrecht zie ik dit merk altijd bij een kapper staan waar ik vaak langsloop. Misschien moet ik het toch maar eens van dichtbij gaan bekijken.

 26. Tessa zegt:

  Boulevard, wow! Die is PRACHTIG!

 27. ziet er allemaal heel leuk uit. de DA in hoogeveen is aan t verbouwen dus misschien hebben ze binnenkort ook Teeez… ik hoop t

 28. De lakjes zijn wel erg mooi om te zien. Met de rest heb ik niet veel omdat ik het niet gebruik 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.