Budget Make-up Nagellak Reviews

Review: Teeez City Trip Collectie

Budgetmerk Teeez heeft een nieuwe collectie uit, namelijk de City Trip-collectie! Deze collectie bestaat uit een serie fashionable producten die lekker opvallend zijn en daarnaast ook nog eens zeer betaalbaar. Volgens mij heb ik nog nooit iets over Teeez geschreven, maar na het testen van deze items ben ik toch wel erg enthousiast geworden. Yep, ik ben fan!

Teeez lijkt het laatste jaar een flinke opmars te hebben gemaakt. Ik kon het nooit in de buurt krijgen, maar de laatste tijd kom ik bij steeds meer drogisterijen een Teeez-schap tegen. Teeez is een prima betaalbaar merk dat regelmatig nieuwe collecties uitbrengt. Nu dus ook de City Trip-collectie! Kijk nou eens naar de verpakkingen, die zijn toch leuk? Ik moet wel zeggen dat het misschien wel een beetje een wat goedkope uitstraling heeft, maar het is tenminste weer eens wat anders.

De City Trip-collectie bestaat uit drie soorten producten, namelijk de Glitter Gossip Lash & Liner, Love Triangle Lipstick en de Scandalous Nail Lacquer. Ik testte van elke soort drie tinten.

Laat ik maar beginnen met de meest opvallende producten uit de collectie, namelijke de Glitter Gossip Lash & Liner (€4,79). Dit is een glittereyeliner en een glittermascara in één, een multitasker dus! En het borsteltje is wel heel apart:

Ik was al benieuwd hoe ze een 2-in-1 product wilden verpakken, maar dat is dus zo opgelost! Het ziet er wel een beetje maf uit, maar op zich werkt het prima. Ik moet zeggen dat ik mijn glittereyeliners pas rond de kerstdagen uit de kast haal, dus ik vind het voor een zomerse collectie niet helemaal passen. Wel vind ik het leuk dat er ontzettend veel keus is, want er zijn namelijk maar liefst 10 kleuren verkrijgbaar. Daarnaast zijn ze niet duur, dus dat maakt het nog weer een stukje leuker.

Sweet Suite | Ready To Party | Neon Sign | Alle kleuren over zwart aangebracht

Wanneer je de kleuren op zichzelf draagt is er niet zo heel veel van te zien (al kan dat met bepaalde ooglooks ook erg mooi zijn). Ze komen pas echt tot hun recht wanneer je er een zwarte basis zoals een zwarte eyeliner of mascara onder gebruikt. Zoals je op de foto ziet kunnen de kleuren daardoor wel opeens flink veranderen (zo verandert Sweet Suite van roze naar blauw), dus het is gewoon een kwestie van uitproberen. Ook moet je je basiseyeliner goed laten drogen voordat je de glitters er overheen aanbrengt, want anders kan je zwarte eyeliner afgeven. Even uitkijken dus! Het is niet iets wat ik voor elke dag zou gebruiken, maar voor speciale gelegenheden zijn deze liners/mascara’s ideaal om in je stash te hebben.

Ook bevat de collectie een aantal lipsticks, de zogenaamde Love Triangle Lipstick (€5,99). Ligt het aan mij of slaat die naam echt helemaal nergens op? Enfin, de verpakking is in elk geval ontzettend leuk!

Deze lipsticks waren voor mij de grote verrassing van Teeez. Ze zijn namelijk ontzettend romig en balsem-achtig, waardoor ze ontzettend fijn aanvoelen op de lippen. Ik heb drie tinten, maar er zijn 16 verschillende kleuren te koop. Wow! Hier wil ik nog wel meer van hebben.

On My Way | Destination Unknown | Boulevard

(de onderstaande swatches zijn in iets andere volgorde, excuus!)

Kale lippen zonder iets

Boulevard

Destination Unknown

On My Way

Helaas zijn niet al deze kleuren even flatterend voor mijn huidskleur. Door Destination Unknown lijk ik direct 20 jaar ouder en On My Way is zo koel dat ik er wat ziekelijk uitzie. Boulevard is daarentegen een lekkere frisse kleur die perfect is voor de zomer! Zoals ik al zei voelen de lipsticks ontzettend prettig aan, waardoor je eerder het idee hebt dat je een balsem draagt in plaats van een lipstick. Aanraders!

Als laatste zijn er ook nog een aantal nagellakken, de zogenaamde Scandalous Nail Lacquer (€4,90). Hiervan zijn 8 kleuren verkrijgbaar waar ik er drie van heb geswatched:

Dit is Big Apple, appeltjesgroen! Ik zag pas bij het schrijven van dit artikel dat de naam van de nagellak ook wel erg toepasselijk is bij de kleur. Toen ik ‘m in het flesje zag was ik niet meteen onder de indruk, maar op mijn nagels vind ik ‘m toch wel erg gaaf. Hij heeft een mooie shimmer waardoor hij erg bijzonder is!

Red Cardpet is een classy donkerroze nagellak met een lichte frost finish. Het is niet echt een unieke tint en al helemaal niet echt mijn kleur, maar toch vind ik ‘m wel mooi in deze collectie passen. Dit is wel een ideale nagellak voor dames die op zoek zijn naar een wat klassiekere tint nagellak.

Als laatste heb ik Fireworks, een doorzichtige glitterlak! Ik heb hem niet op zichzelf geswatched (daar was hij niet dekkend genoeg voor), maar over Red Carpet heen geeft hij zo’n mooi effect. Fireworks bevat verschillende kleuren glitters, namelijk goud, donkerroze en blauw. Bovendien zijn de blauwe glitters een slagje groter dan de rest, wat een erg mooi effect geeft. Ik ben fan! Vooral deze combinatie vind ik verrassend goed geslaagd.

Zoals ik al zei ben ik aangenaam verrast door Teeez. Ik had nooit eerder dingen van dit merk uitgeprobeerd, maar ik ben nu toch wel nieuwsgierig geworden naar de rest van de producten. Vooral de lipsticks vind ik erg prettig en ook de nagellakken vielen me absoluut niet tegen. Wel vind ik de collectie misschien wat onsamenhangend, maar de leuke verpakkingen, de fijne producten en de zeer betaalbare prijzen maken veel goed. Teeez is verkrijgbaar bij veel drogisterijen en kapsalons, dus neem even een kijkje op de site van Teeez voor verkooppunten!

31 Comments

 • Reply
  Elise
  2 juni 2012 at 08:02

  Teeez… Daar hoor ik de laatste tijd veel meer over, maar ik ben het nog nooit in het dorp tegengekomen. Het klinkt wel allemaal goed, ik ga eens op de site van Teeez kijken voor de verkooppunten.

 • Reply
  Arletta
  2 juni 2012 at 08:04

  Wauw Boulevard is echt een gave kleur lipstick!
  en ook die appelkleur nagellak vind ik gaaf,
  liefs.x

 • Reply
  Charile
  2 juni 2012 at 08:06

  Wat een leuke producten! Lekker zomers 🙂

 • Reply
  Kim Kreté
  2 juni 2012 at 08:08

  De lakjes vind ik vooral erg leuk. De lipsticks wil ik graag een keer gaan proberen.

 • Reply
  Miranda
  2 juni 2012 at 08:44

  Wat een mooie producten. De lipstick in Boulevard ziet er echt mooi uit;D

 • Reply
  xElegance
  2 juni 2012 at 08:55

  Supermooie collectie, die eyeliner+mascara dingen vind ik er erg mooi uit zien!

 • Reply
  ValleyDoll
  2 juni 2012 at 08:59

  Leuke spullen allemaal, vooral de lipsticks zien er erg goed uit ! Heb dit merk denk ik nog nooit gezien in België.

 • Reply
  Lotte
  2 juni 2012 at 09:01

  Oehhh! Wat een super mooie producten! Love it!<3

 • Reply
  Manouk
  2 juni 2012 at 09:21

  Ik gebruikte dit merk vroeger altijd al. Een beetje Lipgloss en wat oogschaduw helemaal verkeerd aangebracht. Toen was het nog niet echt een collectie maar meer losse producten.
  Sinds ze alles totaal veranderd hebben ben ik gek op hun kwasten en hun glitterliners. Die zijn alleen volgens mijn uit het assortiment 🙁

 • Reply
  Patty
  2 juni 2012 at 09:33

  Mascara van teez is ook fantastisch geen klonten en vette lengte!!!!

  • Reply
   Charlotte
   2 juni 2012 at 09:41

   Goed om te weten, daar zal ik ook een keertje naar kijken!

 • Reply
  Marion
  2 juni 2012 at 09:34

  Heb fireworks zelf ook erg leuk lakje:). Heb jij ook ervaring met de kwasten zit namelijk elke keer te twijfellen om er een paar van mee te nemen.

  • Reply
   Charlotte
   2 juni 2012 at 09:41

   Nee, nog nooit geprobeerd! Ik hoor er wel regelmatig mensen over, dus ik begin wel een beetje benieuwd te worden 😀

  • Reply
   Quirine
   5 juni 2012 at 21:15

   Ja, ik wel. Ik heb een blush, poeder, oogschaduw en 2 crease-kwastjes! En die zijn echt ontzettend goed. Behalve.. De poederkwast is nouja.. niet de zachtste, maar wel een heel handig formaat en goed genoeg voor onderweg. Vooral het puntige crease-kwastje is heel handig (daarom heb ik er twee..) en de blush-kwast is echt zacht, en met behoorlijk wat haartjes.

   De oogpotloodjes zijn ook heel erg goed, heel zacht en creamy en goede kleuren. En de oogschaduws, singles voornamelijk, ook leuke kleurtjes en er komt best goed kleur van af.

   Dus wel echt een aanrader: blushkwast was iets van 6 euro.. en dat is wel echt een koopje voor dat kwastje. Dat puntige kwastje is iets van 3 euro, kleiner en preciezer dan mn MAC 219 en daarom écht een aanvulling. Net als de potloodjes, ik denk dat die 3,5.. of 4 euro zijn.. Dat zijn de echte toppers.

   Oh ja, ik ben best enthousiast geloof ik..

 • Reply
  Joyce
  2 juni 2012 at 09:49

  Die groene nagellak is echt prachtig!!!

 • Reply
  Jorinde
  2 juni 2012 at 09:55

  De lipsticks zien er goed uit zeg!

 • Reply
  sophie
  2 juni 2012 at 12:14

  wat een leuke collectie! teez heeft altijd leuke collecties, jammer dat ze het niet bij mij in de buurt verkopen..

  xoxo

 • Reply
  Marjolein
  2 juni 2012 at 13:11

  Leuke collectie en lekker zomerse kleuren!

 • Reply
  Esmay
  2 juni 2012 at 16:16

  Die lipsticks vind ik mooi!

 • Reply
  Beauty by Linde
  2 juni 2012 at 16:47

  Haha dat borsteltje/kwastje is echt hilarisch 🙂

  Vooral Boulevard en Big Apple vind ik erg mooi!

 • Reply
  Cute as a Cupcake blog
  2 juni 2012 at 17:02

  Lijkt me eens het proberen waard! Jammer genoeg is er niet meteen een in de buurt.

 • Reply
  Conny
  2 juni 2012 at 18:52

  als eerste wat een mooie layout.
  en wat een leuke kleuretjes .
  vindt alles heel erg leuk.

 • Reply
  Make Up For Women
  2 juni 2012 at 18:58

  Glitterliners enkel rond Kerst? Whuuuuttt??!! 😉 I luuuuvv them so so much! xoxo

 • Reply
  Esther - Blosh Time
  2 juni 2012 at 22:30

  De lakjes had ik al vaker voorbij zien komen maar die lipsticks zijn ook leuk! Boulevard staat het mooist bij je.

 • Reply
  Jana R.
  2 juni 2012 at 22:50

  Heel mooi allemaal 😀 x

 • Reply
  elize
  2 juni 2012 at 23:15

  Hee, ik had een vraagje, past helemaal niet bij dit artikel maar goed hopelijk kun je me toch een beetje helpen.

  Ik vroeg me af welke sitebuilder jij gebruikt, ik ben namelijk opzoek naar een goede sitebuilder. Of gebruik je gewoon een van de WordPress themas? Echt heel erg bedankt alvast, je zou me er enorm mee helpen!

 • Reply
  Juudith
  3 juni 2012 at 11:34

  Mooie producten zegg!! vind de eerste lipstick erg mooi!! Wat je zegt de verpakking oogt wat goedkoop, maar boeiend haha!

 • Reply
  Laura
  3 juni 2012 at 12:22

  Die lipbalsems zien er goed uit! In Utrecht zie ik dit merk altijd bij een kapper staan waar ik vaak langsloop. Misschien moet ik het toch maar eens van dichtbij gaan bekijken.

 • Reply
  Tessa
  4 juni 2012 at 09:17

  Boulevard, wow! Die is PRACHTIG!

 • Reply
  Julia...
  9 juni 2012 at 00:31

  ziet er allemaal heel leuk uit. de DA in hoogeveen is aan t verbouwen dus misschien hebben ze binnenkort ook Teeez… ik hoop t

 • Reply
  Mariska
  13 juni 2012 at 10:49

  De lakjes zijn wel erg mooi om te zien. Met de rest heb ik niet veel omdat ik het niet gebruik 🙂

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.