Make-up Reviews

Review: The Body Shop Colour Crush Lipstick 215: Innocent Pink

Ik weet niet wat er het afgelopen jaar gebeurd is, maar ik ben ineens helemaal into lipstick. Ik denk dat ik The Body Shop maar de schuld ga geven, want volgens mij is het begonnen toen de nieuwe serie lipsticks uitgebracht werd en ik Colour Crush 225: Blushing Pink ontdekte. Dit is nog steeds één van mijn favoriete tinten en ik draag ‘m minstens twee dagen per week. Onlangs ontdekte ik een andere tint in het assortiment die ook wat extra aandacht verdient, namelijk Colour Crush 215: Innocent Pink. Iets minder koraal en een beetje Barbie-achtig, maar vooral heel erg leuk!

Ik was echt heel blij toen de lipsticks bij The Body Shop vernieuwd werden. Dat was hard nodig! De nieuwe Colour Crush lipsticks zijn ontzettend romig, verzorgend en goed gepigmenteerd. Ik heb dan inmiddels ook een aardige verzameling opgebouwd!

Ik was onlangs op zoek naar een wat frissere kleur, maar wilde ook een tint die makkelijk bij verschillende looks zou passen. Na wat swatchen en uitproberen kwam ik bij Colour Crush 215: Innocent Pink uit. Dit is een vrij lichte roze tint met een ietwat warme ondertoon. Lipsticks met koele ondertonen, zeker in lichtere linten, passen totaal niet bij mijn huid, maar warmere kleuren kunnen vrijwel altijd. Dat is met roze soms wat lastig te vinden, maar dit is een hele geschikte!

Op deze foto lijkt hij misschien wat fel, maar op de volgende foto’s zul je zien dat dat ontzettend meevalt. Hij is juist vrij zacht van kleur!

Ik vind deze zo leuk! Dit is trouwens ook de kleur die ik de laatste tijd veel in video’s draag. Zeker wanneer ik bijvoorbeeld een donkerpaarse top erbij draag vormt de lipstick samen met mijn vaste dagelijkse look een mooi geheel.

Deze tint heeft trouwens wel één nadeel, namelijk dat hij oneffenheden in je lippen kan accentueren. Zo gaat bij bijvoorbeeld makkelijk in lijntjes op je lippen zitten en wanneer ik last van velletjes heb kan ik hem echt niet dragen. Het probleem van de lijntjes is trouwens wel makkelijk op te lossen door hem na het aanbrengen nog even ‘in te kloppen’ met je vingers, zoals ik ook op bovenstaande foto’s heb gedaan. Daarmee zwak je de kleur iets af, maar wordt hij wel mooi egaal.

Dit is misschien een wat lastige kleur om te dragen, maar wanneer je een wat lichte huid met een warme ondertoon hebt kan hij echt heel mooi zijn. Vaak zijn lipsticks een beetje too much bij mijn gezicht, dus het is altijd een uitdaging om iets passends te vinden. Dit is er zeker eentje! Ik vind het een leuke afwisseling met 225: Blushing Pink, omdat ik die soms wat te chique vind. 215: Innocent Pink is dan net even wat jonger en frisser, dus ik wissel ze gewoon af op basis van mijn stemming. De lipsticks van The Body Shop zijn in elk geval hoe dan ook een aanrader, dus zelfs als je dit niks vindt zit er vast een andere mooie kleur voor je tussen.

De Colour Crush lipsticks kosten €12,00 per stuk en zijn verkrijgbaar bij de winkels en webshop van The Body Shop.

Dit vind je misschien ook leuk...

35 reacties

 1. Mooi en lief kleurtje! Denk dat hij volledig wegvalt bij mijn wat donkerdere huid (al is die nog nooit zo wit geweest, komt door de zwangerschap) en donkere haar. Zou hem net even wat feller pakken denk ik!

 2. Wat een prachtige roze tint! Hij staat je erg mooi 🙂

 3. prachtige kleur! hij is denk ik iets te licht voor mij, maar hij staat jou echt heel lief en mooi:P

 4. Ik vind de kleur van deze lipstick erg mooi! Hij staat je ook heel goed.

 5. Wat een leuke kleur! Ik denk dat ‘ie voor mij te koel en te licht zou zijn en me bleek zal maken, maar jij kunt de kleur heel goed hebben.

 6. Heel mooi!

 7. Mooi kleurtje!

 8. Dit is zeker een kleurtje voor mij! Ik vind hem prachtig!

 9. Wat een mooi subtiel kleurtje zeg, echt heel mooi. Liefs

 10. Wauw de kleur is echt prachtig! Alleen jammer dat hij zo snel in lijntjes gaat zitten ;(

 11. Het is een mooie kleur!

 12. Wat een leuk, lief kleurtje. Ik hou niet zo van opvallende make-up dus dit lipstickje zou ideaal zijn voor mij, thanks voor de tip 😀

 13. De lipstick staat je prachtig, ik heb nog nooit bij de make-up van The Body Shop gekeken, ookal heb ik bijna alles van de verzorging geprobeerd haha

 14. Wat een prachtige kleur, staat mooi bij een lichte huid.

 15. Ik heb ook twee lipsticks uit deze lijn, maar nog niet gedragen…Tsja, mijn stash is namelijk enorm 😉 Ik vind dit een hele mooie kleur die jou heel goed staat! Ik ben benieuwd of de lipsticks die ik heb ook snel in de lijntjes trekken. Bedankt in ieder geval voor de tip.

 16. De kleur staat je heel goed! Leuk!

 17. Deze kleur past echt heel goed bij jou zeg, hij staat je prachtig 😀

 18. Mooie kleur, hij staat je echt heel goed.

 19. Hele mooie kleur!

 20. Wat een prachtige kleur, staat je goed.

 21. Echt een super mooi kleurtje voor alledaags! 🙂

 22. Ik heb serieus nog nooit Body Shop makeup geprobeerd.. Ben wel heel erg fan van de gezichtsverzorging.

 23. Inderdaad een hele mooie lipstick! Zowel de kleur als de huls 🙂 En de droge formule, nja die nemen we er dan maar bij 🙂

 24. Ik ben ook echt dol op de vernieuwde lijn van The body shop. Ik heb ook 225 en gebruik die erg veel. Ik vind alleen de nude lijn wel echt verschrikkelijk. Ofja, ik heb er een van en ik vind hem echt niet mooi. Totaal niet wat ik ervan had verwacht.

 25. Wat een mooie kleur! Het staat je inderdaad heel mooi 🙂

 26. Deze kleur staat je echt ontzettend goed, kleur mooi bij je haar.

 27. Wow, ik vind de kleur echt heel erg leuk 🙂 Staat ook super mooi bij je 😉

 28. Mooi kleurtje!
  Zo’n kleurtjes passen echt goed bij mij, een van de weinige lipstick kleuren trouwens
  Staat je ook heel goed 🙂

  liefs,
  Karlien

 29. Mooie kleur:) x

 30. Leuke en draagbare kleur.

 31. Hij staat echt heel mooi bij je! Xx

 32. Erg mooie kleur! Ik ben ook groot fan van de lipsticks van tbs 🙂

 33. Echt een hele mooie lipkleur. Hij staat je ook geweldig goed!

 34. Die kleur staat je echt erg goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.