Make-up

Review: Urban Decay Naked Lipstick

Als ik één merk mocht kiezen dat in Nederland verkocht zou moeten worden, zou ik meteen kiezen voor Urban Decay. Wat een fijn merk is dat! Niet alleen de geweldige Primer Potion is een must-have, maar dit merk heeft nog veel meer juweeltjes in het assortiment. Toen mijn zus een paar weken geleden naar Parijs ging en vroeg of ze voor mij nog wat mee kon nemen wist ik meteen wat ik wilde hebben! Ik was een tijdje geleden op Temptalia een prachtige Urban Decay lipstick tegengekomen die ik niet meer uit mijn hoofd kreeg.  Gelukkig kon mijn zus ‘m makkelijk vinden en heeft ze hem voor mij gekocht!

De verpakking is erg bijzonder en verraste me eigenlijk een beetje. Er zit namelijk een soort zwaard aan de onderkant van de lipstick en ik heb me er inmiddels al een paar keer aan geprikt. Het ziet er natuurlijk wel bijzonder uit, maar heel handig vind ik het niet. Uiteindelijk draait het allemaal om het product zelf, dus laten we daar eens naar kijken:

kale lippen

lippen met Urban Decay Naked Lipstick

Ik ben echt tevreden over de kleur! Roze lipsticks kunnen vrij lastig zijn, omdat ze vaak een soort frost-finish hebben die niet bij iedereen staat. Dit is een gewone cream-finish zonder enige poespas. Toen ik de lipstick in de huls zag zitten was ik eventjes bang dat hij te bruin zou zijn, maar dat viel ontzettend mee! Hij heeft een prachtige kleur roze die eigenlijk altijd kan. Vaak kunnen roze lipsticks vrij fel uitvallen waardoor ze snel too much zijn. Deze heeft dat totaal niet en is heerlijk draagbaar. Voor meiden met een lichte huid is dit een goede kleur, aangezien hij niet te knallend is.

Wat me meteen aan deze lipstick opviel is dat hij ontzettend creamy en hydraterend is. Ik heb een hekel aan droge lipsticks en gebruik ze ook niet, simpelweg omdat ze niet zo lekker aanvoelen. Deze lipstick voelt heerlijk en droogt mijn lippen totaal niet uit. Wat ik wel vind is dat hij, doordat hij zo creamy is, niet bijzonder lang blijft zitten. Ik zou zeggen dat hij het een uur of 2-3 redt, maar dan moet je echt gaan bijsmeren. Ik vind dat zelf geen probleem, maar ik weet dat sommige meiden dat vervelend vinden.

Een enorm nadeel van deze lipstick is natuurlijk dat hij niet in Nederland verkrijgbaar is. Sephora in Parijs, Londen of Amerika is natuurlijk een oplossing, maar mocht je voorlopig daar niet in de buurt zijn kunnen een aantal webshops je misschien wel verder helpen. Ik heb deze lipstick onder andere gezien bij ASOS en HQHair, beiden zeer betrouwbare en leuke webshops waar ze nog veel meer andere leuke producten hebben.

Ik vind het echt jammer dat Urban Decay in Nederland niet te koop is, want het is echt een fijn merk. Mocht je een keer in het buitenland een Urban Decay-schap tegenkomen, moet je echt even een kijkje nemen. Deze lipstick is wat mij betreft een absolute aanrader!

In Parijs koste deze lipstick €19,00, en bij de eerder genoemde webshops betaal je £12.00.

Dit vind je misschien ook leuk...

12 reacties

 1. Ohh I'm in love, wat een mooi kleurtje!

  Ben bang dat ik even naar die webshop moet, haha

 2. Sophie zegt:

  Op allcosmeticswholesale.com heb je ze ook!

  1. Klopt, maar zij hebben helaas niet de lipsticks 🙁 Het is wel een hele leuke webshop 😀

 3. Die kleur is LOVELY!

 4. Wow, mooie kleur! En dat ingegrafeerde is echt cooool :')

 5. Ohh ik vind de verpakking alleen al geweldig! Mooi kleurtje 🙂

 6. Echt super mooi!!! Die wil ik ook! 🙂

 7. Oh wow echt een mooie draagbare kleur zeg! 😯

 8. Wauw dit is echt de perfecte kleur! Dit is precies de kleur roze die ik al tijden in mijn hoofd heb

 9. Mooie kleur ! 🙂 Bedankt voor de review en swatches 😀

 10. Zooooooo mooi! 😀

 11. Wat 'n prachtige lipstick! Alleen voor de vormgeving zou ik er een willen hebben, geweldig die dolk! Ik heb nog een sample liggen in gash (rood) wordt na jouw review wel heel nieuwsgierig dus ik zal hem snel uitproberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.