Nagellak

Roze Nagellakken Vergeleken (Chanel-dupe!)

Een tijdje geleden beloofde ik dat ik een paar vergelijkbare roze nagellakken voor jullie op een rijtje zou zetten. Chanel Morning Rose, Catrice Miss Piggy Reloaded en Chanel Mistral lijken namelijk wel erg veel op elkaar! Ik swatchte ze voor jullie naast elkaar zodat jullie goed kunnen zien hoe deze kleuren van elkaar verschillen.

Chanel Mistral | Catrice Miss Piggy Reloaded | Chanel Morning Rose | Chanel Mistral

Zoals jullie op de foto kunnen zien is Chanel Mistral een flink stuk lichter dan Chanel Morning Rose, dus absoluut niet dupe-waardig. Catrice Miss Piggy Reloaded komt daarentegen wel heel dicht in de buurt van Chanel Mistral! Miss Piggy Reloaded is iets warmer van kleur en heeft iets meer uitgesproken shimmer, maar een mooie budget versie is het zeker. Ook lijkt Miss Piggy Reloaded door de warme ondertoon een beetje tussen Morning Rose en Mistral in te zitten, erg grappig om te zien.

Ik ben ontzettend blij dat Mistral en Miss Piggy Reloaded zo erg op elkaar lijken! Mistral is één van mijn favoriete nagellakken, maar aangezien hij Limited Edition was en niet meer te koop is ben er er ontzettend zuinig op. Ik gebruik ‘m dan ook alleen voor speciale gelegenheden! Gelukkig is Miss Piggy Reloaded een flink stuk goedkoper (€2,49 vs. €22,00), dus die pak ik er veel sneller bij. Conclusie: geen van deze lakken is een echte perfecte dupe van elkaar, maar Mistral en Miss Piggy Reloaded komen wel heel dicht bij elkaar in de buurt, dus Miss Piggy Reloaded kan wat mij betreft prima door als budget-dupe!

Dit vind je misschien ook leuk...

19 reacties

 1. Miss piggy is echt een mooie nagellak kleur:D

 2. Heel erg mooi 😀

 3. Ik ben al een hele tijd op zoek naar miss Piggy Reloaded, Maar hij is steeds uitverkocht! 🙁

 4. Ik vind het ook zo’n leuke naam!! Miss Piggy Reloaded… 🙂 Ik heb hem ook, maar vind hem wel erg dik waardoor hij wat lastiger lakt (maar de kleur is lovely)

 5. Deborah zegt:

  Nou miss piggy doet niet onder aan de chanel nagellakken!

 6. Ik moet mpr hebben!! Geweldige kleur 🙂

 7. Leuk artikel! Nu moet ik MPR wel hebben hoor haha!

 8. best een leuke dupe idd, nice!

 9. Miss Piggy Reloaded is wel een erg goede en mooie low budget versie! 😀

 10. aniek zegt:

  ik heb miss piggy reloaded vorige week ook gekocht! doe hem dan morgen maar eens op 🙂

 11. Miss Piggy Reloaded moet ik ook gaan halen…Ik denk dat ie me sowieso beter staat, omdat ie warmer is.

 12. Zow echt identiek zowat! Heel mooi kleurtje!

 13. Antoinette zegt:

  Ik ben juist niet zo van de rosé pakjes maar ik vind deze tinten heel mooi, ook Mornjng Rose terwijl ik dat niet had gedacht! Welke topcoat heb je hier gebruikt?

 14. Chantal zegt:

  Ik heb de Miss Piggy Reloaded gisteren gekocht, ik was eergisteren ookal bij de kruidvat om te kijken naar de lakjes en toen waren er nog twee van over. Ik bleef er maar mee in me hoofd zitten, ik vond/vind m zooo leuk. Dus ik ben gisteren terug gegaan naar het kruidvat en toen stond er nog eentje op mij te wachten! haha alsof ie voor mij was weggelegd:)

 15. Goede vergelijking, ik heb miss piggy reloaded ook in mijn stash en dit is zeker een van mijn favorieten

 16. Ik heb hem zelf ook! Een favoriet, als het gaat om roze kleurtjes! Ik vind de uitgesproken shimmer juist wel leuk!

 17. jaaa! ik heb die zelf ook :p

 18. jantine zegt:

  wat een mooie kleurtjes zeg!

 19. Die 2 lijken inderdaad wel heel erg op elkaar. Mooie kleuren 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.