Samenwerkingen

Roze of zwart?

Roze of zwart? Al het nagellak was zou het voor mij niet zo’n moeilijke keuze zijn (tja, die naam Pinky Polish heb ik natuurlijk niet zomaar bedacht!), maar Magnum maakt het me toch wat lastig. De roze zoete frambozensmaak of toch de donkere verkwikkende espressosmaak? Twee interessante Limited Editions waar we slechts tijdelijk van kunnen genieten!

Om de lancering van Magnum Pink & Black te organiseren werd er een tof evenement georganiseerd. Tijdens dit event kleurde Amsterdam roze en zag mijn buurt er fantastisch uit dankzij een spectaculaire lichtshow. Het ziet er zo tof uit! Aan het einde werd de populairste smaak van Nederland onthuld. Welke smaak dat was? Dat zie je terug in bovenstaande video! Check deze site voor meer informatie over de smaken.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Magnum

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

  1. Magnum Pink Raspberry, yummy!!!

  2. Oeeeh lastig kiezen ja, klinkt allemaal lekker!

  3. Ik ben heel benieuwd naar de Magnum pink raspberry!

  4. Dat filmpje is erg leuk en orgineel dat ze het op de huizen hebben geprojecteerd! Ik kies pink!

  5. Ik ga voor pink!

    XO

  6. Wat gaaf die lichtshow zeg! Ik wil allebei de magnum’s graag proberen, ben benieuwd welke ik het lekkerste vindt! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.