Samenwerkingen

Roze of zwart?

Roze of zwart? Al het nagellak was zou het voor mij niet zo’n moeilijke keuze zijn (tja, die naam Pinky Polish heb ik natuurlijk niet zomaar bedacht!), maar Magnum maakt het me toch wat lastig. De roze zoete frambozensmaak of toch de donkere verkwikkende espressosmaak? Twee interessante Limited Editions waar we slechts tijdelijk van kunnen genieten!

Om de lancering van Magnum Pink & Black te organiseren werd er een tof evenement georganiseerd. Tijdens dit event kleurde Amsterdam roze en zag mijn buurt er fantastisch uit dankzij een spectaculaire lichtshow. Het ziet er zo tof uit! Aan het einde werd de populairste smaak van Nederland onthuld. Welke smaak dat was? Dat zie je terug in bovenstaande video! Check deze site voor meer informatie over de smaken.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Magnum

6 Comments

 • Reply
  Femke
  4 juni 2015 at 10:57

  Magnum Pink Raspberry, yummy!!!

 • Reply
  Kiss & Make-up
  4 juni 2015 at 11:35

  Oeeeh lastig kiezen ja, klinkt allemaal lekker!

 • Reply
  Andrea
  4 juni 2015 at 13:28

  Ik ben heel benieuwd naar de Magnum pink raspberry!

 • Reply
  Tamara
  4 juni 2015 at 16:19

  Dat filmpje is erg leuk en orgineel dat ze het op de huizen hebben geprojecteerd! Ik kies pink!

 • Reply
  Iffy | diaryofamua
  4 juni 2015 at 18:49

  Ik ga voor pink!

  XO

 • Reply
  Caro ~ My Beautycase
  5 juni 2015 at 10:10

  Wat gaaf die lichtshow zeg! Ik wil allebei de magnum’s graag proberen, ben benieuwd welke ik het lekkerste vindt! ­čÖé

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.