Shoppen!

Sale bij The Body Shop!

Ik ben dol op The Body Shop en ze hebben eindelijk weer uitverkoop! Veel winkels houden zo’n twee keer per jaar uitverkoop, maar vaak vind ik het niet echt bijzonder. The Body Shop is één van de weinige cosmetica-winkels die tijdens de sale echt uitpakt! Er is altijd ontzettend veel keus en de kortingen zijn flink. Ideaal voor meiden die de normale TBS-prijzen een beetje aan de hoge kant vinden, maar het is natuurlijk ook gewoon een goed excuus om te shoppen!

Eén van de redenen dat ik dol ben op de TBS-uitverkoop is dat veel oude lijnen speciaal terugkomen voor de uitverkoop. Zo ben ik dol op de producten uit de lijnen Almond en Brazil Nut, maar ze maken geen deel (meer) uit van het vaste assortiment. Zo jammer! Gelukkig komen ze elke keer weer terug uitverkoop, dus heb ik toch nog de kans om ze in te slaan. Hetzelfde geldt voor de lijnen Passion Fruit, Wild Cherry, Papaya, Pink Grapefruit, Satsuma en Blueberry. Niet alle producten uit deze lijnen komen telkens terug, maar je zal van de meeste geuren de Body Butters wel tegenkomen. Een bijkomend voordeel is dat de Body Butters uit de sale een stukje goedkoper zijn (zo’n €10,- per stuk) dan de Body Butters uit de reguliere lijn (die zijn meestal €15,-)!

Het assortiment van TBS wordt regelmatig aangevuld met nieuwe producten, maar dat betekent meestal ook dat er soms producten plaats moeten maken voor nieuwe items. Zo gaat bij The Body Shop de volledige Spa Wisdom-lijn uit de collectie! Dat is natuurlijk een beetje jammer (de Africa Shea Butter & Sesame Body Balm is heerlijk!), maar dat betekent wel dat ze nu in de uitverkoop zijn beland. Een mooi moment om je oude favoriet op het laatste moment in te kunnen slaan of om het eens een keertje uit te proberen.

Ook belanden veel Limited Edition-producten vaak in de uitverkoop! De volledige Brush With Fashion-collectie van afgelopen lente is nu voordelig geprijsd en ook de make-up van afgelopen winter is een flink stukje goedkoper. Mijn persoonlijke aanraders zijn de Brush With Fashion oogschaduw-palettes (zie hier en hier mijn reviews, beiden geweldig gepigmenteerd!) die van €24,- naar €16,- zijn afgeprijsd, maar ook de vrolijke accessoires uit deze serie zijn erg leuk om te hebben.

Het assortiment kan per filiaal verschillen en ook de prijzen kunnen misschien per moment wat verschillen, maar zo hebben jullie in elk geval een idee van wat er te vinden is. De sale loopt ongeveer tot eind juli, maar houd er rekening mee dat voor veel producten op = op geldt en dat ze dus beperkt te krijgen zijn.

Ik wordt helemaal blij van dit soort uitverkopen! Ik heb afgelopen jaren telkens vrij veel gekocht tijdens de TBS sale, dus ik heb een groot deel al een keer geprobeerd, maar zal waarschijnlijk ook dit jaar met wat leuke aankoopjes thuiskomen. Ik heb nog wat accessoires van de Brush With Fasion-collectie op mijn wishlist staan en misschien nog wat Spa Wisdom-producten. Ach, je kan nooit te veel TBS hebben, nietwaar? Zijn jullie ook nog van plan om eventjes langs te gaan? Veel shopplezier!

Dit vind je misschien ook leuk...

30 reacties

 1. Yessss, ik heb vorige week een beleboel uit de Moringa lijn gescored tijdens de sale, zo lekker!

 2. Ik wou zo een palette kopen van de Kerst collectie, maar ik heb me ingehouden, want eigenlijk heb ik die kleuren wel genoeg!

 3. Ik ga morgen naar de stad, misschien nog even langs tbs om te kijken wat ze hebben.

 4. Jessica zegt:

  Ik kocht twee keer de Cranberry Joy bodybutter;
  5 euro per stuk!

  En ik ben gek op die geur. Echt super lekker.

 5. AHH, 3x raden wat ik ga kopen deze week? Body Shop + Sale is geweldig!

 6. Marije zegt:

  Vraagje, jij werkt daar toch? Zijn de geurstokjes ook in de sale? En welke geuren?

  (En weet je ook of de Japanese Cherry Blossom geurstokjes ooit terugkomen? Mijn fa-vo-riet, maar nergens meer te vinden… klein nadeeltje van TBS, heb je een favoriet, verkopen ze ‘m niet meer ;-))

  1. Nope, geen geurstokjes dit keer! Voor zover ik weet komt Japanese Cherry Blossom niet terug, jammer hè? Ik ben ook dol op die geur! Gelukkig is de parfum-lijn er nog wel 🙂

 7. Hmmm, misschien ga ik maar weer eens!

 8. pamela zegt:

  Ik ben er al geweest!
  Jammer dat ze bij onze tbs geen brush with fashion producten hadden!

 9. Ik hou van de sale van The Body Shop. Ik slaag er altijd wel! Nu heb ik in de webshop de producten uit de Spiced Vanilla en de Cranberry Joy gezien (in de sale), maar ik vind ze nergens in de sale in de winkels. Weet jij misschien of ze alleen via de webshop te bestellen zijn?

  1. De winkels hebben ze (volgens mij) niet geleverd gekregen, dus ik vrees dat ze alleen via de webshop te krijgen zijn.

 10. Ik ben al even langsgeweest en heb 2 bodybutters van de wild cherry collectie gekocht, ik vind die echt heerlijk!

 11. annemijn zegt:

  Ik wil daar heen gek!

 12. Jessica zegt:

  Woensdag ga ik winkelen dus dan ga ik ook maar even naar tbs…

 13. Heerlijk, die sale van The Body Shop! Ik ben gek op bijna alle producten van die winkel, haha.

 14. Ik heb via de site een aantal dingen besteld, sale is echt ideaal

 15. Marieke zegt:

  Omg, in vergelijking is de sale in Groningen bijna zielig te noemen, zo weinig. Ik moet naar een grotere Body Shop *-*

 16. Ik heb ook al 2 bodybutters, 1 showergel en 1 scrub ingeslagen!

 17. Anne zegt:

  In welke body shop zijn deze foto’s genomen? De body shops bij mij in de buurt hebben (nog?) nauwelijks afprijzingen 🙁

  1. Amsterdam Leidestraat! Zoals ik al in het artikel aangaf kan het assortiment per filiaal verschillen…

 18. Goede tip! Ik ga binnenkort ook snel weer kijken bij tbs!

 19. Heel leuk, maar ik ga niet kijken want dan ga ik onnodig geld uitgeven haha 🙂

 20. ik ben al geweest 😀
  er zijn echt leuke aanbiedingen!
  x

 21. Ik ga morgen even naar de stad, ik vrees voor overvolle tassen als ik de Bodyshop uitloop..

 22. Lydia zegt:

  Nice, ga ik morgen ff kijken. Weetje of de lijn van Hennep ook is afgeprijst?

  1. Misschien wat producten in de oude verpakking (verschilt per filiaal), maar over het algemeen worden er alleen producten afgeprijsd die uit de collectie gaan/zijn. Hemp blijft gewoon!

 23. Ik vind TBS ook echt heel erg leuk. Maar het valt me op dat er Nederland echt veel meer korting is als in België

 24. I love the bodyshop! <3

 25. sanne zegt:

  Hier hebben ze nooit zo’n huge sale bij TBS. Echt jammer 🙁

 26. Cool blog! Is your theme custom made or did you download it from

  somewhere? A theme like yours with a few simple adjustements would really make my blog

  stand out. Please let me know where you got your theme.
  With thanks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.