Shoppen!

Scoop: The Body Shop Nederland opent Webshop!

Vandaag heb ik een erg leuk nieuwtje voor jullie, want The Body Shop heeft vandaag de virtuele deuren van haar Nederlandse webshop geopend! Nu kan eindelijk iedereen vanuit huis de fijne producten van TBS aanschaffen. Het werd de hoogste tijd, aangezien concurrenten als Lush en Rituals al langere tijd een webshop hadden, terwijl TBS nog niet eens een Nederlandstalige website in de lucht had. Daar is eindelijk verandering in gekomen!

Het is duidelijk dat de webshop nog in de kinderschoenen staat, want het assortiment is vrij beperkt. Zo zijn nog niet alle shampoo’s op de site terug te vinden en ook de make-up is nog niet aan de webshop toegevoegd.Volgens mij staan inmiddels wel alle huidverzorgingsproducten op de site en ook het Body Butter-assortiment lijkt compleet.

Wat fijn is, is dat alle aanbiedingen die in de winkel lopen ook gelden in de webshop! Zo krijg je nu bij besteding vanaf €30,- een Coconut Shimmer Body Butter cadeau en lopen er nog een aantal andere fijne acties. Ook zijn bij alle producten de ingrediënten terug te vinden, en ik denk dat veel dames het fijn vinden om dat vooraf te kunnen bekijken.

Op dit moment kan je alleen met creditcard betalen, maar op de site is te lezen dat er binnenkort de mogelijkheid komt om met iDeal (internetbankieren) te betalen. Verzenden is vanaf €25,- gratis, en voor bestellingen onder dat bedrag betaal je €5,- verzendkosten.

Ook aan de klanten met een Love Your Body-kaart is gedacht, want als je de code van je kaart invoert op je site krijg je de 10% korting die je normaal ook in de winkel ontvangt. Helaas krijg je geen knipjes op je kaart en dat vind ik wel erg jammer, want dat is juist zo fijn aan die kaart! Ik hoop dat ze daar snel een oplossing voor vinden, want die knipjes schelen veel.

Ik vind het leuk dat er eindelijk een TBS-webshop is! Ik zal er zelf weinig gebruik van maken, aangezien ik vrij veel filialen in de buurt heb, maar dit is een ideale oplossing voor dames die geen winkel in de buurt hebben!

P.S. Als jullie een kijkje nemen op de nieuwe website, vergeet dan ook niet de petitie tegen seksuele uitbuiting van kinderen en jongeren te tekenen. Hier kan je meer lezen over de campagne en de petitie tekenen. Ik heb al getekend!

http://thebodyshop.nl/

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. Superhandig!

 2. leuk zeg!

 3. wauw, leuk! 😀

 4. Ja ik had het inderdaad al gelezen!
  Ik kan niet wachten totdat je met Paypal of Ideal kan betalen! 🙂

 5. Eindelijk 😀 Hoewel ik het ook niet erg vinden om langs de winkel te gaan… maar af en toe heb je gewoon geen tijd terwijl in de badkamer er van alles op is 😛

 6. Oh ben benieuwd!

 7. Bea1207 zegt:

  dat is goed nieuws! Nu nog wachten op de hele collectie! 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.