Shoplogs Video's

Shoplog Londen (Maart 2013)

Ik weet het, alwéér een shoplog… Enjoy it while you can, want dit is voorlopig de laatste! Ik ben even uitgeshopt en zit meer dan ruim in alle mogelijke beautyproducten. Een volledige no-buy zou ik het niet noemen, maar ik zal me zeker de komende periode flink inhouden. Zelfs voor mij is deze enorme hoeveelheid beautyproducten wel even genoeg, haha! Desalniettemin heb ik toch een aantal hele leuke beauty-items geshopt en heb ik me deze keer vooral op de drogisterij-merken gestort. Hallo MUA, Sleek en Collection! Met als kers op de taart een uitbundige uitspatting waarvan ik bijna niet kan geloven dat ik me eraan heb gewaagd. Wat houd ik toch van Londen…

Dit vind je misschien ook leuk...

48 reacties

 1. Super leuke aankopen!

 2. Super leuk! 😀

 3. Suzanne zegt:

  Wow leuke aankopen weer, ik wil ook naar London!

  Ik ben benieuwd naar je review van de mua oogschaduwpaletten. Klinkt veelbelovend!

 4. Brigitta zegt:

  Leuke aankopen heb je gedaan, ik wil zeker ook eens shoppen in Londen. En Yves Rocher heeft een lemon douchegel en bodylotion 😉

  1. Oooh, ik ben meteen even op de site gaan kijken en ik zie ‘m! Die ga ik binnenkort eventjes in de winkel snuffelen. Thanks voor de tip! Alle mogelijke Sweet Lemon-opvolgers zijn welkom (al ben ik natuurlijk nog wel een hele berg back-ups aan het inslaan, hihi) 😉

   1. Itha zegt:

    L’Occitane heeft ook een soort zoete citroen bodybutter gehad, waar Mascha van Beautygloss helemaal fan van was. Weet alleen niet meer of het limited edition was..

 5. Leuke dingetjes heb je gekocht!

 6. Elise zegt:

  Ik had die borstel ook vond hem super fijn maar ben hem plots en jaar geleden verloren wil hem terug!

 7. Linda zegt:

  Leuk! Ik heb dat lakje van Nails Inc ook, super gaaf (; Die collectie van Illamasqua heet I’mPerfection. HEUS GAAT SWEET LEMON WEG O_O gelukkig heb ik nog wel mini’s!

 8. Wat weer een prachtige aankopen, ik ben benieuwd naar de swatches en of ze net zo zijn als de kleuren van Urban Decay. Ik moet ook snel maar eens naar Londen.

 9. Beertje2604 zegt:

  Leuke shoplog! Zou je inderdaad eens een vergelijking willen laten zien van swatches van de MUA paletten en de naked paletten van UD? Ik ben ook wel erg benieuwd naar de sleek blush, mooie zachte kleur volgens mij….

 10. Cynthia zegt:

  Welke nagellak heb je daar op?

 11. Wat een mooie aankopen! Die paletten zijn zo pretty 🙂

 12. Linda zegt:

  Wat een leuke shoplog, je enthousiasme maakt het alleen al zo leuk om naar te kijken en het zien van alles wat je gekocht hebt vind ik erg leuk.

 13. Laurien zegt:

  Dit filmpje is zooo slecht voor mijn portemonnee, haha! Ik ga over twee weekjes naar Londen met school en mijn wishlist is nog een stukje uitgebreid 😀

 14. heel leuke aankoopjes <3

 15. Mendy zegt:

  Wat word ik toch altijd vrolijk van je filmpjes! De manier hoe je het brengt is zo enthousiast! 🙂 Zeker leuk dat je ook eens andere merken laat zien. Ben vooral benieuwd naar de mua swatches van palettes en highlighter. Dus tutorials, swatches, kom maar op!

 16. Jéssica Bruijnen zegt:

  wat leuke spulletjes allemaal!!!! Zou je een artikel willen maken met de MUA naked dupes en de echte nakeds? Ben super benieuwd!! OMG en die haarborstel, zo duur!! ik heb er wel heel veel positief dienen over gehoord!!! En trowens, Ik vind je shoplogs heel leuk. Het is altijd zo interessant om nieuw dingen te zien die we hier in Nederland niet hebben.

 17. Fijne shoplog! Mooie koopjes !

 18. Leuk filmpje en mooie aankoopjes!

 19. Leuk filmpje! Leuk aankoopjes ook.

  Ik ben nog nooit in lodon geweest zou er graag eens heen gaan.

 20. Echt heel leuk om te zien!

 21. Ul11 zegt:

  Omg je wenkbrauwen zijn echt mislukt deze keer

 22. Die borstel wil ik ook ooit nog eens hebben! Hij lijkt me heel fijn!

 23. In Groningen hebben we een super chique winkel, Skins Cosmetics, waar ze wel Sleek in de winkel verkopen. Misschien een aanrader voor iedereen die iets dichterbij deze stad woont?

 24. Claudia zegt:

  booo, nu ben ik naar de webshop van MUA gehaast en heb ik Undressed, Undress me too en de Undress highlighter besteld! (en ok, een lipstick, maar voor 1 pond extra kon ik het niet laten) en ik draag de laatste maanden geen eens oogschaduw meer! Je liet het gewoon te goed klinken om niet te kopen voor 3 pond per palette en 2 pond voor de highlighter! Kan niet wachten om ze in het echt te bekijken!

 25. Karin zegt:

  Mooie aankopen heb je gedaan 🙂 Ik vind Londen echt super! Maar die L’oreal lip stains kun je wel in NL kopen hoor.

 26. Weer een geweldig filmpje! Ben dol op shoplogs. Die fixing spray van MUA klinkt echt heel fijn.

 27. Charlotte zegt:

  Het is waar dat MUA naar kruitvat komt, ik heb ze gemaild & ze hebben bevestigd. Superleuk! Zal alleen wel best lang duren denk ik, en het komt misschien zelfs ipv een ander merk denk ik..? (ivm ruimte) maar wel leuk want de producten zijn fijn.

  1. Suzanne zegt:

   Wow wat gaaf dat het waar is, als Catrice en Essence maar blijven!

 28. Wat een leuke aankopen. Ik hoop zo dat MUA naar kruidvat komt , dat zal wel echt een groot aanwinst zijn 😀

 29. Leuke aankopen, ik heb zelf het heaven&Earth palette van mua maar ik wil undress me too ook graag!

 30. Sheila zegt:

  Leuke dingen heb je gekocht! Mag ik vragen welk hotel je hebt gelogeerd deze keer? Ik ga eind april ook naar Londen, dus alle info is welkom! Heb je verder nog Londen tips? Misschien kan je daar een artikel over maken (volgens mij zag ik daar al een keer een artikel van, maar misschien kan je een geupdate versie maken?).

 31. Toffe producten zeg!

 32. Wat een mooie aankopen! Vooral je MUA palettes en highlighter

 33. Joy zegt:

  Ik had ook een Mason Pearson borstel en die zijn inderdaad de beste! Binnenkort schaf’k me ook terug eentje aan, ik vind het echt rot dat’k hem ben kwijtgespeeld! Superleuke shoplog, kan niet wachten om ook ooit eens in Londen te gaan shoppen!

 34. Michelle zegt:

  Wat een toffe shoplog! Ik denk dat ik toch maar de MUA palettes ga bestellen online.. Niet dat ik ze nodig heb haha.. Trouwens wat heb je een mooie oogschaduw op! Zou je me kunnen vertellen wat je ervoor hebt gebruikt, en of dit misschien ook draagbaar is voor groene ogen? Ik vond het echt heel mooi staan!

  1. Het is een combinatie van Catrice Oh It’s Toffeeful in de arcadeboog met Urban Decay Smog op het bewegende ooglid. Ik heb groene ogen, dus dat kan vast bij jou ook 😉

   1. Michelle zegt:

    Oh die van Catrice is zo fijn! Ik gebruikte hem altijd op mijn bewegend ooglid omdat hij zo licht is..
    En ik zag dan Wet n Wilde een dupe hebben voor Smog van Urban Decay (voor mensen met weinig geld)
    Hartistikke bedankt voor je reply 🙂

 35. Wendy (B) zegt:

  Lijst?
  Ik zie er geen.
  Of ben ik zo blind (sorry daarvoor)?
  Ik heb eens een vraagje: zou je eens een artikel kunnen maken met namen en adressen van de winkels die je bezoekt in Londen (websites zou ook handig zijn)?

 36. Super leuke en mooie aankopen!

 37. Chiara zegt:

  Die gloss-stain van l’Oreal is al bijna een jaar in Nederland verkrijgbaar. Fijn product, ik heb dezelfde kleur als jij.

 38. Lotte zegt:

  Ik ben eigenlijk wel heel erg benieuwd naar je stash beautyproducten! Je nagellak stash hebben we al eens gezien, maar beautyproducten nog niet. Toch? Zou je misschien een keer een stash-filmpje op kunnen nemen? 🙂

 39. Hè bah alweer een shoplog! Just kiddin’ Toffe koopjes heb je gedaan in London. Ik ben zo nieuwsgierig geworden naar de MUA palettes, hoop dat ze ze bij Kruidvat gaan verkopen! Blenden de oogschaduws van MUA net zo goed als de oogschaduws van UD?

 40. Nabila zegt:

  Leuke aankopen vet gaaf! Ik wil zo graag de drugstore bezoeken!!

 41. super leuke dingetjes hoor,… maar wow wat is die borstel duur 😛

 42. Florence zegt:

  De MUA paletten! Het liefste met de echte UD ook ernaast.

  xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.