Shoplogs

Sieraden geshopt op eBay!

Gisteren was ik eventjes aan het rondneuzen op eBay en ik kwam opeen op het idee om te kijken of ik wat leuke sieraden zou kunnen vinden. Ik weet dat er soms echt hele leuke dingen te vinden zijn voor weinig geld, dus het kan echt de moeite waard zijn. Zoals jullie misschien wel weten ben ik dol op grote oorbellen en lange kettingen, dus ik bestelde een paar leuke items!

Bij deze verkoper kwam ik zulke leuke dingen tegen. Echt unieke items die meestal niet meer dan $5.00 kosten (inclusief verzenden!). Ik bestelde deze ketting met een pompoen-koets-hanger (Assepoester!). Ik heb geen idee hoe de kwaliteit zal zijn, maar voor $2.54 wil ik het wel proberen.

Ik draag meestal lange bungelende oorbellen, maar ik had ook wel weel eens zin in grote ringen. Gewone ringen vind ik wat saai, maar ik kwam dit versierde paar tegen! Ik had ze wel liever in goud gehad, maar die zijn er geloof ik niet, maar zilver kan ook best leuk zijn. Dat is voor $3.54 allicht het proberen waard!

Als laatste kocht ik ook nog deze pauwen. Hier ben ik zo blij mee! Ik had ze al tijden op het oog bij Accessorize, maar ik had ze telkens maar niet gekocht. Bovendien had ik ze al in een andere kleurstelling (goud met lichte kleuren), dus ik vond het niet nodig om er meteen weer €12,90 aan uit te geven. Toen kwam ik ze tegen op eBay, exact dezelfde! En dat voor $2.23. Deal!

Voor dit alles was ik het schokkende bedrag van €6,47 kwijt, inclusief verzenden. Jazeker! Ik heb natuurlijk geen flauw idee hoe ze gaan bevallen en of ze daadwerkelijk zullen zijn wat ik er van verwacht, maar ik wilde het gewoon eens even proberen. Wie weet is alles hartstikke leuk! Uiteraard houd ik jullie op de hoogte.

Ik ben de laatste tijd eBay weer helemaal opnieuw aan het ontdekken en kom steeds vaker leuke verkopers tegen. Hebben jullie nog tips? Beauty, accessoires of andere leuke gadgets, alles is welkom!

Dit vind je misschien ook leuk...

36 reacties

 1. http://stores.ebay.com/strawberryfieldsforever029 – heel erg goeie klantenservice, en komt normaal binnen 1-1,5 weken toe!

 2. Die pompoen koets is echt geweldig!

  Liefs

 3. Renske zegt:

  Leuk:) Jolinfashionjewel is ook een goede E-bay store. Ik vind het zelf wel jammer dat je overal bijna alleen maar uilen ziet, want daar ben ik wel klaar mee. Die pompoen-koets is schattig trouwens, ik koop hem ook elke keer bijna. Waarom niet daadwerkelijk weet ik eigenlijk niet:P

 4. Vooral de pauwen oorbellen vind ik super!

 5. ik hou van grote oorbellen 😀

 6. Wat een leuke aankoopjes 😀
  x

 7. Wat een leuke sieraden! En inderdaad geen geld 🙂

 8. Ebay is echt geweldig om aparte sieraden te kopen, ik heb er ook al heel wat spullen vandaan 🙂

 9. oooo wat is die schattig die pompoen :D:D

 10. Wat mooi! Vooral de pauwen zijn echt prachtig :).

 11. Die pompoenkoestjes zien er zo cute uit! Ik hou van origineel hangers aan kettingen 🙂

 12. Wat een leuke sieraden ^^

 13. Suzanne zegt:

  Ik heb een tijdje geleden voor het eerst in mijn leven besteld bij eBay. Toen kocht ik 5 dottingtools voor USD 1,69 (inclusief verzending!) en een setje geurende nagellak. Laats heb ik een hoesje en screenprotector (ongeveer 10 euro inclusief verzending) voor mijn nieuwe mobiel gekocht.

  Ik ben best tevreden over deze producten, de geur van de nagellak is niet super maar wel lekker. Verder heb ik laatst ringen en glazen dingetjes voor erbovenop gekocht. Je kan dan nagellak op die glazen dingen doen, opplakken op de ring dan heb je een zelfgemaakte ring. 😛 Dat laatste heb ik nog niet ontvangen, maar ik ben heel benieuwd. Op dit filmpje kan je zien wat ik bedoel: http://www.youtube.com/watch?v=Zf7ZiIkEhjg

  Ik ben helemaal enthousiast over eBay en zal er vast nog veel vaker dingen kopen!

 14. Dat koetsje is echt te cute voor woorden!

 15. Die pauwenoorbellen zijn erg mooi!

 16. Ooh wat mooi die eerste ketting 😀 x

 17. Oh die pompoenketting en die pauwenoorbellen vind ik echt zo mooi!

 18. Wauw, wat een prachtige aankopen 🙂 vooral die pompoentjes zijn cute.

 19. Oh, ik heb die oorbellen wél gekocht in de Accesorize & het zijn mijn lievelingsoorbellen !
  Eentje mist nu wel een druppeltje in zijn staart dus het is fijn te weten dat ik ze supergoedkoop kan vinden op ebay ! HELDIN x

 20. Leuke dingen jeb je gekocht!

  xx astrid

 21. Die 2 paar oorbellen vind ik heeeel erg leuk!

 22. Ahh de ketting is cute! Ik ga voortaan ook meer gebruik maken van ebay. Ik vond laatst een echte canon camera tas voor 8 dollar! Whoot in Nederland betaal je voor exact dezelfde tas 40 eur.

 23. Manon zegt:

  Nice!!! 😀
  Hoe gaat dat met betalen? 🙂
  Paypal? Wat is dat precies?

 24. Leuke aankoopjes!

 25. Die ketting is echt te gek!! Love it!

 26. Die ketting is echt tof!

 27. Ebay is verslavend haha! Sinds januari heb ik het voor het eerst aangedurft om daadwerkelijk iets te bestellen.

  Verkopers 2010998 en fashion-jewelry-home verkopen leuke sieraden en voor weinig.

 28. Wow wat een super leuke sieraden!! Echt heel cute. De kleur van de pauwen vind ik ook super mooi. I love that color! 🙂

 29. Op Ebay vind ik vaak van die leuke oorbellen. Probleem is dat ik ze niet kan dragen, het moet sterling silver zijn (en dat is sowieso al duurder) en dat is het vaak niet.

 30. Esther zegt:

  Haha misschien een hele domme vraag, maar hoe doen jullie dat met die dollars, en als iets vijf dollar is bijvoorbeeld, hoeveel euro ben je dan kwijt? $ x

  1. Even op Google kijken, daar vind je de wisselkoers.

 31. Ik ben benieuwd hoe de kwaliteit is!

 32. Nathalie zegt:

  Ik heb die pauwenoorbellen een tijd geleden gekocht. Die zijn echt mijn favoriete oorbellen. Je hebt duidelijk goede smaak 😉

 33. Manon zegt:

  Charlotte, heb je je bestelling al binnen (die pompoenketting)?
  Ik heb daar een tijdje geleden ook besteld, betaling was wat vertraagd. Vorige week heeft ze de zending gemeld, dus ben benieuwd hoe lang het bij jou duurt/geduurd heeft nadat de betaling binnen was? 🙂

 34. Marijne zegt:

  Ik heb 3 weken geleden ook wat sieraden besteld bij dezelfde verkoper maar ik heb ze nog steeds niet binnen. Ik heb al wel een mail binnen gekregen dat ze ze op de post heeft gedaan. Weet jij met welke postservice het bezorgd wordt? Dan kan ik misschien op internet opzoeken waar mijn sieraden nu zijn. En hoelang heeft het bij jou geduurd?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.