Budget Huidverzorging

Simple komt naar Nederland! (+ winactie)

Afgelopen weekend was ik uitgenodigd door Unilever om de lancering van Simple in Nederland te vieren. Ja, jullie horen het goed: Simple komt naar Nederland!

Jullie kennen Simple misschien al uit de UK, daar is Simple het grootste huidverzorgingsmerk. En dat is niet zonder reden, want Simple staat voor simpele skincare zonder al te veel poespas. Dus geen parfum, geen kleurstoffen en geen ingrediënten die de huid kunnen irriteren. Top voor een gevoelige huid! Oh, en het beste? Het is ook nog eens heel goed betaalbaar. De prijzen van de producten liggen tussen de €3,99 en €9,99.

Om de lancering te vieren was ik samen met mijn zus uitgenodigd om een nachtje te blijven slapen in Parc Broekhuizen, een prachtig landgoed in Leersum. Daar hebben we niet alleen heerlijk genoten van een 7-gangen diner, maar we hebben ook heel wat interieurinspiratie opgedaan.

Wat was het tof ingericht! Een mooie mix van klassiek en modern, elke ruimte weer anders, maar toch paste het bij elkaar. Bovendien was de badkamer goed gevuld met de volledige Simple collectie waardoor we meteen alles konden proberen.

De grote ster van Simple is de Micellar Cleansing Water, een micellaire reiniger dus. Ik was razend benieuwd en moet zeggen dat ik aardig enthousiast ben! Ik zat goed in de make-up die dag en m’n foundation liet zich moeiteloos verwijderen. Voor m’n ogen had ik echter grover geschut nodig en dat kwam in de vorm van de Eye Make-up Remover. Ook die beviel prima en ook de Face Wash die ik probeerde viel goed in de smaak. Ik sloot m’n routine af met de bijbehorende nachtcrème (die overigens lekker rijk is) en werd de volgende ochtend met een stralende soepele huid wakker. Een mooie eerste indruk dus!

De complete range is nog veel uitgebreider en ik heb nog lang niet alles kunnen testen, maar dat ga ik uiteraard nog doen. Simple zal vanaf 21 augustus bij Kruidvat te vinden zijn en de week erna bij Trekpleister. Ik heb trouwens iets tofs: ik mag 2 Simple pakketten weggeven! Laat in de comments achter welk product jij het liefst zou willen proberen en wie weet ben je één van de gelukkigen. Vergeet niet je e-mailadres in het daarvoor bestemde hokje in te vullen! Je kunt meedoen tot en met 23 augustus 2017.

Meer Pinky Polish? Neem ook een kijkje op YouTube, Twitter of Instagram!

Dit artikel bevat (een) product(en) die ik van een merk, webshop of PR bureau heb ontvangen.

Dit vind je misschien ook leuk...

54 reacties

 1. Alena zegt:

  Ik zou heel graag moisturising facial wash willen uitproberen!
  Groetjes

  1. Ben heel benieuwd naar de rijke nachtcrème!

 2. wow ! Ik heb al super veel hier over gehoord van youtubers dus erg tof dat ze naar Nederland komen. Ik ben benieuwt naar het micellair water

 3. Oh super. Hopelijk komt het ook naar Belgie. Ik heb heel benieuwd naar Micellar Cleasing Water

 4. Karen zegt:

  Ik hou van micellair water, ik ben benieuwd hoe deze mij gaat bevallen!

 5. Anouk zegt:

  Oh wat leuk. Ik ben erg benieuwd naar de replenishing rich moisturiser.

 6. Jessica zegt:

  Ik ben vooral benieuwd naar de moisturizers. Mijn gevoelige huid verdraagt namelijk niet veel crèmes.
  Een voedende nachtcrème kan mijn huid dan ook wel goed gebruiken. Fijn dat dit merk eindelijk dichterbij verkrijgbaar is (ik woon in België), hopelijk komt het daar ooit ook nog. Hebben ze daar toevallig ook iets over gezegd?

 7. Donna zegt:

  Hoe tof! Al veel van gezien en gehoord en nu dan eindelijk binnenkort verkrijgbaar. Mijn gevoelige huid kan weinig poespas verdragen en zou t super tof vinden om de veel besproken micellair water en moisturisers uit te proberen.

 8. Oooh gaaf, heb daar inderdaad al wat van gehoord. Wat ziet het er daar ontzettend mooi uit ook, ik ben jaloers haha! Ik zou graag zelf de face wash willen proberen, maar voor mijn vriend ben ik eigenlijk nog benieuwder naar de nachtcreme omdat hij een supergevoelige huid heeft.

 9. Edine zegt:

  Ooooh ik ben heel benieuwd naar het micellair water. Ik ben trouw aan garnier! L’Oréal en nivea kwamen er ook niet tussen… ik kijk er naar uit!

 10. Christine zegt:

  Wat superleuk dat er weer een artikel staat! En wauw, wat staat die combo van dat roze met dat grijs gaaf! Ga dit weekend verhuizen en wist nog niet welke kleuren, maar dit ziet er minder lief uit dan ik dacht! Ik ben erg benieuwd naar de nachtcreme, ben nu verliefd op de smugglers soul van de lush, maar dat was een LE.

 11. Elisah zegt:

  Super leuk dat het merk naar Nederland, en je hebt het prima kunnen uittesten in dat mooie landhuis haha 🙂
  Ik ben heel erg benieuwd naar de nachtcreme, want ik heb zelf nog niet de perfecte gevonden! Ik reinig mijn gezicht altijd met kokosolie, maar dat vind ik steeds vaker een gedoe worden met al die olie! Wie weet is dit een hele goede vervanger! 🙂

 12. Irene zegt:

  Alles natuurlijk!!! Haha! Super leuk dat je 2 pakketten mag weggeven. Ik doe graag mee en ga voor het water wat ik graag wil proberen. Succes, greets Irene

 13. Manisha zegt:

  Oeeeeh! Ik ben sindskort erg verslaafd aan skincare. Ben heel benieuwd naar de ster, het micellair water natuurlijk..
  Ben benieuwd of hij mijn geliefde Garnier zal verslaan.

 14. Varenka Willemse zegt:

  Wat een leuk nieuwtje is dit.
  Ik ben ontiegelijk blij dat ik met mijn gevoelige huid nu gewoon bij Kruidvat terecht kan voor betaalbare parfum vrije skincare.
  Meestal ga ik toch naar de apotheek of bio winkel voor een fijne creme maar vind dat best prijzig.
  Ik zou heel graag een product willen winnen, het liefst een dag of nacht verzorging aangezien mijn huid vrij droog is.
  Maar ik zou met alles blij zijn hoor, ik ben nml zo benieuwd naar al deze producten.

  1. Gefeliciteerd Varenka, check snel je mailbox!

 15. Oh hopelijk komen ze ook naar België dan! Ik zou heel graag de Simple Micellar Cleansing Wipes winnen! Silke

 16. Wauw, hoe cool dat dit product naar Nederland komt! Ik keek een paar maanden terug nog een filmpje op YouTube en was enthousiast gemaakt met de crème en miccellair reinigingswater.. het leek me wel wat. Maar nu kan ik het daadwerkelijk kopen (of winnen!). Mijn voorkeur zou uit gaan naar een dag of nachtcreme. Momenteel heb ik een hele gevoelige huid, ik krab het open van irritatie. Misschien dat dit helpt?

 17. Wat een top concept. Mijn huid houdt niet van parfum iig. Wat een prachtige lancering mocht je bijwonen zeg! Als ik de instastories zo zie vandaag, zit Aranka er vandaag voor Simple. Ziet er fantastisch uit daar! Ik ben trouwens benieuwd naar het micellair water en de moisturizers! Ik doe dus ook graag mee aan de winactie!

 18. jia-feng zegt:

  ik doe mee! wat gaaf trouwens, ik heb deze merk wel eens vaker voorbij zien komen. ik ben erg benieuwd naar de dagcreme

 19. Elise zegt:

  Heel benieuwd naar dit merk! Ik zou voor de Eye Makeup Remover gaan – ik gebruik nu het micellair water van de HEMA en wordt ’s ochtends nét iets te vaak wakker met grijze wallen… eens kijken of deze remover het beter doet 😀

 20. Mireille zegt:

  Wat leuk dat het ook naar Nederland komt!

  Ik heb een half jaar in Londen stage gelopen en heb toen het micellair water en de nachtcrème gebruikt. Beide erg fijne producten voor een nog fijner prijsje :).

  Ik zou graag nog wat meer producten willen proberen van Simple, dus een pakket winnen lijkt me heel tof, ik waag ook een kansje! ☺

 21. Yesss!!! Ik sla altijd de gezichtsdoekjes in als ik in Engeland of Ierland ben. Zo blij dit nieuws te horen! Ik vond laatst ook al Bioré bij de Kruidvat en Etos, ook zo’n merk dat ik altijd mee naar Nederland smokkelde (de neusstrips vooral).

  Ik wil het micellair water graag proberen, want hoewel ik die van Garnier prima vind, vind ik Simple echt heel fijn spul dus ik kan me voorstellen dat hun micellair water nog beter is. Ook de nachtcrème wil ik wel proberen, ik gebruik altijd een matterende La Roche Posay dagcrème waar ik trouw aan ben, maar nachtcrème koop ik eigenlijk altijd budget en Simple zou zomaar eens beter kunnen zijn dan Kruidvat huismerk ;).

  1. Gefeliciteerd Kate, je hebt een mailtje in je mailbox! 🙂

 22. Marilou zegt:

  Wat fijn dat dit naar Nederland komt! Mijn huid is mega gevoelig en krijg snel acne van producten. Door welke ingrediënten dit komt ben ik helaas nog niet achter, maar producten zonder parfum zullen sowieso al een stap in de goeie richting zijn. Benieuwd ben ik naar de facial wash, die durf ik namelijk van geen enkel merk meer aan te schaffen (na een kraterlandschap door de Microdelivery Face Wash van Philosophy, meh).

 23. Eliza zegt:

  Ik zou dolgraag de vital vatamine daycream willen proberen, misschien is dit de oplossing voor mijn probleemhuid.
  Ziet er in ieder geval heel erg goed en mooi uit, ben sowieso benieuwd naar alle producten van deze lijn.
  Hoop dan ook dat er nog revieuws komen van deze lijn, en ga zeker kruidvat in de gaten houden. 😉

 24. Leuk om weer een artikel van je te zien en wat leuk dat ze naar Nederland komen! Ik ben het meest benieuwd naar het micellaire water, dat heb ik sowieso nog nooit geprobeerd, shame on me!

 25. Marina zegt:

  Goed artikel wat je geschreven hebt. Ik ben niet bekend met dit merk maar zou het wel eens willen uitproberen samen met mijn dochter zZij gebruikt heel veel van makeup en verzorgingsproducten. ..Deze heeft zij ook niet. Kunnen we samen testen

 26. Roswitha zegt:

  Ik ben heel benieuwd naar de facewash. Ik heb ontdekt dat in mijn huidige van balea plastic zit, dus die koop ik nooit meer en ik ben op zoek naar een goedkoop alternatief voor de gevoelige huid.

 27. Myrna zegt:

  Oeh dit is heel mooi nieuws! Ik had dit merk al langere tijd op het oog dus ben blij dat het binnenkort makkelijk tekoop is. Ik ben het meest benieuwd naar de facewash, zoek momenteel een goede facewash in combinatie met mijn Clarisonic, dus wie weet!

 28. Anne G. zegt:

  Ik zou heel graag de eye makeup remover willen proberen. Ik ben nog op zoek naar een goeie 🙂

 29. Ik ben heel benieuwd naar de nachtcrème 🙂

 30. Ken het merk niet maar zal het Simple maken.. stuur maar op en ik ga het proberen!

 31. Leonie zegt:

  Waaah zo leuk dat Simple straks eindelijk in NL verkrijgbaar is! Ik heb er zulke goede verhalen over gehoord. Ik zou graag de hydrating light moisturiser willen proberen!

 32. nathalie zegt:

  Ik zou heel graag de nachtcrème uitproberen aangezien ik altijd op zoek ben naar de perfecte!

 33. Cindy zegt:

  Ontzettend leuk! Ik heb al veel goeds over dit merk gehoord, betaalbaar en toch goede kwaliteit. Ik ben gek op micellaire watertjes dus ik zou heel graag de Micellar Cleansing Water willen proberen. Maar eigenlijk ben ik door de UK youtubers benieuwd naar de hele lijn haha.

 34. Marit zegt:

  Oh Yes!!!!! Eindelijk!!! Ik ben verliefd op hun Protecting Light Moisturizer. Nu kan ik dat eindelijk gewoon in Nederland kopen. Ik zou graag de nachtcrème willen proberen. Ach wie hou ik nou voor de gek, ik zou alles willen proberen.

 35. Nicole antonissen zegt:

  Ik.zou heel graag het miccelair water willen proberen

 36. m chen zegt:

  Ik zal graag de Simple Kind To Skin Vital Vitamin Cream (dagcrème) willen proberen!

 37. Lynet zegt:

  Wat een onwijs leuke manier om op die manier kennis te maken met het merk, heerlijk zo’n diner en overnachting erbij!
  Ik had zelf nog niet over het merk gehoord dus ben razend benieuwd. Met name naar de miccelaire reiniging, aangezien dat het sterproduct is, en ook jij enthousiast bent!
  Eens kijken of hij echt de strijd van mijn make-up kan winnen…. 😉

 38. ben het meest benieuwd naar de rijke nachtcreme! dus die zou ik het lieft willen testen 🙂

 39. Marleen zegt:

  Gave collectie! Ik ben erg benieuwd naar de nachtcreme. Ik heb een erge droge huid dus ben benieuwd of dit product er tegen helpt!

 40. Wat super! Heb het al regelmatig in het buitenland mogen tegen komen! Zou heel graag de moisturizing face wash willen proberen!

 41. Danielle zegt:

  Ik ben erg benieuw naar het cleansing water. Van veel andere merken krijg ik vervelende bultjes.

 42. Gemma zegt:

  De dagcreme!!!! Erg benieuwd naar!

 43. Monique zegt:

  Leuk om weer iets van je te lezen, Charlotte! Met mijn gecombineerde, snel glimmende huid zou ik graag de hydrating light moisturiser willen proberen. Ik ben erg benieuwd!

 44. Gwendolyn zegt:

  Oeh, ik ben al mega fan van de makeup doekjes van Simple! Iedere keer als ik in Engeland ben sla ik ze in, maar ik ben nu ook wel erg benieuwd naar het micellair water van Simple!

 45. Merlin zegt:

  Ah dit zag ik toen bij heel veel youtubers, en ik hoopte al dat t ooit hier heen kwam
  Mij lijkt het micellair water heel leuk om een keer uit te proberen, ga ik ook zeker doen!

 46. Marleen zegt:

  Ik ben al een tijd fan van micellaire reinigers! Fijn dat er nu zoveel merken mee komen, ik ben nog op zoek naar een fijne lichte moisturiser, misschien is die van Simple iets voor mij!

  Liefs

 47. Ellen zegt:

  Wat zou het leuk zijn om een nieuw merk zo te leren kennen ik ben het meest benieuwd naar het micellaire water want hier is Fleur Deforce grote fan van.

 48. Laura J zegt:

  Super dat dit naar Nederland komt! Ik ben vooral benieuwd naar de Face wash en de doekjes.

 49. Roxanne zegt:

  Yaaaay, eindelijk is dit fijne merk ook in Nederland verkrijgbaar! Ik doe graag mee met de winactie. Ik ben zelf erg benieuwd naar de doekjes.

 50. Anouk zegt:

  Is er al bekend wie de twee pakketten gewonnen hebben? =D

  1. Nog niet, ik ga de winnaars dit weekend kiezen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.