Overig

Sunday Nibbles: Week 21

 

Ook de afgelopen weken zijn er weer een paar artikelen van mijn hand op Beautyscene verschenen. Zo schreef ik een review over de nieuwe Essence My Skin-huidverzorgingsproducten en ik kan jullie zeggen dat ik behoorlijk onder de indruk was!
De afgelopen weken heb ik veel vragen gekregen wanneer er nou eindelijk weer een nieuwe tutorial online zou komen! Gisteren hebben jullie een tutorial kunnen zien met het Urban Decay Dangerous Palette, maar ook voor Beautyscene heb ik niet stil gezeten. Ik reviewde de nieuwe Smoky Eyes Eyeshadow Trio’s van Bourjois en maakte daar meteen een leuke videotutorial bij. Vergeet je niet te abonneren op het YouTube-kanaal van Beautyscene om helemaal op de hoogte te blijven!

Afgelopen donderdag was ik samen met een hele rits andere bloggers aanwezig bij de MAC Trendpresentatie waarin Terry Barber (de Director of Make-up Artistry van MAC!) ons vertelde over de trends voor de aankomende herfst en winter. Het was erg bijzonder om hem een te ontmoeten en vooral om hem in levende lijve aan het werk te zien!

En dit was de look die hij maakte op het model:

Prachtig nietwaar? Ik vond de look zo geweldig dat ik meteen een paar van de producten die hij gebruikte heb aangeschaft. Hij heeft me weer op ideeën gebracht en inspiratie geven, heerlijk!

Na de perspresentatie heb ik gezellig geluncht met bloggende collega’s Wendy, Mascha en Cynthia. Aangezien we allemaal nagellak droegen heeft Cynthia even een snelle foto gemaakt van onze gelakte nageltjes:

Hebben jullie enig idee welke nageltjes bij welke blogger horen?

Dit waren weer even wat kleine beetjes nieuws en foto’s die ik eventjes aan jullie wilden laten zien! Zoals je merkt plaats ik niet wekelijks een ‘Sunday Nibbles’, maar zodra ik wat leuks te vertellen heb horen jullie het uiteraard weer van mij.

 

Dit vind je misschien ook leuk...

29 reacties

 1. Myrthe zegt:

  Super leuk artikel, en wat heb je leuke dingen geschreven op Beautyscene, <3 It !
  Enn… de gele nagels zijn van jou =) De oranje zijn van Mascha, de taupe grijse van Wendy (die bovenaan de foto) en de paars achtige met glitters van Cynthia (onderaan de foto).
  xx

  1. Louise zegt:

   jup, zo had ik het ook bedacht! (:

 2. Geel ben jij, boven is debbie? onder is wendy dacht ik en die oranje achtige is Cynthia?
  Als ik het goed heb laat het me even weten! 😀

  Leuk artikel verder 🙂

  1. iris zegt:

   debbie was er niet bij, ze staat niet in dat stukje van de namen!

 3. Ilse zegt:

  Links: Charlotte
  Onderaan: Chyntia
  Rechts: Mascha
  bovenaan: Wendy
  ?

  xxxx
  PS. leuke nibbles deze week!

  1. Dafne zegt:

   Dit dacht ik ook! 😉
   Leuk artikel!!

 4. Leuk artikel! En wat een mooi model zeg, op de foto.

 5. Boven: Wendy

  Links: Jij

  Rechts: Mascha

  Onder: Cynthia

  1. Jep, helemaal goed!

 6. Boven is Wendy, rechts Mascha, onder Cynthia en jij bent links. Maar deze foto is gemaakt door Cynthia toch? Zij twitterde hem volgens mij!

  1. Whoeps, je hebt gelijk! Wendy had ook een foto gemaakt, maar ik zag net dat het een iets andere was 😉

 7. rosalie zegt:

  geel: jij
  oranje: mascha
  onder: cynthia
  boven: wendy

 8. Ik weet in ieder geval heel zeker dat die gele nagels van jou zijn ^^

 9. Jasmijn zegt:

  wauw wat een mooie nagels heeft diegene met het geel

 10. Jij bent zeker geel, want jij lakt je nagels altijd zo netjes.

  x

 11. Jouw nagels zijn zó ontzettend mooi 😮

 12. Ik ben echt jaloers op jouw nagels!

 13. leuk artikel.
  Jij hebt echt onwijs mooie nagels

 14. Jij hebt wel echt de mooiste nagels, zo recht en gelijk allemaal!

 15. De gele nagels zijn van jou dat weet ik zeker, jij hebt echt super mooie nagels.

 16. Prachtige foto’s! Ik wist wel meteen dat de gele nagels van jou zijn!

 17. Ingrid zegt:

  de look van het model is schitterend! Welke producten heb je gekocht om deze look te maken? En maak je hier een tutorial van?

 18. Wat leuks!
  De gele nagels zijn van jou, de oranje van mascha denk ik,
  boven wendy en onder cyntia.

 19. xxxx zegt:

  oeeh love your nails! welk lakje heb je op?

 20. Wat een leuk artikel weer.
  Overduidelijk zijn die gele nagels van jou, de rest weet ik niet (A)

 21. Along with anything which appears to be developing through this area, many of your respective opinions are actually fairly revitalizing. However, I beg your pardon, because I truly do not give credence for a entire thought, all whether it is stimulating it’s unlikely that any the a lesser amount of. It looks in my opinion that your remarks are in fact not entirely rationalized and the truth is you are generally your self not wholly confident in the assertion. In virtually any event I did so enjoy examining it.

 22. My buddy advised I’d like this weblog. He ended up being suitable. This definitely designed our day. You’ll manage to not think about what volume time I had put in looking for this.

 23. I’d should look next to with you here. Which isn’t one entity I time and again do! I enjoy evaluation a suggest that may compose individuals imagine. Additionally, thanks for allowing me to remark!

 24. Appreciating the persistence you put into your website and detailed information you provide. It’s nice to come across a blog every once in a while that isn’t the same old rehashed information. Fantastic read! I’ve saved your site and I’m adding your RSS feeds to my Google account.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.