Nagellak

Super Sparkly New Year’s Eve Nails met Essence Hello Holo!

Morgen is het oudejaarsavond en dat geeft ons een geweldig excuus om dit jaar nog één keer flink met glitters uit te pakken! Ik weet in elk geval zeker dat ik mezelf helemaal onderdompel in veel sparkle, het kan mij niet gek genoeg zijn. Voor de nagels is Essence Hello Holo onmisbaar, want die is natuurlijk perfect voor zo’n feestelijke avond. Ik maakte twee combinaties die absoluut zeer geschikt zijn voor morgen!

Als eerste besloot ik een zilveren combinatie te maken. Normaal ga ik liever voor goud (ben meer van de warme tinten), maar toen ik een collega met een vergelijkbare combinatie zag vond ik het toch wel erg gaaf staan. Bovendien vind ik goud meer voor kerst, terwijl zilver juist weer perfect is met Oud en Nieuw!

Op bovenstaande foto’s draag ik Orly Shine met twee laagjes Essence Hello Holo. Is het niet gaaf? Dit is echt een feestje op je nagels, het knalt er gewoon vanaf. Mijn camera kan de extreme glitters niet eens aan, zo ontzettend glitterig is deze combinatie. Door de zilveren basis heb je al een mooie metallic ondergrond en door er vervolgens de holografische topcoat overheen te doen krijg je glitters in alle kleuren van de regenboog met veel diepte. Het holografische effect komt op deze foto’s niet helemaal uit de verf, maar is wel te zien in dit en dit artikel en op onderstaande foto:

Terwijl ik mijn nagels aan het lakken was om foto’s te maken voor dit artikel kreeg ik ook nog de tip om Hello Holo over Catrice Goldfinger aan te brengen. Daar had ik nog niet aan gedacht! Natuurlijk heb ik ook dat geprobeerd:

Deze combinatie is ook leuk en nog steeds erg bijzonder, maar het ‘wow’-effect is bij mij in elk geval wat minder. Waarschijnlijk komt het doordat ik Hello Holo mooier vind over koele kleuren. Toch is ook dit een aparte combinatie die absoluut op zal vallen. Voor liefhebbers van gouden nagellak blijft deze gouden combinatie van Catrice Goldfinger met Essence Make It Golden overigens ook een aanrader.

Ik ben er nog niet helemaal uit welke nagellak ik morgenavond zal gaan dragen, maar de kans is groot dat het de eerste combinatie wordt. Hoe meer glitter, hoe beter! Inspiratie is van harte welkom, dus ik ben erg benieuwd wat jullie New Year’s Eve-manicure gaat worden. Laat je reactie achter bij de comments!

17 Comments

 • Reply
  Miranda
  30 december 2011 at 13:34

  Oh de eerste combinatie is echt geweldig. Ik ga straks ook mijn nagels doen. Alleen ga ik meer gradient nagels maken, op mijn tip ga ik lucerne-tainy look mervelous aanbrengen met een make up sponje en daarover heen hello holo , ik ben erg benieuwd hoe het gaat worden. 😀 Ik wens je alvast een fijn en gezond 2012 toe!

 • Reply
  Liesbeth
  30 december 2011 at 14:46

  Ik vind beide combi’s mooi, maar als ik mocht kiezen zou ik ook voor de eerste gaan, is net nog iets feestelijker. 🙂

 • Reply
  Yara
  30 december 2011 at 14:48

  Wauuuuw wat pretty!

 • Reply
  ValleydollEva
  30 december 2011 at 15:01

  Mooie kleur, very festive !

 • Reply
  Bellachique
  30 december 2011 at 15:03

  Heel erg mooi, ik vind holos zo leuk! De eerste is het opvallendste en het mooiste. Zelf ga ik essie shine of the times dragen, zoooo mooi!

 • Reply
  charile
  30 december 2011 at 15:06

  ziet er super mooi uit !

 • Reply
  Kim
  30 december 2011 at 15:30

  Die eerste combinatie is echt heel mooi, zoiets wil ik ook wel proberen binnenkort (hoezo alleen maar met feestjes glitternagellak dragen? Dat kan gewoon altijd!). Ik doe zelf OPI Excuse Moi op, die heb ik namelijk net gekocht en ik ben er helemaal dol op dus daarmee ga ik het nieuwe jaar inluiden. 🙂

 • Reply
  lin
  30 december 2011 at 15:44

  grappig, ik had met kerst gosh silver met glitter. Heb even getwijfeld over hello holo, maar toen toch een flesje van etos gepakt, met ook wat grotere hex glitters. Was discobol ten top, alleen wel een beetje koeltjes naar mijn smaak.

  Misschien morgen nog maar even proberen met hello holo, maar dat zal vast hetzelfde effect geven. Dus ws wordt het iets met in the bronx of goldfinger.

 • Reply
  Marieke
  30 december 2011 at 16:21

  Mooi mooi mooi! Ik ga China Glaze Blue Year’s Eve dragen. Niet erg sparkly, wel pretty 🙂

 • Reply
  Jantje
  30 december 2011 at 16:53

  Whoooo pretty *drools*

 • Reply
  Amanda
  30 december 2011 at 17:49

  Erg mooie combinaties! Ga ik zeker eens uit proberen

 • Reply
  Panajotta
  30 december 2011 at 18:08

  Wooooooooooow – effect 🙂
  xxxx

 • Reply
  Jana
  30 december 2011 at 23:54

  Ooh erg mooi ^^ x

 • Reply
  Nicole
  31 december 2011 at 16:28

  vind he met zilver echt heel mooi, de combinatie met goud vind ik iets minder..

 • Reply
  Nannick
  1 januari 2012 at 15:17

  Wow vet! Ik droeg ook vet veel glitters op mijn nagels 🙂

 • Reply
  Laura
  1 januari 2012 at 17:40

  Grappig, ik had de eerste combi juist met kerst op mijn nagels, dus een zilveren nagellak (ik had er eentje van Barry M) met daarover Hello Holo. Met oud&nieuw had ik Designer, de Better van OPI op.

 • Reply
  Lissa
  2 januari 2012 at 14:55

  Wat een prachtige combinaties! Zeker de eerste!!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.