Nagellak

Super Sparkly New Year’s Eve Nails met Essence Hello Holo!

Morgen is het oudejaarsavond en dat geeft ons een geweldig excuus om dit jaar nog één keer flink met glitters uit te pakken! Ik weet in elk geval zeker dat ik mezelf helemaal onderdompel in veel sparkle, het kan mij niet gek genoeg zijn. Voor de nagels is Essence Hello Holo onmisbaar, want die is natuurlijk perfect voor zo’n feestelijke avond. Ik maakte twee combinaties die absoluut zeer geschikt zijn voor morgen!

Als eerste besloot ik een zilveren combinatie te maken. Normaal ga ik liever voor goud (ben meer van de warme tinten), maar toen ik een collega met een vergelijkbare combinatie zag vond ik het toch wel erg gaaf staan. Bovendien vind ik goud meer voor kerst, terwijl zilver juist weer perfect is met Oud en Nieuw!

Op bovenstaande foto’s draag ik Orly Shine met twee laagjes Essence Hello Holo. Is het niet gaaf? Dit is echt een feestje op je nagels, het knalt er gewoon vanaf. Mijn camera kan de extreme glitters niet eens aan, zo ontzettend glitterig is deze combinatie. Door de zilveren basis heb je al een mooie metallic ondergrond en door er vervolgens de holografische topcoat overheen te doen krijg je glitters in alle kleuren van de regenboog met veel diepte. Het holografische effect komt op deze foto’s niet helemaal uit de verf, maar is wel te zien in dit en dit artikel en op onderstaande foto:

Terwijl ik mijn nagels aan het lakken was om foto’s te maken voor dit artikel kreeg ik ook nog de tip om Hello Holo over Catrice Goldfinger aan te brengen. Daar had ik nog niet aan gedacht! Natuurlijk heb ik ook dat geprobeerd:

Deze combinatie is ook leuk en nog steeds erg bijzonder, maar het ‘wow’-effect is bij mij in elk geval wat minder. Waarschijnlijk komt het doordat ik Hello Holo mooier vind over koele kleuren. Toch is ook dit een aparte combinatie die absoluut op zal vallen. Voor liefhebbers van gouden nagellak blijft deze gouden combinatie van Catrice Goldfinger met Essence Make It Golden overigens ook een aanrader.

Ik ben er nog niet helemaal uit welke nagellak ik morgenavond zal gaan dragen, maar de kans is groot dat het de eerste combinatie wordt. Hoe meer glitter, hoe beter! Inspiratie is van harte welkom, dus ik ben erg benieuwd wat jullie New Year’s Eve-manicure gaat worden. Laat je reactie achter bij de comments!

Dit vind je misschien ook leuk...

17 reacties

 1. Oh de eerste combinatie is echt geweldig. Ik ga straks ook mijn nagels doen. Alleen ga ik meer gradient nagels maken, op mijn tip ga ik lucerne-tainy look mervelous aanbrengen met een make up sponje en daarover heen hello holo , ik ben erg benieuwd hoe het gaat worden. 😀 Ik wens je alvast een fijn en gezond 2012 toe!

 2. Ik vind beide combi’s mooi, maar als ik mocht kiezen zou ik ook voor de eerste gaan, is net nog iets feestelijker. 🙂

 3. Wauuuuw wat pretty!

 4. Mooie kleur, very festive !

 5. Heel erg mooi, ik vind holos zo leuk! De eerste is het opvallendste en het mooiste. Zelf ga ik essie shine of the times dragen, zoooo mooi!

 6. ziet er super mooi uit !

 7. Die eerste combinatie is echt heel mooi, zoiets wil ik ook wel proberen binnenkort (hoezo alleen maar met feestjes glitternagellak dragen? Dat kan gewoon altijd!). Ik doe zelf OPI Excuse Moi op, die heb ik namelijk net gekocht en ik ben er helemaal dol op dus daarmee ga ik het nieuwe jaar inluiden. 🙂

 8. grappig, ik had met kerst gosh silver met glitter. Heb even getwijfeld over hello holo, maar toen toch een flesje van etos gepakt, met ook wat grotere hex glitters. Was discobol ten top, alleen wel een beetje koeltjes naar mijn smaak.

  Misschien morgen nog maar even proberen met hello holo, maar dat zal vast hetzelfde effect geven. Dus ws wordt het iets met in the bronx of goldfinger.

 9. Marieke zegt:

  Mooi mooi mooi! Ik ga China Glaze Blue Year’s Eve dragen. Niet erg sparkly, wel pretty 🙂

 10. Whoooo pretty *drools*

 11. Erg mooie combinaties! Ga ik zeker eens uit proberen

 12. Wooooooooooow – effect 🙂
  xxxx

 13. Ooh erg mooi ^^ x

 14. vind he met zilver echt heel mooi, de combinatie met goud vind ik iets minder..

 15. Wow vet! Ik droeg ook vet veel glitters op mijn nagels 🙂

 16. Grappig, ik had de eerste combi juist met kerst op mijn nagels, dus een zilveren nagellak (ik had er eentje van Barry M) met daarover Hello Holo. Met oud&nieuw had ik Designer, de Better van OPI op.

 17. Wat een prachtige combinaties! Zeker de eerste!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.