Nagellak

NOTD: Suzi Says Feng Shui Konad

OPI Suzi Says Feng Shui Konad

OPI Suzi Says Feng Shui Konad

Zoals beloofd, de Konad-look die ik met OPI Suzi Says Feng Shui maakte!

Ik vind hem zo ontzettend cool! Ik wilde eigenlijk lichtblauwe strikjes erop stempelen, maar ik deed er eentje op mijn duim en vond het toch een beetje saai. Toen viel mijn oog op één van de nieuwe designs (M79), en besloot ik daarmee te stempelen. Het design komt van imageplate M79 en de stempellak is Konad Special Polish in Pastel Blue.

Ik heb deze foto zonder flits gemaakt zodat Suzi Says Feng Shui beter tot zijn recht komt dan op de eerdere foto!

2 Comments

 • Reply
  Shirley
  24 februari 2010 at 23:37

  Suzi Says Feng Shui is een hele mooie kleur. Zo zonder flits is hij prachtig. De konad stempel dinges is ook wel aardig.

 • Reply
  Alexa1202
  19 augustus 2010 at 14:48

  Lovely Konadicure!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.