Nagellak

Swatch: ANNY – Baby Bubble

Eventjes geleden liet ik jullie een lakje van ANNY, een nieuw nagellakmerk in Nederland, zien. Dit merk is inmiddels in al heel wat Douglas-winkels gespot, dus het leek me een mooi moment om één van de andere tinten te laten zien. Baby Bubble is een fijn lichtblauw lakje dat perfect is voor in de zomer. Ach, pastel-tinten kunnen natuurlijk altijd!

Wat ik zo fijn aan de kleur van Baby Bubble vind is dat hij een mooi kleur lichtblauw heeft. Vaak neigen lichtblauw lakjes snel naar grijs of naar groen, maar deze is gewoon echt lichtblauw. Precies wat ik zocht! Dit is ook een fijn kleurtje om te combineren met zilver. Uiteraard heb ik ‘m meteen uitgeprobeerd met OPI Silver Shatter (geen foto’s, maar wel een aanrader!).

Dit soort kleuren dekken over het algemeen niet extreem goed en Baby Bubble is daar niet veel anders in. Hij is na drie laagjes gewoon netjes. Niet echt indrukwekkend maar absoluut ook geen teleurstelling. Net als ANNY Upper East Side Chick lakt Baby Bubble erg fijn en ook de droogtijd is prima, dus dat is allemaal prima in orde.

Mijn eerste indruk van ANNY is dus absoluut goed! Ik denk dat ik binnenkort nog eventjes langs ga voor een paar andere tinten, want ik ben erg nieuwsgierig naar een paar andere vrolijke kleurtjes. Het is alleen wel een beetje jammer dat de ANNY-lakjes niet bepaald goedkoop zijn (€9,50 per stuk), maar voor een mooi lakje heb ik dat absoluut over.

ANNY Baby Bubble kost €9,50 en is te koop bij Douglas.

Dit vind je misschien ook leuk...

33 reacties

 1. Ik baal altijd als je 3 lagen nodig hebt om een goede laag te hebben dusja dan vind ik de kleur wel mooi maar is het enthousiasme gelijk weg. Erg jammer.

 2. Kejos zegt:

  Ik ben serieus al een hele tijd op zoek naar dat merk. Ben al naar 15(!!) verschillende douglassen in verschillende (grote) steden geweest en nergens hebben ze het. Uiteindelijk ben ik het in alleen in Maastricht tegengekomen.

 3. Wat een schattig pastel lakje 😀

 4. Echt een super schattige kleur zeg! Wel jammer dat je zoveel laagjes moet aanbrengen om de perfecte dekking te krijgen.. dan koop ik liever Speed of light blue van Essence. Veel goedkoper, en goeie dekking.

 5. Erg mooi kleurtje! Heel fris en zacht.

 6. Prachtig lakje 😀

 7. Prachtig kleurtje! 🙂

 8. Prachtig zacht kleurtje!

 9. mooie tint 😀 ken het merk nog niet!

 10. Schattig kleurtje! Hij doet me heel erg denken aan een babyblauw kleurtje van de HEMA. Precies dezelfde kleur! 🙂

 11. Super mooi kleurtje

 12. inderdaad een mooie kleur blauw!

 13. Elien zegt:

  schatting kleurtje!!

 14. Ik vind het een mooi kleurtje!

 15. Mooie kleur zeg! Alleen ik heb al zoveel kleuren die erop lijken.

 16. Wat een lief kleurtje! <3

 17. Leuk kleurtje, het lijkt me ook een erg leuk merk!

 18. Wat een lief zacht kleurtje!

 19. Mooi zomers kleurtje !

 20. Echt een super mooi kleurtje!

 21. Valerie zegt:

  Heb je dit lakje recent gemaakt? Want ik kan me herinneren dat je laatst zei dat je nagel gescheurd was en dat je daarom al je nagels hebt kortgeknipt. In het filmpje van de dag hiervoor lijken je nagels namelijk ook niet zo lang als op deze foto’s… 😀

  1. Yep, swatches zijn een paar dagen geleden gemaakt, toevallig op dezelfde dag dat ik het filmpje heb opgenomen!

 22. prachtige kleur i love it

 23. Heel erg lieve kleur!

 24. Heel erg tof kleurtje, lekker zomers! 😀

 25. Heel schattig kleurtje!

 26. Schattig kleurtje, maar ben zelf toch meer van de wat fellere kleurtjes.

 27. Pretty kleur zeg!

 28. mooi kleurtje 🙂
  toch jammer dat hij niet zo goed dekt…

 29. Pretty! Dit is precies het lichtblauwe kleurtje dat ik zoek voor de zomer!

 30. Prachtig kleurtje!

 31. Wat een onwijs lief kleurtje!

 32. Wauw, wat een leuk kleurtje! Ik hou altijd wel van dit soort lichte kleurtjes. Zelf heb ik ook al een lakje dat hier aardig op lijkt van Beyu, en niet zo’n heel bekend merk, maar ik vind dat er altijd hele leuke kleurtjes tussen zitten…
  Maar verder op dit, ik vind ‘m heel leuk en denk dat ik hem ook even ga kopen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.