Nagellak

Swatch: ANNY – Upper East Side Chick

Toen ik vorige week even bij Douglas binnenliep kwam ik een (voor mij) nieuw nagellakmerk tegen! Het Duitse merk ANNY wordt vanaf nu bij Douglas Amsterdam Kalverstraat verkocht en zal later waarschijnlijk ook bij de andere Douglas-filialen te vinden zijn. Ik hoop het, want de kleurkeuze is groot!

Ik maakte even een snelle foto met mijn telefoon om aan jullie te kunnen laten zien:

Ziet er goed uit, nietwaar? Mijn hartje ging in elk geval een stuk sneller kloppen, dus ik kon het niet laten om twee lakjes mee te nemen om aan jullie te laten zien. Ik vond het nog moeilijk om te kiezen, want er zaten veel bijzondere kleuren tussen. De eerste die ik kocht was Upper East Side Chick (yay, een leuke naam!).

Ik heb nooit echt meegedaan met de koraal-roze-trend, maar toen ik dit lakje zag staan vond ik ‘m toch wel erg gaaf! Hij staat ook ontzettend goed bij mijn nieuwe Inglot Lipstick, dus ik heb meteen een mooie match. Dit is naast geel wat mij betreft de ultieme zomerkleur!

Upper East Side Chick lakte prima en ook het kwastje was erg prettig. Twee laagjes waren in principe genoeg, maar zoals jullie hier op de foto zien is hier en daar nog een klein beetje nagelwit zichtbaar. Droogtijd was ook prima in orde en over de houdbaarheid heb ik ook niks aan te merken.

Ik vind het ontzettend leuk dat er eindelijk een mooi nagellakmerk te koop is bij Douglas! De kleurkeuze is gigantisch en helemaal van dit moment. Dat konden we hier goed gebruiken in Nederland! Ik begreep dat Douglas Amsterdam Kalverstraat de proefwinkel was en dat ze afhankelijk van het succes de nagellakken ook bij de andere filialen gingen verkopen. Volgens mij moet dat geen probleem zijn, want toen ik er was waren er al een flink aantal kleuren uitverkocht! Nog even geduld dus, maar het zal vast snel overal verkrijgbaar zijn. EDIT: Inmiddels zijn ze al in flink wat filialen gesignaleerd!

ANNY Upper East Side Chick kost €9,50. ANNY is op dit moment nog niet bij alle filialen van Douglas te koop, maar zal waarschijnlijk naar verloop van tijd bij meerdere filialen verkrijgbaar zijn.

Dit vind je misschien ook leuk...

37 reacties

 1. Dit ziet er goed uit! Deze lakjes moeten toch wel gaan lopen! Je hebt een prachtige kleur uitgekozen

 2. Ziet er goed uit zeg! En ook redelijk betaalbaar, prachtige kleur heb je ook meegenomen!

 3. Wauw echt een mooi kleur lakje, ziet er goed uit (:

 4. Ik vind het best een dure prijs eerlijk gezegd, maar ik moet toegeven dat er erg veel kleurtjes zijn en dat ik jou kleurkeuze erg mooi vind.

 5. Anne zegt:

  Dit is indd een fijn merk! Plus: de filialen in Duitsland hebben een NOG groter assortiment en ook ‘seizoenskleuren’. Een goed voor uitzicht denk ik zo 😀

 6. Zo’n mooie kleur!

 7. Wow, wat veel kleurtjes. Ik vind de prijs alleen net iets te duur

 8. Tessa zegt:

  Ik heb ze vrijdag ook bij Douglas in Rotterdam centrum zien staan! Inderdaad mooie kleurtjes 🙂

 9. Wat een mooi zomers kleurtje! Heel erg nice. Ik hoop dat dit ‘nieuwe’ merk ook in Maastricht verkocht gaat worden 🙂 lijkt erop dat ze mooie kleuren hebben.

  1. Tamara zegt:

   Paar weken terug zag ik ze ook in Maastricht bij Douglas dus ze worden daar al verkocht 🙂

 10. Lovely kleurtje! Alleen vind ik hem ook iets te duur voor een nagellakje.

 11. Charlotte zegt:

  In Maastricht spotte ik ze vorige week ook al! 😀

 12. Leuk kleurtje! Ik had dit merk in Duitsland gezien, maar ze hebben vooral van die platte simpele kleuren… geen bijzonder effect, geen shimmer… tenminste, dat was mijn indruk.

 13. Ziet er mooi uit!
  x

 14. mooie kleur 😀 lekker zomers!

 15. Wauw, mooi kleurtje. Lekker zomers

 16. Margaux zegt:

  Ik was vorige week ook bij die Douglas en heb ook een mooi lakje van Anny gekocht! maar was moeilijk kiezen undressed haha!

 17. Prachtige kleur ! Volgende keer als ik naar Maastricht ga, ga ik zeker eens bij Douglas kijken.

 18. Prachtig kleurtje, en wat heb je altijd mooie nagels. Om jaloers op te zijn hihi!

 19. Prachtige kleur! Ik ben ook bij de Douglas geweest waar jij deze hebt gehaald en daar was het hele schap al bijna leeg!

 20. adinda zegt:

  Aah, jammer! Zit nu met zere benen/voeten op de bank na te genieten van een dagje Adam, maar helaas heb ik hier niet aan gedacht 🙁 Wel heb ik vandaag mijn eerste MAC product gekocht ;D de studio sculpt concealer, YAY! Het lakje is echt supermooi! Ben benieuwd naar het andere lakje.

 21. Ingeborg zegt:

  Wat een mooie kleur! Mijn lakjes zijn nooit boven de 3 euro, maar 9,50 vind ik eigenlijk behoorlijk meevallen!

 22. Elien zegt:

  erg leuk kleurtje!!!

 23. Ik vind de kleur echt leuk! Roze spreekt me normaal gesproken niet zo aab, maar deze wel 😀

 24. Mooi kleurtje!

  Lijkt ie niet een beetje op Chanel Morning Rose? Alleen dan zonder de kleine shimmers van Chanel? Lijkt namelijk een beetje zo. Of ik zit er helemaal naast haha!

  1. Nee, deze is echt totaal anders en niet te vergelijken! Chanel Morning Rose is zachtroze en deze is koraal/felroze 🙂

   1. Brenda zegt:

    Deze kleur staat niet op hun website?

 25. Lauren zegt:

  prachtig lakje!! <33

 26. Oh ik had dit rekje ook al gezien, maar twijfelde over de kwaliteit. Thanks dus voor het testen, want hij klinkt erg fijn!:)

 27. Ahhh, superleuk kleurtje! Echt een perfect zomerkleurtje 🙂

 28. heel erg mooi kleurtje!

 29. Interessant 🙂 Leuke kleur!

 30. Ik zag ‘m in Groningen! Precies dat kleurtje had ik in mijn hand… En nu spijt dat ik ‘m niet gekocht heb!

 31. Wauw dat is echt een prachtige kleur ♥

 32. Wow! Wat veel mooie nagellak! Binnekort is kijken of ze dat bij ons in de douglas ook hebben!

 33. Heel erg mooie kleur!

 34. leuk, maar geen heel bijzonder kleurtje! ik heb het merk vandaag ook zien staan maar was er niet ondersteboven van…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.