Nagellak

Swatch: Barry M – Grapefruit (Gelly)

Hoewel ik graag van nagellak wissel, vind ik het ook wel fijn als een nagellak gewoon echt goed blijft zitten. Tja, soms heb je gewoon even een paar dagen geen tijd om je nagels te lakken, dus dan is het wel zo prettig als een dag of 5 met lakjes toe kunt komen. De lakken van Essie toen het dan altijd goed, maar de Gelly-serie van Barry M is ook erg fijn. Ik heb al veel van de lakjes uit deze lijn, maar toen ik in november in Londen was kocht ik er eentje die me nooit eerder op was gevallen: Barry M Grapefruit, een prachtige felle roze kleur. Precies wat ik nog een keer wilde hebben!

Barry M Grapefruit Gelly 007

Barry M Grapefruit Gelly 008

Barry M Grapefruit is een prachtige knalroze kleur die bijna tegen neon aanzit. Niet helemaal, maar hij is absoluut lekker fel! Wat ik zo mooi aan deze kleur vind is dat hij precies goed tussen een warme en koele tint roze zit. Het is lastig om zo’n kleur te vinden, want vaak vind ik ze te veel naar paars of oranje neigen. Toch zou Grapefruit een klein beetje ‘koraal’ genoemd kunnen worden, maar die warme ondertoon is niet te overheersend.

Barry M Grapefruit Gelly 009

De substantie van Grapefruit is net als de andere Gelly-lakjes van Barry M redelijk dik, maar je kunt hem nog wel soepel en strak aanbrengen. De enorme glans komt trouwens van de lak zelf, het is geen topcoat! Toch heb ik wel gemerkt dat de houdbaarheid van Grapefruit iets minder lijkt te zijn dan de andere lakken uit deze serie. Hij lijkt vooral iets sneller langs de randjes te slijten, maar hij gaat gelukkig niet heel hard chippen. Toch moet je hem na een dag of 3-4 wel bijwerken of eraf halen, dus dat is niet ideaal, maar ook niet onoverkomelijk. Desalniettemin is het een prachtige kleur die geweldig is voor aankomende zomer, dus ik vermoed dat ik hem nog heel wat ga dragen!

Barry M Grapefruit – €5,35
The Make Up Spot | River Island | Alice & Jo

Dit vind je misschien ook leuk...

25 reacties

 1. Oh wat een mooie kleur! <3

 2. Sharona zegt:

  De Gelly lijn van Barry M is altijd goed!

 3. wat een happy kleurtje 😀

 4. Ik hou van de gelly lakken! Met de INM out the door topcoat blijft ie echt heel lang zitten 🙂

 5. Wat een prachtige kleur! Ik heb nog nooit een lakje gebruikt van Barry M, ben wel erg benieuwd

 6. wel een erg mooie finish!

 7. Precies goed! Wat een gaaf kleurtje. Jij omschrijft het ook super.

 8. Hele mooie kleur!

 9. Echt een heeeeel mooi kleurtje! Love it.

 10. Super mooi kleurtje!

  xx

  Curvybird.blogspot.nl

 11. Prachtige kleur!
  Eefje

 12. Wat een vrolijke kleur!

 13. Ziet er een superleuke kleur uit!

 14. Oeh pretty! Ik heb echt amper lakjes van BarryM, toch maar eens naar kijken

 15. Wat een pretty kleurtje 🙂

 16. Ik ben verkocht, wat een lekker vrolijke kleur!

 17. Ik ben helemaal verliefd op dit kleurtje. Love it!

 18. Wat een vrolijk kleurtje! Barry M is prijs-kwaliteit technisch toch wel het beste nagellakmerk, denk ik.

 19. Mooie kleurtje! Precies een kleurtje die ik vaak zou dragen! 🙂

 20. Supermooie finish! Hier hou ik van.

 21. Echt helemaal mijn kleur dit!

 22. Wat een mooi kleurtje! Krijg er een heerlijk lente gevoel bij!

 23. Wat een gaaf kleurtje!

 24. Oei wat een prachtig kleurtje is dit!

 25. Echt een leuk kleurtje! Ik heb nog geen nagellak van Barry M geprobeerd maar dat wordt hoog tijd zo te zien…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.