Nagellak

Swatch: Barry M – Lady (Textured Glitter)

Barry M Lady Textured Glitter 4

Toen ik een paar dagen geleden mijn nagels in een witte kleur lakte (foto hier op Instagram te zien, de echte swatches komen later!), bedacht ik me dat ik een tijdje geleden nog foto’s had gemaakt van de witte lak uit de Barry M Textured Glitter-serie. Ik was dat helemaal vergeten! Jullie hebben Barry M Princess en Barry M Majesty natuurlijk al heel wat keren op mijn site gezien, omdat het grote favorieten van mij zijn. Later heb ik mijn collectie nog uitgebreid met Lady, de witte lak uit deze prachtige serie!

Barry M Lady Textured Glitter 1

Barry M Lady Textured Glitter 2

 

Lady is wit en dat is misschien een beetje gek. Hoewel ik witte nagellak heel cool vind (vooral op korte nagels, dan staat het heel erg stylish), merk ik dat ik het niet vaak genoeg draag. Het ziet er namelijk echt heel gaaf uit! Lady is niet echt wit, maar zit eerder tegen goud-achtig aan. Dat maakt hem wat moderner en zorgt er ook voor dat hij bij veel huidstinten mooi staat. Met name een lichte huid zorgt voor een mooie combinatie! Bovendien is dit lakje ook een subtiele aandachtstrekker. Ik heb er al heel wat complimentjes op gekregen! Ergens doet deze lak me ook wel denken aan sneeuw, wat waarschijnlijk door de ruwe glitters komt. Dat maakt hem extra speciaal!

Barry M Lady Textured Glitter 3Lady is minder dekkend dan de andere tinten uit deze serie, wat waarschijnlijk veroorzaakt wordt door de lichte kleur. Op de foto’s heb ik drie laagjes gebruikt en dat was ook echt wel nodig. Ik heb ‘m nog een keertje met twee laagjes gedragen, maar dan komt hij niet helemaal mooi uit de verf, dus een derde laag is wel aan te raden. De substantie is verder prima, maar je moet wel even geduld hebben om te boel te laten drogen, aangezien je geen topcoat kunt gebruiken bij deze lak. Sneldrogende druppels zoals deze willen trouwens nog wel eens helpen!

Wit is één van de trendkleuren van dit seizoen qua nagellak, dus ik ga mijn andere witte lakjes nog maar eens uit de kast trekken! Wat vinden jullie van zo’n tintje op je nagels?

Barry M Lady is onder andere verkrijgbaar bij de winkels van River Island en de Miss Lipgloss webshop. Afhankelijk van waar je hem koopt betaal je ongeveer €5,00 voor deze nagellak.

 

Dit vind je misschien ook leuk...

52 reacties

 1. Prachtig!

 2. Onwijs mooie kleur!

 3. Apart effect, maar wel heel mooi! Een beetje sneeuw-achtig inderdaad :).

 4. Wow apart maar wel heel mooi! Ik heb laatst Majesty van Barry M gekocht door jouw review haha 😉

 5. Wauw, hij is supermooi! Doet me aan bruiloften, prinsessen en diamanten denken 🙂

 6. Rianne zegt:

  Ik heb m ook, maar draag m niet vraag genoeg.
  Hij is inderdaad erg mooi, ik ga m ook weer uit de kast halen 🙂

 7. Super mooi lakje!!

 8. Wat een prachtige kleur

 9. Joëlle zegt:

  Als ik die nagellak draag denk ik alleen maar; ‘SNEEEUUUWWWW!’
  Het moge duidelijk zijn dat ik blij wordt van sneeuw. 😉

 10. Renée zegt:

  Mooi hè? Ik heb ‘m ook al een tijdje en als ik ‘m draag krijg ik ook altijd veel complimenten. Ik vind ‘m erg leuk, staat ook erg mooi bij jou. Ik hou wel van dit soort lakjes: netjes maar niet saai!

 11. Prachtige lak!

 12. WOW! Ik dacht ‘ooh nieuwsgierig naar dit lakje *scroll scroll mond valt open* wat een ge-wel-dige eyecatcher’! Echt een beauty, heel erg mooie tip!

 13. Oh wauw. Dit is inderdaad een hele mooie. Ik hou niet zo heel erg van witte nagellak (behalve als basis bij nailart:)) maar deze vind ik wel echt heel erg mooi!

 14. Super mooi! Ik heb Majesty en Princess ook in mijn collectie, toevallig nu majesty ook op mijn nagels haha. Deze zou ik dus ook heel graag willen toevoegen aan mijn nagelakken stash!

 15. Ooh wat een mooie hagelwitte kleur!

 16. Oh, hij is echt leuk!

 17. Oooo deze zou ik echt wel willen hebben! Wat issie mooi zeg! <3

 18. wow prachtig lakje!
  Suuuuper mooi

  Liefs
  Karlien

 19. Ik vind het echt een prachtig lakje!

 20. Wauw, mooi! Doet mij denken aan een bruiloft, cute!

 21. Ik vind hem toch wel enorm mooi, doet me denken aan fijne sneeuw 🙂

 22. Niet echt wat voor mij maar vind het wel een heel lief lakje!

 23. Oh wauw dit vind ik dus echt geweldig. Wat een mooie effect, en inderdaad het lijkt wel een beetje op sneeuw.

 24. Aah die is super pretty! ♥

 25. Mooie lak zeg!

 26. Wat een speciale lak!
  Ik vind hem echt erg mooi! 🙂
  Het lijkt wel alsof er sneeuw op je nagels ligt!

 27. Onwijs mooie kleur zeg!

 28. Sophie zegt:

  Ik heb dit lakje gekocht in januari, juist vanwege de omschrijving die je nu geeft, het is wat als sneeuw. Heb het in de winter en begin van het voorjaar al veel gedragen, maar denk dat ik ‘m van de week toch maar weer is uit de kast ga trekken 🙂 Blijft 1 van m’n favo lakjes 🙂

 29. Barry M nagellak BAE!!

 30. Wow wat een mooie kleur, het is wit maar dan toch nog net wat specialer 🙂 x

 31. Tanya zegt:

  Mooi, ik ga hem gelijk bestellen 🙂

 32. Persoonlijk vind ik witte nagellak helemaal niet mooi. Ik vind het saai en nietszeggend. Nee ik vind het niet mijn ding. Maar toen ik deze lak zag dacht ik wel “oh wauw die is wel heel mooi!” en ik denk dat dat door de glitters komt, waardoor de lak een gouden rosé kleur krijgt bijna. En dat vind ik dan weer wel heel gaaf.
  Zou je deze ook over een andere lak aan kunnen brengen Charlotte?

 33. Oeh deze vind ik ook wel heel erg leuk! 🙂

 34. Wat een prachtig lakje!

 35. IK vind hem echt heel erg leuk, lief kleurtje!

 36. Heel mooi!

 37. Wat een prachtig lakje! Ik heb zo iets nog nooit eerder gezien. Bedankt voor de geweldige tip! <3

 38. Ik vind dit echt een onwijs mooie kleur!

 39. Oeh, heel mooi!

 40. hij is echt super mooi!!!

 41. Speciaal lakje, ik vind ’t best mooi!

 42. Wauw, mooi lakje wel!

 43. Ja deze lak ziet er echt speciaal uit. Normaal houd ik niet van wit omdat ik het altijd een beetje op typex vind lijken, maar dit is echt mooi!

 44. Ik heb deze ook en vind hem echt zomer chique

 45. Echt een heel mooi effect x

 46. Dit is gewoon weg prachtig !

 47. Hij is supermooi! Ik wil hem ook 🙂

 48. wauw, heel erg mooi!!

 49. Sascha zegt:

  Waaauw, ik ben helemaal fan! Dit lakje moet ik hebben 🙂

 50. renoeka zegt:

  Mooooi! Lijkt net op sneeuw! Of ook leuk voor een bruids look.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.