Nagellak

Swatch: Barry M – Lemon Ice

Barry M Lemon Ice - 4De afgelopen maanden heeft Barry M zicht ontpopt tot mijn favoriete nagellakmerk van dit moment. Ik koop al jaren regelmatig lakken van Barry M, maar tinten als Princess, Peach Melba en Rose Hip hebben ervoor gezorgd dat ik steeds groter fan ben geworden. De kwaliteit van de nagellak is over het algemeen goed, de kleuren zijn mooi en de houdbaarheid van de lakken is vaak ook goed in orde. Bovendien zijn ze vrij makkelijk verkrijgbaar (sowieso online en bij de winkels van River Island), waardoor ik mijn collectie telkens maar weer uit blijf breiden. Onlangs shopte ik een paar nieuwe lakjes en kwam ik één van mijn favoriete nagellakkleuren in het schap van Barry M tegen: geel! Die had ik nooit eerder gezien. Ik besloot Barry M Lemon Ice mee te nemen en hem snel uit te proberen!

Barry M Lemon Ice - 1

Barry M Lemon Ice - 2

Geel is een wat lastige nagellakkleur om te fabriceren, maar steeds meer merken brengen degelijke gele tinten uit. Zo is Essence Wanna Be Your Sunshine nog steeds groot favoriet en ik weet zeker dat ik die de komende zomer nog regelmatig zal dragen. Barry M Lemon Ice is totaal anders en is een echte crèmelak zonder enige glitter of shimmer. Iets minder spannend, maar zeker niet minder mooi! De kleur is precies warm genoeg zodat hij bij meerdere huidstinten mooi staat, al blijft het natuurlijk wel een wat lastige tint om te dragen. Maar met zo’n kleur ben je hoe dan ook klaar voor de zomer!

Barry M Lemon Ice - 3

Gezien mijn eerdere ervaringen met lakken van Barry M had ik verwacht dat de substantie perfect zou zijn. Dat is een puntje waar Lemon Ice toch een beetje teleur stelt. De lak is vrij dun en lakt daardoor prettig, maar de dekking had beter gekund. Ik kreeg met twee ietwat dikke laagjes hem redelijk dekkend, maar afhankelijk van je techniek heb je wellicht een tweede laag nodig. Dat had dus iets beter gekund! De dunne substantie maakt het wel mogelijk om de lak netjes aan te brengen, iets wat bij een kleur als geel erg belangrijk is. Daarmee zie je altijd elk klein foutje zitten! Dat scheelt gelukkig weer. Het is in elk geval een vrolijke lak die je meteen een zomers gevoel geeft.

Barry M Lemon Ice kost ongeveer €5,00 en is verkrijgbaar bij onder andere de Nederlandse webshop The Make Up Spot en de winkels van River Island.

Dit vind je misschien ook leuk...

32 reacties

 1. Supermooie kleur! Echt fris en blij voor de zomer 🙂 En sowieso hou ik van Barry M nagellakken!

 2. Bijzondere kleur! Zo’n kleurtje kom je niet vaak tegen, maar hij is wel heel zonnig :).

 3. Wauw, echt een prachtig lakje. En een op en top zomers kleurtje! Love it <3

 4. Wel echt een gave kleur 😀

 5. Wauw! Mooie kleur. Lekker knallen in de zomer! 🙂

 6. de kleur is echt heel er mooi!

 7. Mooie gele kleur. Het nadeel bij geel vind ik dat als je de kleur een paar dagen ophebt dat hij wat viezig word, kan het niet goed uitleggen, maar witte nagellak heeft dat ook. Verder is het natuurlijk een echte zomer kleur.

 8. Ik vind het ook altijd wel fijn als lakjes wat dunner zijn 🙂 Echt een hele leuke vrolijke kleur voor in de zomer 😀

 9. Wat een prachtig en vrolijk kleurtje!

 10. Wow, dat is een leuke kleur!

 11. Geel vind ik vaak niet zo mooi maar dit is echt heel leuk!

 12. Wat een mooi, zomers kleurtje!

 13. Ooh waauw, wat een mooi geel is dit, en zo mooi van finish en dekking ook.

 14. Supergaaf kleurtje!

 15. Onwijs vrolijk kleurtje is het ook! Ik ben zelf ook een grote fan van Barry M lakken 🙂

 16. Zonnig kleurtje 😉

 17. Ik hou helemaal niet van geel, maar ik vind deze kleur toch wel erg tof 🙂

 18. Super fris, leuk!

 19. Wat jammer dat ze niet de formule van hun Summer LE 2013 hebben gebruikt! Die gele lak is echt geweldig!

 20. Ik zou hem zelf niet kopen, maar toch is het wel een leuk kleurtje zo!

 21. Wat een leuk kleurtje voor de zomer!

 22. Leuk kleurtje! Geel zonder shimmer is best moeilijk te vinden! Maar deze lijkt perfect

 23. Toffe kleur!! Ik moét echt een keertje Barry M gaan proberen als nagellak gek, ik hoor er zoveel positieve reacties over en de kleuren zijn heel mooi!

 24. Ik vind geel altijd zo’n vrolijke en leuke kleur! Deze ziet er ook erg mooi uit.

 25. Wat een super kleurtje!

 26. Wat een mooie zomerse kleur. Deze past ideaal bij lange avondwandelingen en cocktails !

 27. Wauw, ik vind deze kleur echt mooi, terwijl ik niet snel ben overtuigd door gele nagellak. Je hebt hem trouwens echt mooi aangebracht, mijn complimenten. x

 28. Wat een vrolijke tint! Jammer dat hij wat minder goed dekt, maar het lijkt me alsnog een fijne lak!

 29. Dat is een fijn kleurtje! Ik vind het jammer dat dit soort kleuren niet zo goed bij mijn huid passen, dat weerhoud mij er overigens niet van om ze gewoon te dragen.
  Mijn all time favourite geel is I just can’t Cope-Acabana van OPI.

 30. Ik heb niet zo veel geel in mijn stash. Ik denk dat deze erbij moet. Wat isie mooi!

 31. Leuk kleurtje opnieuw!

 32. Zo’n mooie kleur! ♡

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.