Nagellak

Swatch: Barry M – Lychee (Gelly)

Ik schreef vorige week al heel enthousiast over Papaya, één van de kleuren uit de Gelly-serie van Barry M. Ik ben duidelijk niet de enige die enthousiast is, want zo te horen zijn jullie dat ook! Vandaag laat ik een andere favoriet uit deze serie zien, Barry M Lychee. Een neutrale kleur die misschien wat saai lijkt, maar juist heel mooi en stylish kan zijn!

Barry M Lychee is het beste te omschrijven als beige. Klink best saai hè? Het is dan ook een kleur die je nauwelijks bij nagellakken ziet. Ik mijn collectie heb ik American Apparel California Trooper zitten die er behoorlijk bij in de buurt komt, maar dat is echt een hele oude. Barry M Lychee is vrij warm van kleur, maar toch redelijk neutraal.

Net als Papaya heeft Lychee een geweldige houdbaarheid en finish. Het is op deze foto’s niet te zien, maar de lak is van zichzelf heel glanzend, waardoor je echt zo’n gel-effect krijgt. De lak is vrij dik en ietwat stroperig, maar er is heel goed mee te werken.

Op zichzelf is Lychee al leuk, maar hij is echt per-fect voor glitters! Serieus, glitters in allerlei soorten, maten en kleuren passen er perfect bij. Op bovenstaande foto draag ik een laagje Let It Glitter Fireworks, hoe gaaf is dit? Op dit moment heb i Lychee trouwens wederom op mijn nagels zitten, maar dan met een andere interessante glittercombinatie. Die houden jullie nog even van me tegoed.

Dit is echt zo’n onverwachte mooie lak. Ik had niet gedacht dat ik ‘m zo mooi zou vinden! Ik draag ‘m regelmatig zonder iets extra’s, maar ook voor glitters is hij perfect. Yep, dit is een mooie!

Barry M Lychee kost ongeveer €5,00 en is onder andere verkrijgbaar bij de winkels van River Island, de Miss Lipgloss webshop en The Make Up Spot.

Dit vind je misschien ook leuk...

44 reacties

 1. Wauw, prachtig lakje! Die glitters maken het echt af 😉

 2. Wat een super leuk idee om er glitters over te doen! Heeft echt een leuk effect 🙂

 3. Ik vind ‘m op zichzelf niet heel erg mooi maar met glitters vind ik ‘m echt geweldig!!

 4. Wat een mooie alledaagse lak, maar met glitters is ie echt prachtig! 🙂

 5. Wat een prachtig lakje, die kleur is erg mooi! Die topcoat past er precies bij!
  Liefs

 6. wauw perfect basic lakje voor onder een prachtige glitterlak!

 7. Dit is de enige Gelly lak die ik niet heb van Barry M… Waarom ik heb geen idee hij is idd best mooi!

 8. omg! Geweldig leuk 😉

 9. Met glitters vind ik hem echt ontzettend leuk!! 😀

 10. Ah wat een lief en mooi kleurtje! Vind de gelly-lijn van Barry M echt prachtig 🙂

 11. De combinatie met de glitters is heel leuk!

 12. Wat een bijzonder kleurtje!

 13. Wow die glitters maakt t echt geweldig !!

 14. Oe met die glitters erop is hij echt prachtig!

 15. Wat een mooi lakje zeg. Ik ben echt jaloers op jouw nagels!

 16. Wat een prachtig kleurtje, met de glitters is het ook prachtig.

 17. Hij ziet er zo saai uit maar wat is ‘ie eigenlijk mooi! Prachtig!

 18. Oooh heerlijk die glitters er overheen!

 19. Ik vind m ook al heel mooi zonder glitters!

 20. Oh wauw! Prachtig met die glitters! Ideaal voor nail arts zo’n kleur

 21. Die combinatie is echt geweldig! Prachtig die glitters.

 22. Zo “kaal” vind ik hem niet zo mooi, maar met die glitterlak erover is ‘ie ineens supertof!

 23. Wauw, wat een prachtige lak!

 24. Mooi kleurtje! Ik vind het ook hele fijne lakjes voor een kleine prijs:)

 25. Wauw, echt de perfecte kleur om met glitters te combineren! Ik had m laatst nog in mijn handen in de winkel… toch maar wel meenemen de volgende keer!

 26. Wat een geweldige combinatie met die glitter!

  <3

 27. Wat een prachtig lakje!

 28. Op zichzelf is het inderdaad een beetje een aparte kleur moet ik zeggen, mijn blik zou er niet snel op vallen. Maar nu ik de nagellak met een Festive-Glitter-topcoat heb gezien, ben ik van plan dit exemplaar ook te kopen! Want wauw, het effect is werkelijk prachtig.

  Keep on bloggin’

  Isabella

 29. Wow mooi! de glitters maken het af! 🙂 x

 30. Ik vind de kleur niet heel erg mooi maar met glitters wel!

 31. Schitterend hoe je dit gedaan hebt!

 32. Heel mooi!

 33. Wow, bijzondere kleur!

 34. Prachtige kleur!

 35. Echt een mooi lakje! Leuk ook met die glitters eroverheen! 🙂

 36. This is one of my favourite colours!
  I love how you paired it with glitter – super pretty.

 37. Hmmm… ben er niet wild van.
  Echt zo’n kleur die goed bij je huidskleur moet staan, anders zie je er ziek uit.

  Vind hem bij jou mooi, maar voor mijzelf… nope…

 38. Carlijn zegt:

  Super tof, vooral met glitter!

 39. Wat een gave kleur! Ook heel mooi voor glitter basis inderdaad!

 40. Mooie kleur en met de glitters erbij helemaal geweldig!

 41. Je hebt gelijk, dit is echt een perfect basiskleurtje!

 42. Wauuuw, prachtig! En toch ook weer makkelijk gedaan. Hele mooie kleuren-combi 🙂

 43. Heel gaaf apart kleurtje! Helemaal leuk icm de glitters! 😉

 44. Deze vind ik mooier dan papaya. normaal ben ik echt van de felle kleurtjes maar deze is zo mooi nude!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.