Nagellak

Swatch: Barry M – Papaya (Gelly)

Ik hoorde veel Britse beautybloggers al tijden enthousiast zijn over de Gelly-lakjes van Barry M, maar het duurde lang voordat ik er eindelijk een paar kocht. Ik vond de kleuren een beetje saai en kon me niet voorstellen wat er nou zo spannend aan was. Ik bedoel, er zitten niet eens glitters in, haha! Toen ik afgelopen zomer in Edinburgh was kocht ik eindelijk een paar kleuren. En na één keer lakken begreep ik de hype. Deze lakken zijn geweldig! Vandaag laat ik Barry M Papaya aan jullie zien.

Papaya is echt oranje, al zou je ‘m zelfs koraal kunnen noemen. Ik het flesje lijkt hij wat donkerder dan hij daadwerkelijk is, maar afhankelijk van het licht kan hij ook op je nagels vrij donker lijken. Ik vind de kleur op zichzelf best aardig, maar hij doet het ook heel erg goed onder allerlei interessante topcoats en glitterlakken. Ik gebruik ‘m ook vaak als basis voor nail art!

Tja, de kleur is aardig, maar niet speciaal. Wat maakt deze lak dan zo bijzonder? Het effect! De finish is superglanzend, waardoor echt de illusie van een gellak wordt gewekt. Daarnaast zijn de lakken heel goed dekkend. Vaak is één laagje al voldoende, al heb ik voor deze foto’s twee laagjes gebruikt. Ze drogen supersnel, en als laatste pluspunt: ze blijven perfect zitten.

Ik snap dus nu wel waarom ze zo populair zijn! Wat mij betreft zou het kleurenaanbod nog wel een beetje uitgebreid mogen worden, want de huidige tinten zijn een beetje saai. Ik heb echter nog wel een paar andere mooie Gelly-lakjes in huis, dus die zal ik binnenkort nog een keertje voorbij laten komen.

Barry M Papaya kost €5,35 en is onder andere verkrijgbaar bij de webshop The Make Up Spot en de winkels van River Island.

Dit vind je misschien ook leuk...

51 reacties

 1. Prachtig zeg! Ik ben laatst naar de River Island geweest en daar heb ik ook een geweldige lading Barry M ingeslagen. Echt zo fijn dat ze ze daar hebben! Een van mn favo nagellakmerken.

 2. Ik krijg door dit kleurtje helemaal zin in de zomer. Jammer genoeg moet de echte winter nog komen.

 3. Mooie kleur! Maar ik zou deze eerder in de zomer dragen.

 4. echt een prachtige kleur!!!!

 5. Gave kleur! Volgens mij is ‘ie heel mooi met zwart/witte glitter gecombineerd 🙂

 6. Wat een mooi kleurtje! De kwaliteit van Barry M is echt top.

 7. Wat een lief kleurtje.

 8. Wauw, wat een prachtig kleurtje zeg!

 9. Ik vind dit echt een prachtig kleurtje, en die glans wauw!

 10. Ik vind het echt een geweldig kleurtje zeg! 😀 Hij ziet er inderdaad uit als een gellak, maar dat issie niet! Ik wil hem nu ook haha

 11. De kleur mocht van mij nog wel een beetje feller zijn, maar het effect is super!

 12. Wauw ik vind het effect echt super, de kleur trouwens ook. X

 13. prachtige kleur! Perfect voor je teennagels in de zomer 🙂
  Liefs,

 14. Heel erg mooi kleurtje, lekker zomers!

 15. Wat een prachtig peachy lakje!

 16. Tessa zegt:

  Heel erg mooi kleurtje!

 17. Deze is echt heel mooi! x

 18. Wat een leuk kleurtje! 😀

 19. Best mooi kleurtje, Barry M heeft fijne lakjes 🙂

 20. Wauw wat een mooie kleur!
  Ook super hoe mooi je het gelakt hebt,. zeker een leuke kleur voor in de zomer als je lekker bruin bent!!

  xxx

 21. Wat een mooie kleur! Nu wordt ik toch wel heel erg nieuwsgierig naar Barry M!

 22. Ziet er echt heel mooi uit:)

 23. Schitterende kleur!

 24. Ah ik heb Green berry en die is ZOO mooi!

 25. Ik heb dit lakje ook en het is zo prachtig!

 26. Wauw, hele mooie lak! Ben ook benieuwd naar andere kleuren.

 27. Ik heb deze zelf ook, vind hem erg mooi! En mijn complimenten voor je, zoals altijd ;), prachtige swatches!

 28. Ontzettend mooi kleurtje!

 29. Wat een prachtige lakjes!

 30. Hele mooie nagellak!

 31. Vind het wel een mooie kleur, wel vind ik hem erg zomers. Verlang nu zo erg naar de zomer!

 32. Waauw prachtig lakje, vooral de finish.xx

 33. De lakjes van Barry M zijn erg fijn, ook deze is erg leuk!

 34. awesome mooie lente kleur 😀

 35. Wat een mooi kleurtje!

 36. Ik vind deze ook echt heel fijn!

 37. Echt de perfecte lentekleur <3

 38. Erg mooie kleur! Ik heb nog geen lakje van barry m, maar daar ga ik snel verandering in brengen!

 39. Wat een leuk zomers kleurtje!

 40. Wauw! echt zo veel glans 🙂

 41. echt een prachtige kleur.

 42. Erg mooi kleurtje! Doet me aan fruit denken en dat is denk ik ook de bedoeling!

 43. Heel mooi lakje! Ik vind peachy achtige kleuren op mijn nagels altijd heel erg mooi! 🙂

 44. Wow wat een mooi kleurtje. Kan niet wachten om naar Londen te gaan en ook wat Barry M lakjes in te slaan.

 45. Heerlijk zomerkleurtje! Al heb ik al meerder tinten die deze zouden kunnen evenaren

 46. Super mooie nagellak! Had niet verwacht dat hij zo mooi zou staan. Lekker shiny!

 47. ooo wauw, deze kleur vind ik juist wel fantastisch, ik heb meteen zin in de lente. hihihihi

 48. Bianca zegt:

  Mooie finish, maar persoonlijk vind ik de kleur niet mooi.

 49. Erg mooi voor in het voorjaar! Ik houd van de shiny finish!

 50. leuk lakje!

 51. Joanne zegt:

  Wat grappig, ik heb deze laatst besteld en hij is nu onderweg. Ik vind de kleur juist fantastisch maar ik hou dan ook vooral van creamy lakjes zonder glitter (enige uitzondering is opi jinx). Als de formule dan ook nog eens top is, ben ik al helemaal blij dat ik hem besteld heb!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.