Nagellak

Swatch: Barry M – Starlet (#31daysofsparkle)

Barry M is zonder twijfel één van mijn favoriete nagellakmerken. Er zitten geweldige kleuren tussen, wat spannende glitters en ze weten me telkens weer opnieuw te verrassen. Toen ik een paar weken geleden in Londen was moest ik me inhouden om niet het hele schap leeg te kopen en beperkte ik me onder andere tot een nieuwe glitterlak die ik nog niet eerder van Barry M had gezien. De kleur Starlet komt uit de Glitterati-serie en hij is echt geweldig. Ik ga hem laten zien!

Wil je weten wat 31 days of Sparkle is? Lees er meer over in dit artikel en bekijk alle lakken die tot nu toe verschenen zijn hier.

Barry M Starlet - 1

Barry M Starlet - 2Starlet is een transparante lak die vooral bedoeld is om over een andere kleur te dragen. Ik had toen toevallig ook Barry M Grapefruit gekocht en die bleek perfect als basis bij deze lak te passen! Als je naar de nagellak bij de onderkant van m’n nagels kijkt, kun je zien hoe die basiskleur is (vooral bij m’n pink is het goed zichtbaar). De glitters zijn dus puur afkomstig van Starlet! Het is een bijzondere combinatie van gouden glitters, fijne zilveren glitters en nog fijnere roze glitters. Prachtig over zo’n felle roze lak, maar waarschijnlijk ook erg mooi over lichtroze en rood.

Barry M Starlet - 3Op deze foto’s heb ik één laagje van Barry M Starlet gebruikt. Ik gebruik hem enkel als topcoat, maar als je hem op zichzelf zou willen gebruiken heb je denk ik minimaal drie lagen en ik betwijfel of het heel mooi zal zijn. De houdbaarheid viel me overigens wel wat tegen. Ik heb hem een paar dagen gedragen en vond dat hij behoorlijk snel ging slijten langs de randjes. Dat kan met de basiskleur te maken hebben (al komt die uit de Gelly-serie, die blijven meestal erg goed zitten), maar ik heb het idee dat het toch door Starlet veroorzaakt wordt. Dat is dan weer een beetje jammer, maar gelukkig kun je hem wel heel makkelijk verwijderen doordat de glitters zo fijn zijn. Het effect is in elk geval prachtig!

Verkrijgbaarheid
Barry M Starlet kost ongeveer €5,00. Ik kocht hem zelf in Londen bij Superdrug, maar hij is in Nederland verkrijgbaar bij River Island en de webshop The Make Up Spot.

20 Comments

 • Reply
  daphny
  9 december 2014 at 20:48

  WAUW! moooooooie kleur! XOXO, daphny

 • Reply
  Squeaky Q
  9 december 2014 at 20:48

  Wat een mooierd!

 • Reply
  Esmée
  9 december 2014 at 21:09

  Leuk kleurtje, niet super opvallend op de roze kleur maar daarom juist wel apart! Barry M lijkt me een fijn merk 🙂 x

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  9 december 2014 at 21:13

  Leuk, super girly!

 • Reply
  Nicole
  9 december 2014 at 21:31

  Echt een prachtige lak. Die glitters zijn zo super pretty!

 • Reply
  Beautyjuf
  9 december 2014 at 21:36

  Wat een toffe combinatie! Het is net alsof het één lakje is.

 • Reply
  Dionne
  9 december 2014 at 21:45

  Ook dit is weer een mooi lakje!

 • Reply
  Linda / Oh My Beauty
  9 december 2014 at 21:59

  Wat een prachtig lakje!

 • Reply
  Yvonne
  9 december 2014 at 22:16

  Wat een lieve, sprankelende en frisse kleur!

  • Reply
   beautifulday4makeup
   9 december 2014 at 22:39

   Wat jammer dat hij zo snel slijt, maar hij ziet er wel prachtig uit.

 • Reply
  Denise
  9 december 2014 at 23:36

  Wat een heerlijke vrolijke kleur!

 • Reply
  Margot
  10 december 2014 at 08:46

  Wat een mooie combinatie!

 • Reply
  chucky1012
  10 december 2014 at 09:05

  Prachtige combinatie!
  Ik heb nu bijna hetzelfde op mijn nagels 😉

 • Reply
  femketje
  10 december 2014 at 09:35

  Super pretty! ♡

 • Reply
  NailTalk
  10 december 2014 at 10:06

  Wat een práchtig lakje zeg, wauw! Mooie sparkle!

 • Reply
  Kirsten
  10 december 2014 at 12:01

  Wauw de combinatie roze met die glitters, is zo prachtig!

 • Reply
  Sanae
  10 december 2014 at 13:00

  Prachtig, ik hou van glitterlakjes!! <3

 • Reply
  Kiss & Make-up
  10 december 2014 at 15:14

  Alweer een heel tof lakje! Keep ’em coming!

 • Reply
  Mandy
  10 december 2014 at 19:53

  Wat een prachtig lakje! Ik vind ‘m heel prinsesserig 🙂 Ik heb zelf maar één Barry M lakje in mijn bezit, maar ik moet zeggen dat ik ‘m wel erg fijn vind 🙂

 • Reply
  Julie
  10 december 2014 at 23:52

  Erg mooi lakje! Ideaal voor de feestdagen! 🙂

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.