Nagellak

Swatch: Catrice – Amazonian Gold (Papagena)

Zoals jullie weten heb ik vrij veel nagellak en het is dan ook lastig om een  favoriet aan te wijzen. Toch kan ik zeggen dat ik wel één echte favoriet heb en dat is Orly Luxe. Deze kleur is eigenlijk perfect in alle situaties en het is ook een vrij unieke kleur waardoor het mensen al snel opvalt. Tja, goud is eigenlijk altijd goed! In de nieuwe Papagena-collectie van Catrice zit het lakje Amazonian Gold. Ik was erg benieuwd naar de finish van deze kleur, zou hij mooi zijn?

Hmmm… Dit is zo’n lakje dat mij een ‘muah’-gevoel geeft. De kleur is mooi, maar ik mis gewoon ‘iets’! Hij is absoluut niet lelijk, maar ik vind ‘m te vlak. Catrice had hier een mooie foil-finish van kunnen maken, maar heeft in plaats daarvan gekozen voor een wat simpelere variant. Hij doet me een beetje denken aan Catrice In The Bronx, een lakje waar ik een vergelijkbaar gevoel bij had met een vergelijkbare finish.

Dit zijn overigens twee (dikke) laagjes, dus de dekking is prima. Ik vond de substantie wel een beetje aan de dunne kant en dat maakte ‘m niet echt geschikt om netjes te lakken (vandaar de uitschieters hier en daar). Nogmaals, het is geen lelijke kleur, maar ik ben gewoon geen fan. Wat vinden jullie ervan?

Catrice Amazonian Gold kost €2,49 en maakt deel uit van de Papagena-collectie. De Catrice Papagena-collectie is tijdelijk verkrijgbaar en ligt vanaf nu in de winkels. Het kan even duren voordat jouw filiaal deze collectie in het schap heeft staan, dus houd het goed in de gaten! Catrice is te koop bij Kruidvat.

Dit vind je misschien ook leuk...

24 reacties

 1. Ik had hem eerst ook in mijn handen ,maar ik ben toen toch voor de “lipstick” gegaan. Als ik dit zo zie ben ik er achter afgezien ook wel blij om

 2. Leuk kleurtje, maar inderdaad er mist iets aan!

 3. Leuk kleurtje! Maar ik laat ‘m toch liggen in de winkel 🙂

 4. Mooi, ik hou wel van een goudkleurig lakje, en deze is wat warmer dan de Orly kleur die je noemde. En voor die prijs is ’t helemaal niet zo slecht 🙂 MAAR omdat ik al meerdere goud tinten heb laat ik deze toch maar liggen denk ik.

 5. Zelf heb ik hem ook gekocht vorige week en geswatched op mijn blog, ik ben er tevreden mee! Vind het echt een heel leuk kleurtje 🙂 ben er ook heel erg blij mee. Niet te donker en niet te licht.

 6. Een kleurtje waarvan ik al weet dat het niet mooi staat bij mij, maar op jou nagels/handen ziet het er prachtig uit.

 7. Hij is niet bijzonder geweldig, maar ook zeker niet lelijk … 🙂

 8. Ik weet wat je bedoelt, hij voelt niet echt helemaal speciaal…

 9. Deze lak had ik moeten hebben toen ik naar de Toppers ging.. zo mooi goudkleurig!!

 10. Ik heb ‘m ook en heb mijn artikel al ingepland, maar vind eigenlijk precies hetzelfde. Er valt op zich niets op aan te merken maar hij mist gewoon ‘iets’… Erg jammer

 11. Wauw, mooi! Ik heb tot nu toe alleen Welcome to the Jungle gekocht.

 12. Mooie kleur, maar ga hem maar niet kopen

 13. mari zegt:

  Haha die draag ik nu ook! Ik vind het wel een mooi lakje

 14. mooie kleur!
  x

 15. ik vind het wel een gaaf lakje 😀

 16. Ik vind het mooi kleurtje

 17. Die is eigenlijk wel erg mooi 😀

 18. Ik vind hem erg mooi, maar ik heb al iets soortgelijks dus 🙂

 19. Lenny zegt:

  Voor mensen die een mooi, ietsiepietsie donkerder gouden lakje zoeken… Bij de Hema hebben ze ook een erg mooie uit de diamond nailpolish lijn, Nr. 11 geloof ik. Die heeft ook een supermooie finish!

 20. Ik vind het een redelijk fletse kleur. Eerlijk gezegd vind ik enkel de paarse kleur uit deze collectie echt mooi.

 21. Elien zegt:

  ik vind ‘m erg mooi!

 22. Ik vind het wel een mooie kleur, maar ik zou hem toch liever iets donkerder zien.

 23. Ik vind het een erg leuk kleurtje!

 24. Naomi zegt:

  Jij kan echt heeeel goed je nagels lakken.
  Je hebt ook veel aan dat filmpje van hoe je netjes je nagels kan laken.
  En ik wil ook wel heel netjes mijn naagels kunnen lakken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.