Nagellak

Swatch: Catrice – Be Pool (Nymphelia)

Het merendeel uit de Catrice Nymphelia-collectie zal worden opgenomen in de vaste collectie, maar er zit één nagellak tussen die slechts tijdelijk verkrijgbaar is. Ik moet eerlijk zeggen dat ik ‘m in eerste instantie niet zo geweldig vond, dus ik overwoog nog eventjes om ‘m te laten staan. Ik wist dat ik er later toch spijt van zou krijgen, dus Be Pool belandde in mijn mandje.

Be Pool lijkt op het eerste oog misschien wat saai, maar dat valt reuze mee! In de petrolblauwe basis zitten namelijk prachtige turkooise glitters die de lak net wat meer diepte geven. Ik moet wel eerlijk zeggen dat ik deze tint niet zo heel goed bij mijn huidskleur vind staan, maar aan de andere kant heeft het ook wel weer wat speciaals.

Ik vind niet altijd alle lakjes van Catrice even soepel lakken, maar Be Pool lakte erg prettig! Dat is maar goed ook, want met zo’n kleur zie je letterlijk elk foutje zitten. Twee laagjes waren voeldoende om ‘m perfect dekkend te krijgen. Let er trouwens wel op dat je onder deze lak een goede basecoat gebruikt, want dit is typisch zo’n kleurtje die in je nagels gaat trekken!

Zoals ik al zei vind ik ‘m niet zo heel mooi staan bij mijn huiskleur, dus ik besloot ‘m wat op te leuken met een glitterlakje. Essence Glorius Aquarius leek mij perfect in combinatie met Be Pool, dus dat heb ik gedaan:

Hoe gaaf is dit? Ik kan echt nooit genoeg krijgen van glitters. Essence Glorius Aquarius komt oorspronkelijk uit een Limited Edition-collectie, maar is nu ook opgenomen in het vernieuwde vaste assortiment! Je vindt Glorius Aquarius tussen de Special Effect Nail Art Toppers die in het extra Nail Art-schap staan (te vinden in de grotere filialen).

Catrice Be Pool kost €2,49 en maakt deel uit van de tijdelijke Nymphelia-collectie. Catrice is te koop bij Kruidvat.

Dit vind je misschien ook leuk...

45 reacties

 1. quinty zegt:

  leuk kleurtje vooral met die glitters erover ik heb zelf ook een van de nieuwe kleurtjes nummer 830 salmon & garfunkel echt heel mooi

 2. Super mooie combinatie zeg, ook leuk dat de topper nu in het vaste assortiment zit! 🙂

 3. Erg mooi lakje! Vooral met die glitters eroverheen 🙂

 4. Wauw, wat is hij mooi! Hij ziet er idd in de eerste instantie niet echt speciaal uit, maar op je nagels is het echt mooi :).

 5. Wauw, wat een prachtig kleurtje! Het glitterlakje past er ook erg goed bij 🙂

 6. Wat een mooie kleur en met een glitterlak er overheen is het ook erg leuk ;D

 7. super mooi!
  xx

 8. Irene zegt:

  Omg… liep ik vandaag eventjes de 7e hemel in.. 3 bakken vol met Catrice lakjes voor 1 euro! 😐
  Uiteindelijk heb ik me kunnen beheersen tot het kopen van 10 lakjes.. *schaaam*

  Dat wordt weer lakken! Hihi

  1. Laura zegt:

   waaar?
   ik wil ook lakjes voor 1euro! haha

   1. Irene zegt:

    In Nieuwegein, vlak onder Utrecht! 😛

 9. Wah, die is echt supermooi! 😀

 10. Heel erg mooi! Goed gecombineerd ook! 🙂

 11. Mooi kleurtje! Misschien ga ik hem toch nog even halen deze week.

 12. Echt mooi kleurtje en ook in combinatie met die glitters!

  xx Astrid

 13. Ik vind het zonder glitters een “saai” kleurtje. De combinatie met glitters daarentegen is wel heel leuk ^^ Glitters maken iets snel beter.

  1. Glitters maken álles beter, haha!

 14. Haha, heb toevallig net deze twee gekocht bij het Kruidvat! Vind de kleur van Be Pool erg mooi 🙂

 15. Leuk kleurtje! Ik zag hem en dacht ne niets speciaals. Maar na even goed kijken wil ik hem ook!

 16. Erg mooi kleurtje!

 17. ik heb hem ook,… en vind hem erg mooi

 18. Claudia zegt:

  Oooh, mooie combi! Fijn dat Essence de hexagonale glitter erin heeft, ik heb alleen de zilveren, blauwe, en roze glitter topcoats met vierkante glitters, maar die zijn toch een stuk minder mooi vind ik.

 19. Ik heb beide lakjes ook! Ik vind ze erg mooi!

 20. Die kleur is erg mooi, vooral met de glitters!

  Liefs

 21. Vooral met die glitterlak is het echt super mooi!

 22. Marijne zegt:

  Supermooie combi! Die glitterlak van Essence ga ik sowieso kopen! Ga je ook de Colours of the Capitol LE van China Glaze swatchen? En waar kun je China Glaze kopen in Nederland?

  1. Misschien, als er kleuren tussen zitten die ik echt heel leuk vind. Heb het eigenlijk nog niet zo goed bekeken. CG is te koop bij verschillende webshops, niet in winkels.

 23. ooh ik vind hem heel mooi!

 24. Mooie combinatie! 🙂 x

 25. Mooi lakje, bij de plaatselijke Kruidvat heb ik deze helaas niet gespot!

 26. Nicole zegt:

  Heel mooi lakje! Ook de combo met glitters is erg leuk!

 27. Feline zegt:

  Mooi lakje, en je nagels zijn ook echt ontzettend mooi gelakt (Net als altijd!)

 28. Wat een mooie kleur zeg! Leuk effect met de topping erover!

 29. Ziet er echt supermooi uit die kleur! OOk die special effect topper eroverheen!

 30. zeker mooi kleurtje!! Had ik ook niet verwacht van deze kleur! Grappig dat ze in een potje anders zijn dan op de nagels!

 31. Mooi kleurtje! Hij doet me denken aan Moody Model van H&M… Die ga ik btw meteen maar eens even opdoen 🙂

 32. Deze heb ik ook. Ik vind hem erg mooi 🙂

 33. ik heb deze kleur ook gekocht. de andere 4 uit deze “limited edition” had ik ook al gekocht omdat deze dus gewoon in het vaste assortiment zitten, beetje raar maar ja.
  wel een mooie kleur, in ben dol op blauwe en groene kleuren.
  Heb nu net mijn nagels gelakt met Fred Said Red 🙂

 34. Ik vind het een super kleur!

 35. Heel leuk kleurtje!

 36. Wauw echt heel mooi!

 37. Nynke zegt:

  Door jouw blog ben ik nu helemaal fan van Catrice en Essence geworden, en al helemaal van de limited en special editions. Gelukkig is het niet zo duur, haha.

  1. Goed om te horen!

 38. Eline zegt:

  En wat kwam ik daarnet tegen in de Flair..

  Nail it! Creëer special effects: check: Pinkypolish.nl

 39. Mooie lakjes! 🙂

 40. lakje* bedoelde ik

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.