Nagellak

Swatch: Catrice – Browno Mars

Wat is Catrice toch ontzettend creatief geweest met de namen van de nieuwe nagellakken! Mijn absolute favoriet (qua naam en kleur!) is Salmon & Garfunkel, maar er zijn nog veel meer nagellakjes die ik bijna alleen al om de naam zou kopen. Wat dachten jullie bijvoorbeeld van Pimp My Shrimp? Swatches volgen overigens nog van dat kleurtje, maar vandaag is het tijd voor een ander lakje met een geweldige naam, namelijk Catrice Browno Mars.

Ik zal direct de eerste zijn om toe te geven dat ik totaal niks heb met de zanger Bruno Mars, maar je moet Catrice toch wat credits geven voor hun creativiteit. De nagellak zelf is op zich ook wel leuk, maar ik moet bekennen dat ik de naam eigenlijk leuker vind, haha! Browno Mars is een taupe-kleurige lak met een soort foil finish. Hij deed me eigenlijk direct denken aan een taupe versie van Catrice In The Bronx, daarvan is de finish vergelijkbaar. Ik vind ‘m best aardig, maar de tint staat niet zo heel goed bij mijn huidskleur. Misschien dat hij iets te koel of juist te hard van kleur is? Geen idee, maar er zullen vast meer dan genoeg meiden zijn die deze kleur beter kunnen hebben.

Wat mij betreft mag Catrice wel meer lakjes met deze finish uitbrengen! Hij lakt namelijk ontzettend fijn en dekt ook nog eens erg mooi na twee laagjes. Wat dachten jullie van een roze lakje met zo’n finish? Dat zou pas geweldig zijn! Ach, tot die tijd redden we ons vast prima met de vele andere mooie kleuren uit het vernieuwde assortiment. Verdere swatches staan nog op de planning, uiteraard!

Catrice Browno Mars kost €2,49. Catrice is verkrijgbaar bij Kruidvat.

Dit vind je misschien ook leuk...

33 reacties

 1. prachtig kleurtje!

 2. Wat een mooi kleurtje! De namen van de nieuwe lakjes zijn inderdaad erg origineel! Pimp my shrimp vind ik ook geweldig ^^

 3. Erg mooi kleurtje en weer een creatieve naam 🙂

  xx Astrid

 4. pamela zegt:

  Ik heb deze lak gisteren gekocht en gelijk opgedaan. Hij is indd echt prachtig, hij dekte bij mij al bijna in één laagje!

 5. Lisa zegt:

  Dupe van Chanel Quartz?
  Ik heb Quartz zelf, maar Browno Mars niet!

  1. Nee, dat is echt een hele andere finish! Ik heb ze allebei, maar ze lijken niet echt op elkaar 🙂

 6. Heel mooi lakje!

 7. Deze vind ik eigenlijk best wel heel erg mooi!

 8. wat een mooie kleur;D

 9. Mooie kleur 🙂
  xx

 10. Lotte zegt:

  Deze heb ik toevallig net opgedaan vandaag, leuk!

 11. Hele leuke kleur!

 12. Prachtig lakje!!!

 13. haha, die naam is geniaal! En ik vind het ook een supermooi kleurtje! Buy!

 14. inderdaad, die namen! deze kleur is niet zo mijn smaak, maar de namen doet het ‘m gewoon echt

 15. Hij is heel mooi! Ik ben normaal niet voor bruin, maar deze is dan weer echt leuk!

 16. Mooie finish inderdaad! Alleen ik vind het eigenlijk wel meer een lakje voor de herfst/winter dan voor de lente 🙂

 17. Originele naam inderdaad 😉 Mooie kleur alleen het past denk ik meer in de herfst!

 18. Wat een mooi kleurtje, de finish is idd prachtig. Catrice blijft goed bezig!

 19. jaaa mooi! leuke naam ook weer, altijd bij Catrice

 20. Ooo zoo mooie kleur! Alleen voor de lente vind ik hem weer niet zo.

 21. Jeske zegt:

  Mooie kleur en geweldige naam hihi! Zou je misschien nog een x je nagellakstash willen laten zien?

 22. Jammer dat je er niet zo weg van bent, ik vind het namelijk wel een superleuk kleurtje! En hij lakt inderdaad super!

 23. Wat een prachtige lak! Dit had ik niet verwacht toen ik hem in het flesje zag!

 24. Prachtige kleur!

 25. Mooi lakje 🙂 x

 26. Ik vind het wel een mooi, maar niet superbijzonder lakje.

 27. Jaaa, die heb ik ook! Vind hem zo mooi!

 28. Deze MOET ik gewoon hebben, al is het maar om de naam, haha!

 29. Oeeh echt een mooi kleurtje 😀

 30. Sheila zegt:

  Ik heb dit lakje een paar weken geleden op gehad, maar ik vond dat hij echt snel chipte. Ik gebruik over mijn nagellak altijd INM Out te door topcoat, maar deze ging echt na een dag ofzo al bladderen, en normaal kan ik een lakje wel een week dragen zonder al te veel beschadigingen..
  Wel jammer want de kleur is heel mooi (en de naam origineel :)).

 31. Prachtig!
  xoxo

 32. Corlinda zegt:

  wat een super mooi kleurtje!

  even een rare vraag, maar klopt het dat er geen catrice nagellakje is met het nummer 730? of ben ik nu zo dom??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.