Nagellak

Swatch: Catrice – Easy Peasy, Lemon Squeezy!

Toen ik hoorde dat een aantal van de nieuwe Catrice lakjes alweer uit het assortiment gaan verdwijnen ben ik meteen in mijn stash gedoken om de paar die nog niet geswatched waren op de foto te zetten. Easy Peasy, Lemon Squeezy! is één van de kleuren die uit het assortiment gaan. Is hij de moeite waard om nog even snel te kopen?

Easy Peasy, Lemon Squeezy! doet me denken aan een soort pastel-Shrek-achtig kleurtje. Het is niet een kleur die ik snel zou dragen, maar het is nog niet eens zo gekke kleur! Van mij had hij misschien nog wel iets geler mogen zijn, maar dan was hij misschien iets minder apart geweest. Wat me trouwens opviel is dat er in het flesje een kleine shimmer zichtbaar is, maar hier is op de nagel niks meer van terug te zien. Een beetje jammer, want dat had ik best leuk gevonden bij deze kleur!

De dekking van dit lakje viel me absoluut mee. Hij was misschien een klein beetje streperig, maar verder was de substantie prima in orde. Wel had ik drie laagjes nodig (in tegenstelling tot de door Catrice aanbevolen twee laagjes), maar dat is op zich niet heel vreemd voor een dergelijke kleur.

Is dit nog een last-minute-musthave? Muah… Niet echt, want het is niet een kleur die heel erg draagbaar is. Toch is het best een uniek kleurtje voor in je stash, dus een enorme miskoop zal het niet zijn. Zoals ik al vertelde gaat dit kleurtje dus uit het assortiment van Catrice. De kans is dus ook groot dat hij niet meer overal verkrijgbaar zal zijn, maar wie weet kom je ‘m nog ergens tegen! Kijk voor de andere producten die uit het assortiment van Catrice en Essence zullen gaan in dit artikel.

Catrice Easy Peasy, Lemon Squeezy kost normaal €2,49, maar is bij de meeste filialen van Kruidvat met 50% afgeprijsd.

Dit vind je misschien ook leuk...

20 reacties

 1. Ik vind ‘m leuuk! Ik heb ‘m al, alleen nog nooit opgehad!

 2. Ik hou van dit kleurtje! Draag hem niet vaak maar vind hem wel erg gaaf!

 3. Ik vind dit zo’n verschrikkelijk lakje! Puur om het feit dat ‘ie gewoon NIET wilde lakken.
  Inderdaad erg streperig en die van mij is ook onwijs dik.
  Jij hebt ’t er nog wel erg netjes opgekregen!

 4. ik heb deze van de week ook gekocht maar nog niet geprobeerd 🙂

 5. ik snap niet hoe jij deze lak zo kunt aanbrengen hoor! ik heb hem twee keer opnieuw gekocht, en kreeg hem misschien wel egaal, maar ik krijg ie-de-re keer bubbeltjes. heb ze wel zeven keer opnieuw gedaan ofzo :P. en nite geschut of gedaan hoor… voor mij is dit lakje echt vervloekt!

 6. Mooie kleurtje!

 7. Heel leuk kleurtje

 8. Elien zegt:

  ik heb deze al, ik vind het wel een leuk kleurtje!

 9. nathalie zegt:

  Ik heb een vergelijkbaar kleurtje van P2. Het is wel mooi maar idd niet zo een draagbare kleur door de groenige ondertoon. Ik had liever een ‘sunny’ geel kleurtje gehad dus daar moet ik nog even naar op zoek. Je swatchfoto’s zijn trouwens altijd ontzettend mooi!

 10. Ik vind het bij jou echt heel mooi staan, maar het is écht niets voor mijn nagels, helaas 🙁

 11. Ik heb hem zelf ook. Ik vind hem erg fijn lakken & een super kleurtje.

 12. Ik heb deze ook…ik vind hem echt super! De kleur is echt heel mooi
  x

 13. Dit lakje heb ik ook, maar ik heb hem eerlijk gezegd nooit opgehad. Vind hem wel heel mooi!

 14. Romy zegt:

  ik heb hem al een tijd in mijn kast staan, maar heb hem nog nooit gedragen! wel al gebruikt bij een nailart trouwens.

 15. Iehl nee, dit is niet mijn kleur haha!

 16. vind het toch een leuk kleurtje!
  Zeker voor nail-arts enz..
  Ga vandaag is een blik werpen op het shap

 17. Deze had ik wel, maar heb ik weggegeven. Niet mijn kleur.

 18. Wow! Een leuk lakje Charlotte 🙂 Hoelang kun je dit lakje nog kopen?

 19. Miranda zegt:

  echt, ik verbaas me iedere keer weer over hoe mooi jij je nagels lakt, mijn complimenten!

 20. Deze kleur vind ik echt geweldig !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.