Budget Nagellak

Swatch: Catrice – Feel The Yacht Beat (Cruise Couture)

De nieuwe Limited Edition van Catrice ligt weer in de winkels! De Cruise Couture-collectie neemt je heerlijk mee naar Cannes en Saint Tropez. En raad eens waar ik deze zomer naartoe ga? Oké, ik zal niet de hele zomer in Cannes zitten, maar zal er zeker een deel van mijn vakantie te vinden zijn! De Catrice Cruise Couture-collectie bestaat zoals altijd weer uit een aantal interessante producten, maar vooral de nagellakken leken mij erg bijzonder. Laat ik maar beginnen met Feel The Yacht Beat, het lichtblauwe lakje uit de serie.

Feel The Yacht Beat is een interessante nagellak, omdat hij een mooie interessante shimmer heeft. Helaas is het nauwelijks te zien op deze foto’s (wat jammer!), maar hij bevat een mooie glans die de lak speciaal maakt. Hoewel er tegenwoordig heel wat blauwe lakjes verkrijgbaar zijn is dit toch weer een nagellak waar ik nog geen tweede va heb. Ik heb hem overigens ook vergeleken met Chanel Coco Blue, maar ook daar kwam hij niet bij in de buurt. Bijzonder dus!

Tja, wat kan ik verder nog over deze nagellak zeggen? Hij lakt prettig, dekt prima (2 laagjes) en is gewoon een fijne kleur voor de komende zomer. Yep, wat mij betreft is Feel The Yacht Beat goedgekeurd om mee te gaan naar Cannes!

Feel The Yacht Beat kost €2,49 en maakt deel uit van de tijdelijke Cruise Couture-collectie die nu in de winkels ligt. Catrice is verkrijgbaar bij Kruidvat.

Dit vind je misschien ook leuk...

36 reacties

 1. oh leuk kleurtje !! ik hou van opvallende nagels 🙂

 2. manuela zegt:

  leuk kleurtje! in de eerste instantie leken de nagellakjes niet heel bijzonder, althans op de site dan. Maar dit is toch wel een erg mooi lakje, denk dat ik hem maar ga halen! En jouw nagels zijn zo ontzettend mooi!

 3. Mooi blauw lakje, niet al te fel, I like!

 4. Wauw, mooie kleur zeg!

 5. Wat een mooie kleur 😀

 6. Mooie kleur blauw! 😀

 7. Dominique zegt:

  Mooi kleurtje zeg! Hier staat nog best veel van die collectie, misschien ga ik ‘m nog halen.

 8. Prachtige kleur!
  Liefs

 9. wat een leuk kleurtje =)

 10. Leuk kleurtje zeg! Zoiets heb ik nog niet in mijn (veel te grote) verzameling :p

 11. Wauwawiewa, jouw nagels zijn altijd zo mooi Charlotte. Op jou lakkunsten ben ik jaloers 🙂

 12. Joyce zegt:

  Mooie kleur, je hebt echt mooie nagels trouwens

 13. Heel mooi lakje!

 14. Ik heb echt een hele goede tip. Ik was laatst in de kruitvat en ik heb echt een s-u-p-e-r lakje gekocht. Hij is gewoon van essence en hij heet time for romance. Ik ben gék op de kleur en er zitten super veel mooie kleine en grote glitters in. Ik ken alleen nog niemand die hem geswatched heeft. Super jammer!

 15. Pretty! Heb deze week Jetsetter gekocht!

 16. Karen zegt:

  Ik dacht dat het weer zo’n standaard blauw lakje was maar deze ziet er zo mooi uit dat ik hem wel moet hebben, daar gaat mijn voornemen om minder nagellak te kopen, haha. Hi, society ga ik ook nog halen, alleen even hopen dat de collectie snel binnenkomt, was vandaag gaan kijken en de revoltaire collectie lag er nog met die mooie blush.

  1. Ik wou dat die blush er bij ons ook nog lag! 😀

   1. Nina zegt:

    Ik heb hem kunnen meenemen voor 2,50. Hij lag in de kortingsbak. Ik had hem nog niet en was echt blij. Dit is trouwens echt een mooi lakje.

    1. wow dan heb je echt geluk!

 17. leuk kleurtje zegg!!

 18. Wat een prachtig kleurtje! Ik ben blij dat ik dit lakje snel nog in mijn mandje heb gegooid!

 19. Ik heb deze ook! Hij is echt mooi!

 20. Ik hou van dat soort blauwe kleurtjes- leuk!

 21. Mooie kleur nagellak;D

 22. Ik heb deze ook, ik vind hem zo mooi!
  liefs.x

 23. Hij is zo mooi zacht! Erg mooi

 24. Wat een prachtig kleurtje!

 25. Mariska zegt:

  Heb dit kleurtje nu op mn tenen, istie ook erg leuk op!

 26. Yay! Ik krijg helemaal zin om er weer een vrolijk blauw kleurtje op te gooien! 🙂

 27. Suzanne zegt:

  Ik vind blauwe nagellak er wel leuk uit zien, maar ik vind het eigenlijk een beetje gek om het op te doen, weet niet waarom. :S

  Catrice is trouwens ook verkrijgbaar bij trekpleister 😉

 28. Zelf heb ik dit lakje ook, vind het een mooie kleur

 29. Valérie zegt:

  Geweldig gewoon! Die moet ik echt hebben!

 30. Leuk, zomers kleurtje!

 31. Hahahah, ik heb ze allemaal gekocht, behalve deze! En nou heb ik spijt…

 32. Supermooie kleur! Heb hem al eerder gezien op verschillende swatches 🙂

 33. Ik heb die nagellak ook in mijn handen gehad bij het kruidvat, heb nu best spijt dat ik hem niet heb gekocht haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.