Budget Nagellak

Swatch: Catrice – Greige! The New Beige

Ik heb de laatste maanden nauwelijks lakjes uit het gewone assortiment van Catrice laten zien. Dat kwam ook een beetje door de mooie Luxury Lacquers, maar ook omdat de gewone nagellakcollectie van Catrice een beetje saai is. Toen de nieuwe lakken in augustus in de winkel kwamen heb ik er een paar gekocht, waaronder Greige! The New Beige, een stijlvolle taupekleurige lak. Laten we deze eens even beter bekijken!

Catrice Greige the new beige - 1

Catrice Greige the new beige - 2

Greige! Is The New Beige is een vrij donkere taupekleurige tint. Hij heeft een klein drupje paars in zich, maar hij neigt toch wel wat meer naar grijs. Ik weet niet of ik dit echt greige zou noemen, aangezien hij daar ietsjes lichter voor had moeten zijn. Zulke tinten waren een paar jaar geleden ineens razend populair en zijn inmiddels bij vrijwel elk merk te vinden. Ik vind dit dan ook geen hele unieke kleur, maar het is wel een mooie stijlvolle tint die eigenlijk altijd wel goed is.

Catrice Greige the new beige - 3

Toen ik deze lak ging uitproberen bedacht ik me weer waarom ik nauwelijks over de ‘verbeterde’ lakken van Catrice schrijf. Jemig, wat heb ik een ruzie met deze gehad! De substantie is best prima en de dekking is ook niet verkeerd (twee laagjes), maar wat had deze een slecht kwastje! Het kwastje is vrij breed en is rond afgesneden zodat je er makkelijker mee zou moeten kunnen lakken, maar de mijne was zo schots en scheef dat het een wonder is dat ik hem nog vrij netjes op mijn nagels heb gekregen. Yikes! Wat zonde, Catrice! Het is een mooie kleur, maar dit is toch een beetje vervelend.

Laten we hopen dat ik pech had en ze niet allemaal zulke kneusjes zijn. Ik ben normaal tegen het opendraaien van nagellakflesjes in de winkel, maar ik denk dat ik de volgende keer toch even check of het kwastje een beetje behoorlijk is…


 

Verkrijgbaarheid
Catrice Greige! Is The New Beige kost €2,99 en is verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister

Dit vind je misschien ook leuk...

32 reacties

 1. Ik heb deze ook maar ik ben er niet kapot van. Doe mij maar een heftig glittertje of een fel kleurtje 😀

  1. Haha, kan ik me voorstellen! Persoonlijk gooi ik er ook liever nog wat glitters overheen 😉

 2. Het kleurtje vind ik best leuk, zo eentje heb ik er nog niet en hij past goed bij dit seizoen! De nieuwe kwastjes heb ik ook ruzie mee, vroeger waren ze super fijn maar deze nieuwe zijn zo slordig afgesneden dat het lastig is om mooi te lakken.. Hopenlijk vind Catrice daar weer wat op! X

 3. De kleur ziet er mooi uit. Dat gedoe heb ik ook met de kwastjes, ik dacht echt wat is dit dan?! Super slordig gemaakt.
  xxx

 4. Wat een mooi kleurtje! Liefs´Iris

 5. Mooie kleur!

 6. Vind het een mooi subtiel kleurtje! Wat jammer alleen van het kwastje. Ik heb er tot nu toe bij mijn nieuwe Catrice lakjes geen last van.

 7. Wat zonde van het kwastje! Desondanks zit de lak perfect op je nagels, en ziet het kleurtje er onwijs mooi uit <3

 8. Mooi kleurtje, jammer van het kwastje!

 9. Heel mooi en apart kleurtje!

 10. oeh mooie klassieke kleur 😀

 11. *Grmbl…* De kwastjes van Catrice zijn min of meer waardeloos te noemen. Dit is de reden waarom ik steeds minder vaak nagellak van dit merk koop. Jammer, want de kleuren zijn prachtig. Evenals deze kleur. Niet bijzonder, maar wel heel mooi. Ik vind de naam ook erg leuk bedacht!

  1. Ja, dat heb ik ook een beetje. Er zitten echt mooie kleuren tussen, maar sinds de flesjes en kwastjes vernieuwd zijn, ben ik toch wat minder enthousiast. Gelukkig is de Luxury Lacquers-serie wel heel fijn!

 12. Volgens mij lijken alle kleuren nagellak op jou foto’s mooi. Dit keer heb ik weer zoiets van: wauw, deze móet ik hebben. Hij ziet er prachtig uit. Wel jammer dat het kwastje niet zo fijn was.

 13. Zucht, je maakt zulke mooie foto’s! Deze kleur vind ik erg mooi!

 14. Zonde van het kwastje! De kleur vind ik in ieder geval wel leuk.

  1. Mooi! Doet me denken aan een lakje van Essie:)

 15. Mooi! Elegant, zacht, makkelijk te combineren, top.

 16. Ik vind hem super!!! ik heb hem ook

 17. Vind dit ook niet echt onder greige vallen, maar het is wel een mooi tintje =)

 18. Ik zag deze online passeren en ik ben er zo nieuwsgierig naar 😉

 19. Dit lakje heb ik ook! Echt een mooierd!

 20. Leuk kleurtje! Past eigenlijk bij elke outfit!

 21. Echt een prachtige kleur! X

 22. Prachtige kleur!

 23. Mooi naturel kleurtje! Die wil ik wel! Zonde van het kwastje…

 24. Wat een mooi kleurtje! Alleen jammer van het kwastje, ik deel dezelfde irritatie. Heb vandaag nog mijn nagels gelakt met een lakje van Catrice. Was echt vreselijk!

 25. Oh, wauw, deze kleur spreekt me zeker aan!

 26. Wauw wat een leuk kleurtje!

 27. Wauw wat een mooi kleurtje!
  Ik ben normaal altijd van de glitters en felle kleuren ,maar deze zou ik ook graag aan mijn stash toevoegen 🙂

 28. Juliette zegt:

  Prachtige kleur, maar zoals hierboven ook al gezegd wordt; sinds de nieuwe formule en kwastjes ben ik niet meer zo’n fan 🙁 terwijl ik de voorgaande collecties vrijwel compleet heb.
  Ga ‘m wel even bekijken in de winkel.

 29. Vind de kleur heel erg mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.