Budget Nagellak

Swatch: Catrice – Hi, Society! (Cruise Couture)

Van sommige lakjes kan ik gewoon nooit genoeg krijgen. Catrice Salmon & Garfunkel is daar een voorbeeld van, die blijf ik altijd mooi vinden! Ik ben tot nu toe bij weinig andere merken vergelijkbare kleuren tegengekomen, maar in de nieuwe Cruise Couture-collectie van Catrice vinden we ook een mooie perzikkleurige lak. Hi, Society! is weer net even wat anders en erg mooi!

Het is jammer dat het niet op de foto’s zichtbaar is, maar Hi, Society! heeft prachtige subtiele gouden glitters. Ze zijn alleen zichtbaar in fel zonlicht en geven de nagellak wat meer diepte. In vergelijking met Salmon & Garfunkel is hij iets warmer en zachter van tint, dus perfect voor de meiden die die nagellak wat fel vonden. Onderaan dit artikel heb ik ze nog even met elkaar vergeleken zodat jullie de verschillen kunnen zien.

Hi, Society! lakt voor zo’n lichte kleur eigenlijk perfect! Na twee laagjes is hij perfect dekkend en ik had nauwelijks last van strepen. Ook is de substantie gewoon prima. Niet te dik en niet te nu, precies goed.

Omdat ik weet dat jullie altijd wel benieuwd zijn naar de manier waarop sommige lakjes van elkaar verschillen heb ik er een paar in het flesje vergeleken, zodat jullie de tinten in verhouding met elkaar kunnen zien:

Chanel June | Catrice Hi, Society! | Catrice Salmon & Garfunkel

Zoals je kan zien zijn ze allemaal net weer even anders! Salmon & Garfunkel is wat lichter (en op de nagels wat feller), terwijl Hi, Society! juist wat warmer en zachter van kleur is. Eigenlijk is Chanel June helemaal niet te vergelijken, maar aangezien dit een lak is waar nog steeds moeilijk dupes voor te vinden zijn (al komt H&M Peach Me Soon aardig in de buurt), wilde ik ‘m er toch even bij houden.

Ik vind het altijd leuk om nagellakken te ontdekken die niet weer wat anders zijn dan de vele lakken die ik al heb. Ik denk niet dat ik Salmon & Garfunkel in ga ruilen voor Hi, Society!, maar het is hoe dan ook een mooie subtiele zomerkleur!

Hi, Society! kost €2,49 en maakt deel uit van de tijdelijke Cruise Couture-collectie die nu in de winkels ligt. Catrice is te koop bij Kruidvat en Trekpleister.

33 Comments

 • Reply
  femketje
  19 juni 2012 at 10:22

  omg dit is gewoon freaky toevallig; ik heb serieus net 2 minuten geleden mijn nagels met dit lakje gelakt XD

 • Reply
  Marielle
  19 juni 2012 at 10:25

  Ik vind de Cruise Couture lijn helemaal super.

 • Reply
  Marieke
  19 juni 2012 at 10:46

  Super mooie kleur!

 • Reply
  charile
  19 juni 2012 at 10:47

  Hij is echt super mooi!

 • Reply
  Vanya
  19 juni 2012 at 11:12

  Ik ben verliefd op jou nagels! Wat heb je prachtige vingers en nagels en wat lak je mooi zeg. Als ik een nagel vorm mocht wensen, dan zou ik voor de jouwe gaan.
  Top en de kleur staat je ook prachtig!

 • Reply
  Alyssa
  19 juni 2012 at 11:22

  Wat een mooie lakje! Erg vrolijk, beetje pastel. En indd, jouw nagel zijn echt mooi 🙂

 • Reply
  Joyce
  19 juni 2012 at 11:34

  Hij is veel mooier dan ik verwacht had! : D Dankjewel voor het artikel Charlotte, misschien moet ik hem toch maar een kansje geven.

 • Reply
  misuden
  19 juni 2012 at 11:55

  Je hebt je nagels prachtig gelakt, de kleur staat je mooi. Op andere blogs zie ik wel eens hoe lelijk hun nagels gelakt zijn. Daar schrik ik van. Maar ieder heeft zijn specialiteit toch? Ik hoop dat je binnenkort een leuke review hebt, want de laatste week vond ik het sombertjes,……

 • Reply
  Elise
  19 juni 2012 at 12:47

  Weer een mooi kleurtje! Salmon & Garfunkel is ook grote favoriet bij mij (heb hem nu met flakies erover heen op), dus deze zou ik ook wel eens kunnen halen 🙂

 • Reply
  Jessica
  19 juni 2012 at 12:59

  Heel mooi kleurtje, ik ga over een paar dagen shoppen als de toetsweek voorbij is dus dan zal ik eens even inslaan:)

 • Reply
  Linsey
  19 juni 2012 at 13:44

  Ik vind het echt een super mooi lakje!

 • Reply
  xElegance
  19 juni 2012 at 13:55

  Wauw, supermooie kleur! Goed van je dat je die dupe’s er bij hebt gezet, heb namenlijk salmond & garfunkel al. Al is het een vrij andere kleur, hij lijkt er wel aardig op! Want ik mag na 374 potjes van mezelf niet zoveel nagellakjes meer kopen.

 • Reply
  Anne
  19 juni 2012 at 15:02

  Wow mooi kleurtje!

 • Reply
  beautybysandra
  19 juni 2012 at 15:13

  wat een mooi kleurtje =)

 • Reply
  Iris
  19 juni 2012 at 16:03

  Ik vind ‘m ook wel een beetje op Apropos Apricot lijken!

 • Reply
  Jasmine
  19 juni 2012 at 16:42

  Je nagels zijn echt prachtig netjes gelakt en het kleurtje is erg mooi!

 • Reply
  Jasmijn
  19 juni 2012 at 16:48

  In het potje lijkt hij ook een beetje op Walk On Air uit de Hidden World LE van Catrice, maar volgens mij is hij toch iets anders!

 • Reply
  Mariel
  19 juni 2012 at 16:53

  Heel mooi lakje!

 • Reply
  MySuperSweetLife
  19 juni 2012 at 17:21

  Wat een mooie kleur!
  Liefs

 • Reply
  Claire
  19 juni 2012 at 17:41

  Ik vind het echt een mooi kleurtje, mooier dan Salmon & Garfunkel denk ik.
  Die heb ik zelf ook, en bij mij dekt hij echt heel slecht, en ook veel strepen!
  Ik weet niet hoe dat bij jou is?

 • Reply
  Tedje
  19 juni 2012 at 17:45

  Ik heb ook salmon & garfunkel maar die was net te licht voor mijn huidskleur, ik denk dat deze beter zal staan!

 • Reply
  Esmay
  19 juni 2012 at 18:20

  Niet helemaal mijn ding!

 • Reply
  Marloes
  19 juni 2012 at 18:24

  Ik vind catrice een erg fijn merk! Heb er zelf ook een post over gedaan. Mijn favoriet is I scream peach! Maar helaas is deze niet meer verkrijgbaar.. erg jammer!

  X

  mloescloset.blogspot.com

 • Reply
  Cute as a Cupcake blog
  19 juni 2012 at 20:02

  Leuk kleurtje! Maar mijn favoriet blijft toch Salmon & Garfunkel 🙂 Ik vind hem net iets leuker voor in de zomer, doordat die iets lichter, maar feller is van kleur.

 • Reply
  jana
  19 juni 2012 at 20:36

  Mooie kleur 😀 x

 • Reply
  Nynke
  19 juni 2012 at 20:50

  Een beetje off topic, maar weet jij hoe lang de Lily Cole make up bij TBS verkrijgbaar zal zijn? Aangezien je daar werkt 🙂
  Enne, mooi lakje! Ik vond de Cruise Couture over het algemeen wat saai, maar deze is wel mooi.

  • Reply
   Charlotte
   19 juni 2012 at 21:18

   Meestal zolang de voorraad strekt (het wordt vaak eenmalig geleverd en that’s it), en dan zullen ze hoogstwaarschijnlijk na Kerstmis in de sale komen (als er nog iets over is!). Zo gaat het meestal, maar ik kan natuurlijk niks garanderen!

 • Reply
  Juudith
  19 juni 2012 at 21:48

  mooi kleurtje zegg! enn ik ben echt jaloers op je nagels! ze zijn zo mooi en lang!

 • Reply
  Gerrianne
  19 juni 2012 at 22:20

  Wauw, wat een mooi kleurtje!

 • Reply
  Marjolein
  20 juni 2012 at 12:38

  Mooie kleur, heb deze van Catrice zelf ook en vind het een erg mooi kleur voor de zomer!

 • Reply
  Nannick
  20 juni 2012 at 17:23

  Ah kak! Ik had hem niet gekocht, omdat ik dacht dat de substantie wel net zo zou zijn als Salmon & Garfunkel, want daar kan ik dus totaal niet mee lakken. Snel naar het Kruidvat dan maar en hopen dat ‘ie er nog is!!

 • Reply
  Chiara
  20 juni 2012 at 19:13

  Ik heb ook een flesje en de mijne lakt hééél slecht 🙁

 • Reply
  Beauty by Linde
  21 juni 2012 at 18:50

  Heel chill en veelzijdig kleurtje! Weer perfecte swatches 🙂

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.