Budget Nagellak

Swatch: Catrice – Hi, Society! (Cruise Couture)

Van sommige lakjes kan ik gewoon nooit genoeg krijgen. Catrice Salmon & Garfunkel is daar een voorbeeld van, die blijf ik altijd mooi vinden! Ik ben tot nu toe bij weinig andere merken vergelijkbare kleuren tegengekomen, maar in de nieuwe Cruise Couture-collectie van Catrice vinden we ook een mooie perzikkleurige lak. Hi, Society! is weer net even wat anders en erg mooi!

Het is jammer dat het niet op de foto’s zichtbaar is, maar Hi, Society! heeft prachtige subtiele gouden glitters. Ze zijn alleen zichtbaar in fel zonlicht en geven de nagellak wat meer diepte. In vergelijking met Salmon & Garfunkel is hij iets warmer en zachter van tint, dus perfect voor de meiden die die nagellak wat fel vonden. Onderaan dit artikel heb ik ze nog even met elkaar vergeleken zodat jullie de verschillen kunnen zien.

Hi, Society! lakt voor zo’n lichte kleur eigenlijk perfect! Na twee laagjes is hij perfect dekkend en ik had nauwelijks last van strepen. Ook is de substantie gewoon prima. Niet te dik en niet te nu, precies goed.

Omdat ik weet dat jullie altijd wel benieuwd zijn naar de manier waarop sommige lakjes van elkaar verschillen heb ik er een paar in het flesje vergeleken, zodat jullie de tinten in verhouding met elkaar kunnen zien:

Chanel June | Catrice Hi, Society! | Catrice Salmon & Garfunkel

Zoals je kan zien zijn ze allemaal net weer even anders! Salmon & Garfunkel is wat lichter (en op de nagels wat feller), terwijl Hi, Society! juist wat warmer en zachter van kleur is. Eigenlijk is Chanel June helemaal niet te vergelijken, maar aangezien dit een lak is waar nog steeds moeilijk dupes voor te vinden zijn (al komt H&M Peach Me Soon aardig in de buurt), wilde ik ‘m er toch even bij houden.

Ik vind het altijd leuk om nagellakken te ontdekken die niet weer wat anders zijn dan de vele lakken die ik al heb. Ik denk niet dat ik Salmon & Garfunkel in ga ruilen voor Hi, Society!, maar het is hoe dan ook een mooie subtiele zomerkleur!

Hi, Society! kost €2,49 en maakt deel uit van de tijdelijke Cruise Couture-collectie die nu in de winkels ligt. Catrice is te koop bij Kruidvat en Trekpleister.

Dit vind je misschien ook leuk...

33 reacties

 1. omg dit is gewoon freaky toevallig; ik heb serieus net 2 minuten geleden mijn nagels met dit lakje gelakt XD

 2. Ik vind de Cruise Couture lijn helemaal super.

 3. Marieke zegt:

  Super mooie kleur!

 4. Hij is echt super mooi!

 5. Ik ben verliefd op jou nagels! Wat heb je prachtige vingers en nagels en wat lak je mooi zeg. Als ik een nagel vorm mocht wensen, dan zou ik voor de jouwe gaan.
  Top en de kleur staat je ook prachtig!

 6. Wat een mooie lakje! Erg vrolijk, beetje pastel. En indd, jouw nagel zijn echt mooi 🙂

 7. Hij is veel mooier dan ik verwacht had! : D Dankjewel voor het artikel Charlotte, misschien moet ik hem toch maar een kansje geven.

 8. misuden zegt:

  Je hebt je nagels prachtig gelakt, de kleur staat je mooi. Op andere blogs zie ik wel eens hoe lelijk hun nagels gelakt zijn. Daar schrik ik van. Maar ieder heeft zijn specialiteit toch? Ik hoop dat je binnenkort een leuke review hebt, want de laatste week vond ik het sombertjes,……

 9. Weer een mooi kleurtje! Salmon & Garfunkel is ook grote favoriet bij mij (heb hem nu met flakies erover heen op), dus deze zou ik ook wel eens kunnen halen 🙂

 10. Heel mooi kleurtje, ik ga over een paar dagen shoppen als de toetsweek voorbij is dus dan zal ik eens even inslaan:)

 11. Linsey zegt:

  Ik vind het echt een super mooi lakje!

 12. Wauw, supermooie kleur! Goed van je dat je die dupe’s er bij hebt gezet, heb namenlijk salmond & garfunkel al. Al is het een vrij andere kleur, hij lijkt er wel aardig op! Want ik mag na 374 potjes van mezelf niet zoveel nagellakjes meer kopen.

 13. Anne zegt:

  Wow mooi kleurtje!

 14. wat een mooi kleurtje =)

 15. Iris zegt:

  Ik vind ‘m ook wel een beetje op Apropos Apricot lijken!

 16. Je nagels zijn echt prachtig netjes gelakt en het kleurtje is erg mooi!

 17. In het potje lijkt hij ook een beetje op Walk On Air uit de Hidden World LE van Catrice, maar volgens mij is hij toch iets anders!

 18. Heel mooi lakje!

 19. Wat een mooie kleur!
  Liefs

 20. Ik vind het echt een mooi kleurtje, mooier dan Salmon & Garfunkel denk ik.
  Die heb ik zelf ook, en bij mij dekt hij echt heel slecht, en ook veel strepen!
  Ik weet niet hoe dat bij jou is?

 21. Ik heb ook salmon & garfunkel maar die was net te licht voor mijn huidskleur, ik denk dat deze beter zal staan!

 22. Niet helemaal mijn ding!

 23. Ik vind catrice een erg fijn merk! Heb er zelf ook een post over gedaan. Mijn favoriet is I scream peach! Maar helaas is deze niet meer verkrijgbaar.. erg jammer!

  X

  mloescloset.blogspot.com

 24. Leuk kleurtje! Maar mijn favoriet blijft toch Salmon & Garfunkel 🙂 Ik vind hem net iets leuker voor in de zomer, doordat die iets lichter, maar feller is van kleur.

 25. Mooie kleur 😀 x

 26. Nynke zegt:

  Een beetje off topic, maar weet jij hoe lang de Lily Cole make up bij TBS verkrijgbaar zal zijn? Aangezien je daar werkt 🙂
  Enne, mooi lakje! Ik vond de Cruise Couture over het algemeen wat saai, maar deze is wel mooi.

  1. Meestal zolang de voorraad strekt (het wordt vaak eenmalig geleverd en that’s it), en dan zullen ze hoogstwaarschijnlijk na Kerstmis in de sale komen (als er nog iets over is!). Zo gaat het meestal, maar ik kan natuurlijk niks garanderen!

 27. mooi kleurtje zegg! enn ik ben echt jaloers op je nagels! ze zijn zo mooi en lang!

 28. Wauw, wat een mooi kleurtje!

 29. Mooie kleur, heb deze van Catrice zelf ook en vind het een erg mooi kleur voor de zomer!

 30. Ah kak! Ik had hem niet gekocht, omdat ik dacht dat de substantie wel net zo zou zijn als Salmon & Garfunkel, want daar kan ik dus totaal niet mee lakken. Snel naar het Kruidvat dan maar en hopen dat ‘ie er nog is!!

 31. Chiara zegt:

  Ik heb ook een flesje en de mijne lakt hééél slecht 🙁

 32. Heel chill en veelzijdig kleurtje! Weer perfecte swatches 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.