Nagellak

Swatch: Catrice – I Scream Peach!

I Scream Peach is één van de lakjes die ik ooit heb gekocht, maar nog nooit eerder heb gedragen. Een beetje zonde, nietwaar? Nu bekend is geworden dat ook I Scream Peach uit de collectie van Catrice gaat verdwijnen leek het me een mooi moment om hem weer eens uit de kast te halen en op de foto te zetten.

Nog nooit eerder waren er op Pinky Polish zoveel oranje nagellakken te zien als afgelopen maand. Jullie zagen natuurlijk al Rituals Baby Orange, Inglot 980 en nu Catrice I Scream Peach!. Om eerlijk te zijn vind ik I Scream Peach! een beetje de suffe kleur uit dit rijtje. I Scream Peach! is vrij vlak en ‘stoffig’ van kleur en natuurlijk een stuk minder fel. Tja, de kleuren zijn natuurlijk ook niet helemaal vergelijkbaar, aangezien I Scream Peach een stuk roder is en meer naar koraal neigt dan de andere twee lakjes. Overigens is dit een bijna perfecte dupe van Chanel Orange Fizz! Ik heb Chanel Orange Fizz zelf niet, maar heb meerdere foto’s gezien waarbij deze lakjes vergeleken werden en ze zijn inderdaad nagenoeg hetzelfde. Yay voor budget-dupes!

Qua applicatie was I Scream Peach! prima in orde. Twee laagjes waren voldoende om ‘m mooi dekkend te krijgen en ook de droogtijd was niet bijzonder lang. Gewoon een fijne nagellak dus.

Natuurlijk is het best jammer dat I Scream Peach! uit de collectie gaat, zeker aangezien het een dupe is van Chanel Orange Fizz. Ach, laten we maar hopen dat Catrice een paar mooie nieuwe lakjes voor ons op de planning heeft staan!

Catrice I Scream Peach kost normaal €2,49, maar zal uit het assortiment gaan en is daarom met 50% afgeprijsd. Catrice is te koop bij Kruidvat.

31 Comments

 • Reply
  Isabelle
  3 augustus 2011 at 07:34

  Ik vind ik dicht echt een héél mooi lakje! echt jammer dat ie uit de collectie gaat!

 • Reply
  xxxx
  3 augustus 2011 at 08:07

  ik vind dit zo’n leuk kleurtje! vooral voor in de zomer, en op je teennagels is hij ook heel leuk! ik vind het niet zo erg dat hij uit het assortiment gaat, ook al vind ik het een hele mooie kleur, ik maak toch nooit een nagellakje op hihi. En er komen vast weer mooie kleurtjes voor terug!

 • Reply
  Jessica
  3 augustus 2011 at 08:12

  Niet echt 100% mijn kleur;
  dan is Meet Me At Coral Island toch mooier vind ik.

 • Reply
  Alyssa
  3 augustus 2011 at 08:26

  Erg mooi kleurtje! Jammer dat deze uit de collectie gaat. Misschien dat ik deze nog snel ga kopen.

 • Reply
  Mariska
  3 augustus 2011 at 08:40

  Ik vind het op zich wel een hele mooie kleur!

 • Reply
  Jill
  3 augustus 2011 at 09:06

  Ik heb deze kleur ook maar moet zeggen dat ik hem niet zo veel draag. Niet echt mijn kleur.

 • Reply
  By Sjanty
  3 augustus 2011 at 09:35

  Mooi kleurtje idd!

 • Reply
  Tamara
  3 augustus 2011 at 09:45

  Ik heb dit kleurtje ook, maar nog nooit opgehad. Ik ken iemand waarbij de nagels helemaal oranje waren geworden na het dragen van dit lakje terwijl ze wel basecoat eronder had gedaan

  • Reply
   Charlotte
   4 augustus 2011 at 09:41

   Ai, da's vervelend! Bedankt voor de tip 🙂 Misschien dat een tweede laag basecoat zou kunnen helpen?

 • Reply
  LottedeJ
  3 augustus 2011 at 10:07

  Ik heb ‘m pas nog gedragen en kreeg veel complimentjes, hoewel het niet helemaal mijn kleur is! Ik vind ‘m, net als jij, ook een beetje stoffig..

 • Reply
  Chantal
  3 augustus 2011 at 11:00

  Ik ben zo naarstig op zoek naar dit kleurtje en naar Bye Bye Birdie…ik had ze allebei pas gekocht maar heb ze per ongeluk op vakantie laten liggen 🙁 En nu in Amsterdam nergens meer te krijgen. Dus als iemand er vanaf wil…let me know!

 • Reply
  Esmay
  3 augustus 2011 at 11:17

  Echt een heerlijk zomers kleurtje!

 • Reply
  femketje
  3 augustus 2011 at 11:51

  super mooi kleurtje 😀

 • Reply
  Michelle Kaiser
  3 augustus 2011 at 12:27

  wat een lekker kleurtje

 • Reply
  Marjolein
  3 augustus 2011 at 14:31

  Dit lakje heb ik vandaag ook gekocht omdat ‘ie ui het assortiment gaat. Thuis kwam ik erachter dat ie inderdaad echt precies hetzelfde is als Orange Fizz van Chanel die ik ook heb. 😛

 • Reply
  Kim
  3 augustus 2011 at 14:38

  Ik heb ‘m al heel lang en ik vind ‘m nog steeds heel leuk!

 • Reply
  charile
  3 augustus 2011 at 14:46

  Wat een mooie kleur!
  x

 • Reply
  Marijke
  3 augustus 2011 at 15:41

  Oh ik moet eerlijk zeggen dat ik het niet met je eens ben! Vind het een erg vrolijk kleurtje voor de zomer, heb hem nu zelf ook op en hij is misschien niet heel fel, maar vind hem niet ‘stoffig’ ofzo. Haha 😉

  • Reply
   Charlotte
   4 augustus 2011 at 09:40

   Ik bedoel 'stoffig' meer als 'alsof er een laagje stof overheen ligt', qua kleur dan, dus niet per se saai 😉

 • Reply
  Mariel
  3 augustus 2011 at 16:48

  Mooi zomers kleurtje!

 • Reply
  Rosalie
  3 augustus 2011 at 18:16

  Hier nog een dupe ervan;

  H&M heeft zo’m pakketje met 4 kleine (pastelkleurige) nagellakjes, Summer Nails staat erop, en het lakje ‘Coral’ is precies hetzelfde! Ik liep gister in de kruidvat en ik had Coral op en ging met mijn vinder langs zo’n nagelswatch-paletje en het was precies hetzelfde kleur (:

  Haha dat wilde ik even zeggen, verder vind ik je nagels altijd zo mooi gelakt, complimenten!

  • Reply
   Charlotte
   4 augustus 2011 at 09:40

   Dank je! En natuurlijk bedankt voor de tip 🙂

 • Reply
  Sophie
  3 augustus 2011 at 19:41

  Ik ben dol op dit lakje! Helaas kan ik ‘m nergens meer krijgen.

 • Reply
  Véronique
  3 augustus 2011 at 20:04

  Toevallig , ik heb deze kleur net ook op mijn nagels gedaan.
  Leuk artikel!

 • Reply
  Ingeborg
  3 augustus 2011 at 20:42

  Ik heb deze ook, maar hij is in t echt wat lichter, toch?

  Ik kan me trouwens niet eens herinneren of ik ‘m ooit heb gedragen ;p

  En groeien je nagels niet meer? :O

  • Reply
   Charlotte
   4 augustus 2011 at 09:39

   Nope, bij mij is hij echt zo. Natuurlijk groeien mijn nagels nog steeds, maar ik houd ze liever op deze lengte 🙂

 • Reply
  Femke
  3 augustus 2011 at 21:04

  Ik heb het kleurtje ook, maar die van mij lijkt veel feller? Hou er echt van, ook voor op je teennagels is dit een aanrader!

  • Reply
   Charlotte
   4 augustus 2011 at 09:39

   Er zit waarschijnlijk wat verschil tussen de verschillende flesjes van deze kleur, dat heeft Catrice wel vaker! Ik ga 'm ook een keertje op mijn teennagels proberen, bedankt voor de tip 😀

 • Reply
  Margaux
  20 augustus 2011 at 19:51

  Ik heb ‘m ook maar ik grijp er niet zo veel naar.

 • Reply
  Romy
  24 augustus 2011 at 17:46

  ahh nee, hij mag niet uit de collectie
  haha ik heb em toevallig nu op mn nagels

 • Reply
  Joke
  10 augustus 2012 at 11:55

  toffe kleur alleen welke nummer is het ?

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.