Nagellak

Swatch: Catrice – I Scream Peach!

I Scream Peach is één van de lakjes die ik ooit heb gekocht, maar nog nooit eerder heb gedragen. Een beetje zonde, nietwaar? Nu bekend is geworden dat ook I Scream Peach uit de collectie van Catrice gaat verdwijnen leek het me een mooi moment om hem weer eens uit de kast te halen en op de foto te zetten.

Nog nooit eerder waren er op Pinky Polish zoveel oranje nagellakken te zien als afgelopen maand. Jullie zagen natuurlijk al Rituals Baby Orange, Inglot 980 en nu Catrice I Scream Peach!. Om eerlijk te zijn vind ik I Scream Peach! een beetje de suffe kleur uit dit rijtje. I Scream Peach! is vrij vlak en ‘stoffig’ van kleur en natuurlijk een stuk minder fel. Tja, de kleuren zijn natuurlijk ook niet helemaal vergelijkbaar, aangezien I Scream Peach een stuk roder is en meer naar koraal neigt dan de andere twee lakjes. Overigens is dit een bijna perfecte dupe van Chanel Orange Fizz! Ik heb Chanel Orange Fizz zelf niet, maar heb meerdere foto’s gezien waarbij deze lakjes vergeleken werden en ze zijn inderdaad nagenoeg hetzelfde. Yay voor budget-dupes!

Qua applicatie was I Scream Peach! prima in orde. Twee laagjes waren voldoende om ‘m mooi dekkend te krijgen en ook de droogtijd was niet bijzonder lang. Gewoon een fijne nagellak dus.

Natuurlijk is het best jammer dat I Scream Peach! uit de collectie gaat, zeker aangezien het een dupe is van Chanel Orange Fizz. Ach, laten we maar hopen dat Catrice een paar mooie nieuwe lakjes voor ons op de planning heeft staan!

Catrice I Scream Peach kost normaal €2,49, maar zal uit het assortiment gaan en is daarom met 50% afgeprijsd. Catrice is te koop bij Kruidvat.

Dit vind je misschien ook leuk...

31 reacties

 1. Isabelle zegt:

  Ik vind ik dicht echt een héél mooi lakje! echt jammer dat ie uit de collectie gaat!

 2. ik vind dit zo’n leuk kleurtje! vooral voor in de zomer, en op je teennagels is hij ook heel leuk! ik vind het niet zo erg dat hij uit het assortiment gaat, ook al vind ik het een hele mooie kleur, ik maak toch nooit een nagellakje op hihi. En er komen vast weer mooie kleurtjes voor terug!

 3. Jessica zegt:

  Niet echt 100% mijn kleur;
  dan is Meet Me At Coral Island toch mooier vind ik.

 4. Erg mooi kleurtje! Jammer dat deze uit de collectie gaat. Misschien dat ik deze nog snel ga kopen.

 5. Ik vind het op zich wel een hele mooie kleur!

 6. Ik heb deze kleur ook maar moet zeggen dat ik hem niet zo veel draag. Niet echt mijn kleur.

 7. Mooi kleurtje idd!

 8. Ik heb dit kleurtje ook, maar nog nooit opgehad. Ik ken iemand waarbij de nagels helemaal oranje waren geworden na het dragen van dit lakje terwijl ze wel basecoat eronder had gedaan

  1. Ai, da's vervelend! Bedankt voor de tip 🙂 Misschien dat een tweede laag basecoat zou kunnen helpen?

 9. Ik heb ‘m pas nog gedragen en kreeg veel complimentjes, hoewel het niet helemaal mijn kleur is! Ik vind ‘m, net als jij, ook een beetje stoffig..

 10. Chantal zegt:

  Ik ben zo naarstig op zoek naar dit kleurtje en naar Bye Bye Birdie…ik had ze allebei pas gekocht maar heb ze per ongeluk op vakantie laten liggen 🙁 En nu in Amsterdam nergens meer te krijgen. Dus als iemand er vanaf wil…let me know!

 11. Echt een heerlijk zomers kleurtje!

 12. super mooi kleurtje 😀

 13. wat een lekker kleurtje

 14. Dit lakje heb ik vandaag ook gekocht omdat ‘ie ui het assortiment gaat. Thuis kwam ik erachter dat ie inderdaad echt precies hetzelfde is als Orange Fizz van Chanel die ik ook heb. 😛

 15. Ik heb ‘m al heel lang en ik vind ‘m nog steeds heel leuk!

 16. Wat een mooie kleur!
  x

 17. Oh ik moet eerlijk zeggen dat ik het niet met je eens ben! Vind het een erg vrolijk kleurtje voor de zomer, heb hem nu zelf ook op en hij is misschien niet heel fel, maar vind hem niet ‘stoffig’ ofzo. Haha 😉

  1. Ik bedoel 'stoffig' meer als 'alsof er een laagje stof overheen ligt', qua kleur dan, dus niet per se saai 😉

 18. Mooi zomers kleurtje!

 19. Rosalie zegt:

  Hier nog een dupe ervan;

  H&M heeft zo’m pakketje met 4 kleine (pastelkleurige) nagellakjes, Summer Nails staat erop, en het lakje ‘Coral’ is precies hetzelfde! Ik liep gister in de kruidvat en ik had Coral op en ging met mijn vinder langs zo’n nagelswatch-paletje en het was precies hetzelfde kleur (:

  Haha dat wilde ik even zeggen, verder vind ik je nagels altijd zo mooi gelakt, complimenten!

  1. Dank je! En natuurlijk bedankt voor de tip 🙂

 20. Sophie zegt:

  Ik ben dol op dit lakje! Helaas kan ik ‘m nergens meer krijgen.

 21. Toevallig , ik heb deze kleur net ook op mijn nagels gedaan.
  Leuk artikel!

 22. Ingeborg zegt:

  Ik heb deze ook, maar hij is in t echt wat lichter, toch?

  Ik kan me trouwens niet eens herinneren of ik ‘m ooit heb gedragen ;p

  En groeien je nagels niet meer? :O

  1. Nope, bij mij is hij echt zo. Natuurlijk groeien mijn nagels nog steeds, maar ik houd ze liever op deze lengte 🙂

 23. Ik heb het kleurtje ook, maar die van mij lijkt veel feller? Hou er echt van, ook voor op je teennagels is dit een aanrader!

  1. Er zit waarschijnlijk wat verschil tussen de verschillende flesjes van deze kleur, dat heeft Catrice wel vaker! Ik ga 'm ook een keertje op mijn teennagels proberen, bedankt voor de tip 😀

 24. Ik heb ‘m ook maar ik grijp er niet zo veel naar.

 25. ahh nee, hij mag niet uit de collectie
  haha ik heb em toevallig nu op mn nagels

 26. toffe kleur alleen welke nummer is het ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.